נכתב במקור על ידי afx ואתה עוד שניה מתגייס בשביל מה התאמנת אם לא זה?! מועדון קרב! LUCKY NUMBER SLEVEN וראיתי ...
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תביא נראה .. ספוילר:
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic ספוילר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ידעתי ... על גופתי המתה זה אצלי על שולחן העבודה .
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ידעתי ... על גופתי המתה זה אצלי על שולחן העבודה . בבקשה?
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic בבקשה? נווווווווו אל תפנה ללב שלי ..
נכתב במקור על ידי Aviv.E נווווווווו אל תפנה ללב שלי .. כמה זה שווה לך?
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic כמה זה שווה לך? לא שווה ...
נכתב במקור על ידי Aviv.E לא שווה ... נו אל תהיה כזה קווצוני..
נכתב במקור על ידי Aviv.E ארררררררררררררררררררררר תביא סרטי פעולה או קומדיה טובים ... ואני לא לוחץ לך על ביצה ! האקדח מת מצחוק 1,2,3 מדגסקר אני רואה בעיקר אימה, אתה יודע.. נכתב במקור על ידי Aviv.E איזה גרוע אני ... פעם הייתי קופץ 15 דקות היום בקושי 5 ... הייתי עושה 80 שכיבות סמיכה היום בקושי 50 . איזה ליים ..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Aviv.E וראיתי ... שניהם? "תא הטלפון"?
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic נו אל תהיה כזה קווצוני.. כל מי שנקרע מבפנים ובכל זאת בוגד בכל ערך ... כל מי שזורק את החיים שהוא קיבל במתנה כל ערב עזרה בדרך עזרה בדרך נכתב במקור על ידי Hamburger האקדח מת מצחוק 1,2,3 מדגסקר אני רואה בעיקר אימה, אתה יודע.. איזה גרג אני .. נכתב במקור על ידי afx שניהם? "תא הטלפון"? מזה היה השני ? בתרגום חופשי... ותא טלפון מוכר לי זה זה שענה לטלפון והיה את זה מהמלון שצפה בו עם סניפר ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E כל מי שנקרע מבפנים ובכל זאת בוגד בכל ערך ... כל מי שזורק את החיים שהוא קיבל במתנה כל ערב עזרה בדרך עזרה בדרך איזה גרג אני .. מזה היה השני ? בתרגום חופשי... ותא טלפון מוכר לי זה זה שענה לטלפון והיה את זה מהמלון שצפה בו עם סניפר ? כן והשני זה "להרוג את המזל / Lucky Number Slevin" סרט מעולה
נכתב במקור על ידי Aviv.E כל מי שנקרע מבפנים ובכל זאת בוגד בכל ערך ... כל מי שזורק את החיים שהוא קיבל במתנה כל ערב עזרה בדרך עזרה בדרך איזה גרג אני .. מזה היה השני ? בתרגום חופשי... ותא טלפון מוכר לי זה זה שענה לטלפון והיה את זה מהמלון שצפה בו עם סניפר ? אתה אמרת..
נכתב במקור על ידי afx כן והשני זה "להרוג את המזל / Lucky Number Slevin" סרט מעולה אם אתה אומר אז בטוח זה שווה משהו .
נכתב במקור על ידי Hamburger אתה אמרת.. חחחחחח שמע אחי זה תופס תאוצה הגרג הזה ..
חוקי הפורום