נכתב במקור על ידי afx אבל יש לי חתימה קטלנית לא חבל? דיקור סיני זה לחנונים היום הולכים בלוד מקבלים דיקור ישראלי משחרר לך את כל הגוף ליק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמרת אותי פה וואייי
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror ואיך הניק שלי ? להעיף את הזבלות אני אומר צריך להעיף את האלה שאתה שוכבה על הגב שואלים אותך "אתה ישן?" לא אני מנסה למות מה נראה לך!?!? לשלוח אותם לעזאזל חחחח אליייייייייייייייי סתם היה בא לי לצטט אותך אני הרוצח מסרטי אימה חחחחחחחחחחחחח יאללה בואו נעיף אותם!!! להעיף את אלה שלא עושים לייק!!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror ואיך הניק שלי ? להעיף את הזבלות אני אומר צריך להעיף את האלה שאתה שוכבה על הגב שואלים אותך "אתה ישן?" לא אני מנסה למות מה נראה לך!?!? לשלוח אותם לעזאזל חחחח אליייייייייייייייי סתם היה בא לי לצטט אותך אני הרוצח מסרטי אימה כע שונא אותם! אני אומר בואו נעיף את הילדים ששואלים אותך: למה לא עשית שיעורים? למה לא עשיתי שיעורים? כי יש לי חיים!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחח עדייף תצטרף אלינו.. כל היום ציצים בלאגנים חחח ויש גם צ'ופרים!!! חחח
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחח יאללה בואו נעיף אותם!!! להעיף את אלה שלא עושים לייק!! סתכל את האחרון שלי!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror ואיך הניק שלי ? להעיף את הזבלות אני אומר צריך להעיף את האלה שאתה שוכבה על הגב שואלים אותך "אתה ישן?" לא אני מנסה למות מה נראה לך!?!? לשלוח אותם לעזאזל חחחח אליייייייייייייייי סתם היה בא לי לצטט אותך אני הרוצח מסרטי אימה אני אוהבת את הניק שלך
נכתב במקור על ידי almog9697 מי אמר שאני אוהבת?! וAFX אתה מעצבן תחליף לדינה בראזילאי או משהו יותר עדיף אני הראשון שלך?! חחחח זאת אומרת הלייק הראשון.. מה חשבתם?!
נכתב במקור על ידי Wolf Man כע שונא אותם! אני אומר בואו נעיף את הילדים ששואלים אותך: למה לא עשית שיעורים? למה לא עשיתי שיעורים? כי יש לי חיים! חחחחח יש לי יותר טוב... בוא נעיף את המורים האילו ששואלים אותנו מה התשובה לשאלה א'.. למה את שואלת אם את כבר יודעת!?!??!!ואו נעיף אותם!!!!! חח
אלי למה לעזזל החלפת לשם של אלכוהול
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחח יאללה בואו נעיף אותם!!! להעיף את אלה שלא עושים לייק!! יאללה חחחחחחחחח שצריך להעיף: ילדים שעדיין משתמשים במשפט 'אל תזרוק לי את התיק, יש לי בפנים ספר תורה' נכתב במקור על ידי Wolf Man כע שונא אותם! אני אומר בואו נעיף את הילדים ששואלים אותך: למה לא עשית שיעורים? למה לא עשיתי שיעורים? כי יש לי חיים! אכן נכתב במקור על ידי אריאל. חחח בוא לצוות יש את יוכי.
נכתב במקור על ידי subwave אלי למה לעזזל החלפת לשם של אלכוהול לא טוב?
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחח יש לי יותר טוב... בוא נעיף את המורים האילו ששואלים אותנו מה התשובה לשאלה א'.. למה את שואלת אם את כבר יודעת!?!??!!ואו נעיף אותם!!!!! חח כע! נעיף אותם! בוא נעיף את אלא שאוכלים דוריטוס מקסיקני חריף בטירוף על סלסה ואומרים לך בואנה זה חריף! לא, זה לא חריף זה מתוק! בוא נעיף אותם!
נכתב במקור על ידי subwave אלי למה לעזזל החלפת לשם של אלכוהול כי הוא סקסי
נכתב במקור על ידי VanGogh אני הראשון שלך?! חחחח זאת אומרת הלייק הראשון.. מה חשבתם?! אתה הראשון שלי ? במה ?!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror יאללה חחחחחחחחח שצריך להעיף: ילדים שעדיין משתמשים במשפט 'אל תזרוק לי את התיק, יש לי בפנים ספר תורה' אכן בוא לצוות יש את יוכי. צריך להעיף את הילדים שאומרים לך אל תזרוק את הספר תורה!
חוקי הפורום