גם אני יפרוש בקרוב (כן בטח...-_-, אני ילך לישון באיזה 3..)
נכתב במקור על ידי Zipped גם אני יפרוש בקרוב (כן בטח...-_-, אני ילך לישון באיזה 3..) גם אני בכיוון של פרישה......................................
נכתב במקור על ידי CompleX גם אני בכיוון של פרישה...................................... גם אני..
טום תמצא לי איזה כינוי כמו CompleX אני אוהב תכינוי ש'ך רצח D:
גם אני.. וטום בבקשה תענה לי... זה הורג אותי
גריפטי שלום :} לא הלכת?
נכתב במקור על ידי Zipped גריפטי שלום :} לא הלכת? מסתבר שלא.. טום ממש ביאס לי ת'טוסיק עכשיו.. ואני לא מבינה למה.. פףףףף שונאת את זה אבל כנראה מגיע לי.. מה קורה איתך אבי?
הכל מצויין :} את נראית מבואסת טוסיק, מה קורה
נכתב במקור על ידי Bar טום תמצא לי איזה כינוי כמו CompleX אני אוהב תכינוי ש'ך רצח D: נתתי לך משהו קטלני תשתמש בו כבר..!!!!! נכתב במקור על ידי Graf.E.T גם אני.. וטום בבקשה תענה לי... זה הורג אותי עניתי...
נכתב במקור על ידי Graf.E.T מסתבר שלא.. טום ממש ביאס לי ת'טוסיק עכשיו.. ואני לא מבינה למה.. פףףףף שונאת את זה אבל כנראה מגיע לי.. מה קורה איתך אבי? כל הערב הלך לך אה..
נכתב במקור על ידי ThePsyCho כל הערב הלך לך אה.. ואוו להרגע חח לא להוציא אותי נבלה כל כך מהר... לא הלך שום דבר... יהיה פסדר...
נכתב במקור על ידי CompleX ואוו להרגע חח לא להוציא אותי נבלה כל כך מהר... לא הלך שום דבר... יהיה פסדר... חחחח..
נכתב במקור על ידי Zipped הכל מצויין :} את נראית מבואסת טוסיק, מה קורה כן קצת בוכה עכשיו.. יעבור לי... יאללה יש מחר לימודים.. לילה טוב.
נכתב במקור על ידי CompleX נתתי לך משהו קטלני תשתמש בו כבר..!!!!! יש לך גם משהו בשבילי במקרה? אפילו שאני תקוע פה
נכתב במקור על ידי Graf.E.T כן קצת בוכה עכשיו.. יעבור לי... יאללה יש מחר לימודים.. לילה טוב. לילה טוב.
חוקי הפורום