נכתב במקור על ידי Mindstorms אין. _ נ ג _ _ אין - ת', ד', ל', א', י', ה'. ו'??
מנהל פורומים: 18+, תמונות סקס, ישראליות בעירום, Wolfteam לשעבר! אוהב אותכם פורום אטרף!
נכתב במקור על ידי Like2Play ו'?? אין. _ נ ג _ _ אין - ת', ד', ל', א', י', ה', ו'.
נכתב במקור על ידי Mindstorms אין. _ נ ג _ _ אין - ת', ד', ל', א', י', ה', ו'. ז׳??
נכתב במקור על ידי Like2Play ז׳?? אין. איך אתה לא מנחש את זה?! _ נ ג _ _ אין - ת', ד', ל', א', י', ה', ו', ז'.
נכתב במקור על ידי Mindstorms אין. איך אתה לא מנחש את זה?! _ נ ג _ _ אין - ת', ד', ל', א', י', ה', ו', ז'. לאדע לא עולה לי בראש מזה חח לנושא: ח'???
נכתב במקור על ידי Like2Play לאדע לא עולה לי בראש מזה חח לנושא: ח'??? אין. שמתי לב שעשיתי טעות, אמרתי לך שאין ו' אבל יש. אני ממש מצטער על אי הנוחות. _ נ ג _ ו אין - ת', ד', ל', א', י', ה', ח', ז'.
נכתב במקור על ידי Mindstorms אין. שמתי לב שעשיתי טעות, אמרתי לך שאין ו' אבל יש. אני ממש מצטער על אי הנוחות. _ נ ג _ ו אין - ת', ד', ל', א', י', ה', ח', ז'. עכשיו זה יותר ברור קנגרו?
נכתב במקור על ידי Like2Play עכשיו זה יותר ברור קנגרו? שוב, מצטער. נקודה שאלה הבאה: (ואולי גם אחרונה) _ _ _
נכתב במקור על ידי Mindstorms שוב, מצטער. נקודה שאלה הבאה: (ואולי גם אחרונה) _ _ _ זה בסדר אחי אין לך על מה להצטער אנחנו בני אדם ולומדים מטעויות. לשאלה הבא: יש א'??
נכתב במקור על ידי Like2Play זה בסדר אחי אין לך על מה להצטער אנחנו בני אדם ולומדים מטעויות. לשאלה הבא: יש א'?? חח תודה על העידוד אין - א'. _ _ _
נכתב במקור על ידי Mindstorms חח תודה על העידוד אין - א'. _ _ _ יש ב'??
נכתב במקור על ידי Like2Play יש ב'?? אין אין - א', ב'. _ _ _
נכתב במקור על ידי Mindstorms אין אין - א', ב'. _ _ _ פ'???
נכתב במקור על ידי Like2Play פ'??? אין. אין - א', ב', פ'. _ _ _
נכתב במקור על ידי Mindstorms אין. אין - א', ב', פ'. _ _ _ ג'??
חוקי הפורום