ביצתי !
חחחחח משתמש סקסי בעליל שלא לוחץ לי על הביצה
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחח משתמש סקסי בעליל שלא לוחץ לי על הביצה מישהו שיש לו חתימה מזעזעת !
נכתב במקור על ידי Aviv.E מישהו שיש לו חתימה מזעזעת ! חחחחחחחח מישו שמת להכין לי חתימה עם כל הכישרון שיש לו ויעשה לי את החתימה יפה
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחח מישו שמת להכין לי חתימה עם כל הכישרון שיש לו ויעשה לי את החתימה יפה מי שחושב שמישהו יכין לו חתימה !
נכתב במקור על ידי Aviv.E מי שחושב שמישהו יכין לו חתימה ! חחחחחחחחח מישו כריש שמתגייס עוד 9 ימים
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחחח מישו כריש שמתגייס עוד 9 ימים מישהו כריש שיבוא לאשכולילה .
נכתב במקור על ידי Aviv.E מישהו כריש שיבוא לאשכולילה . אני באשכולילה יא פנתר מישו שקורא לי לאשכולילה חחח
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אני באשכולילה יא פנתר מישו שקורא לי לאשכולילה חחח הראשון בחיים שקרא לי פנתר !
נכתב במקור על ידי Aviv.E הראשון בחיים שקרא לי פנתר ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כנראה שאתה לא פנתר אמיתי מישו שאף אחד בחיים לא קרא לו פנתר..
נערך לאחרונה על ידי Lucky Strike; 17-07-2011 בשעה 06:55.
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כנראה שאתה לא פנתר אמיתי מישו שאף אחד בחיים לא קרא לו פנתר.. מי אומר היום פנתר ? מישהו מוזר ..
נכתב במקור על ידי Aviv.E מי אומר היום פנתר ? מישהו מוזר .. כל המגניבים אומרים פנתר! מישו שהוא לא מגניב..
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker כל המגניבים אומרים פנתר! מישו שהוא לא מגניב.. מישהו שחשבתי שהוא גבר .
נכתב במקור על ידי Aviv.E מישהו שחשבתי שהוא גבר . אני ג'ובניק גבר! מישו שעדיין חושב שאני גבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אני ג'ובניק גבר! מישו שעדיין חושב שאני גבר תסביר לי למה בפרטי או באשכולילה !!!!!!!!!!!!!! מישהו שמפחד להסביר לי !
חוקי הפורום