י'ראש אקליפטוס אמרתי נחמד על המקום שהם הופיעו בו בסרטון(רמז:אתה גר במקום הזה)
9
Metallica-Fade To Black
י'ראש אקליפטוס אמרתי נחמד על המקום שהם הופיעו בו בסרטון(רמז:אתה גר במקום הזה)
9
Metallica-Fade To Black
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
10
euveitie-inis mona
6
Metallica - Hit The Light
9
חחחחח מה זה משנה? גם לאס ווגאס זה אדיר ><'
Metallica - The Day That Never Comes
השם ישמור חכה אני בא לרעננה
10!
Metallica-To Live Is To Die
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
5
Rhcp - Fight Like A Brave
8
fdj felli
^מה לעזזאל?^????? WTF?
תזהר עם הספאם!
ואסף....יאללה בוא D: אני מחכה....גם ישראל וגם לאס ווגאס זה מקומות סבבה חחחח
רוקנרול אני מדרג את שלך :
5
Coldplay - Speed Of Sound
חחח הרגת אותי
0
Faith No More - We Care Alot (Slash Version)
7
Metallica-Leper Messiah
ים אתה בא לקונגרס הארצי?
אני בא
זה חינם
נסיעה לתל אביב
100
Faith No More - Falling To Pieces
8
PJ-Alive
7
Faith No More - War Pigs
קובר ענק לבלק סבאת' חובה לשמוע
6
Metallica - The Day That Never Comes
שונא את השם משתמש שלי!