"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
לא אמרתי שאני יותר טוב ממך...
ואחי לא אמרתי א\עלייך שום דבר רע,להיפך.
אז למה לצאת הומו ולהתחיל לקלל?
ושפונג פו פנדה הטמבל הזה..
אומרים
stop
its the muda fucking remix
בוליייי
תגידד לי עפעםם אחתתתתתתתת
למה אמא שלך בת זונה
כה גם שלי..
אה ואחי אני גם לא הולך להגיד לך פאקינג הומו
טוב קוקסינלים
חוץ מההוא עם הכינוי הארוך פולקסוגן הזה
אני צריך לקום מחר מוקדם וביזבזתי תזמן שלי פה
הומואים.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
קרדיט לחבר מפורום אחר על החתימה !קרדיט לחבר מפורום אחר על הפצצה שלמעלה!נתונים אישייםגובה1.72משקל78ק"גהיקף יד39אחוז שומן 12קראטיסט סיני[לא קלאסי]דרגת קוברה קאי לבן.
חחחחח בולי מעמולי הלך...נעלב ועכשיו הוא בוכה לכר הקר
חח בולי שילשולי וואי הרג אותי זה
קיצר חבר'ס מי צם פה
קרדיט לחבר מפורום אחר על החתימה !קרדיט לחבר מפורום אחר על הפצצה שלמעלה!נתונים אישייםגובה1.72משקל78ק"גהיקף יד39אחוז שומן 12קראטיסט סיני[לא קלאסי]דרגת קוברה קאי לבן.
חחח כנסו תראו ראפר ישראלי בשקל ילד בן 10 חש ת'צמו XD
סתכלו:
http://www.youtube.com/watch?v=A9Ivo1AVt5o&fmt=18
הכי הרג אותי 00:28
קוראים לו:enstreet חחח והוא עיבר את זה לאנסתריט חחח שילמד לכתוב
אז מה נשמע אנשים?