נכתב במקור על ידי prowinner מכוערת * חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אופס!~~~ סעמק יצא לי דאבל בטעות. אני לא ממש בטוח בקשר לזה
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger אני לא ממש בטוח בקשר לזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח החבר המפגר הזה לא מתעורר..
נכתב במקור על ידי Hamburger החבר המפגר הזה לא מתעורר.. שלי דווקא נהנה ב-WWE . אחי,חבר שלך יושן=כנס בו! תשפיל אותו משהו..תחלק לו כאפות,הוא יתעורר
נכתב במקור על ידי prowinner שלי דווקא נהנה ב-WWE . אחי,חבר שלך יושן=כנס בו! תשפיל אותו משהו..תחלק לו כאפות,הוא יתעורר הערתי אותו ושאלתי אותו אם הוא רוצה להשאר לישון, הוא אמר כן, אני אחכה שהוא יתהפך וישים לו את היד במים חמים בתור נקמה..
נכתב במקור על ידי Hamburger הערתי אותו ושאלתי אותו אם הוא רוצה להשאר לישון, הוא אמר כן, אני אחכה שהוא יתהפך וישים לו את היד במים חמים בתור נקמה.. טוב נו..למה אתה מצפה הילד בן 9,לא?
יאללה זזתי זה מתחיל
נכתב במקור על ידי prowinner טוב נו..למה אתה מצפה הילד בן 9,לא? 12..
נכתב במקור על ידי Hamburger יאללה זזתי זה מתחיל מההההההההההה חתיכת */*-*-**--*-*-*
המבורגר ילד מנייאק.
נכתב במקור על ידי prowinner מההההההההההה חתיכת */*-*-**--*-*-* אני עוד אבקר ואגיב.. נכתב במקור על ידי prowinner המבורגר ילד מנייאק. ושוב, המבחנים שלך לא עובדים אלי ואני שם לגבר אחרי שאני קורא את הקטע..
נכתב במקור על ידי Hamburger אני עוד אבקר ואגיב.. ושוב, המבחנים שלך לא עובדים אלי ואני שם לגבר אחרי שאני קורא את הקטע.. כשאתה בא דבר איתי .
נכתב במקור על ידי prowinner כשאתה בא דבר איתי . פתיחה נחמדה.. הייתה את השיחה שאין אף אחד בצד השני, המפחידה הזאת.
נכתב במקור על ידי Hamburger פתיחה נחמדה.. הייתה את השיחה שאין אף אחד בצד השני, המפחידה הזאת. חזרתי . אתה לא פה
נכתב במקור על ידי prowinner חזרתי . אתה לא פה אני כן פה, אני פשוט רואה תסרט
חוקי הפורום