2 לכל ניקלבק
מה שיר מדהים?שיר מעפן בטירוף
בכותרת היה רוקסטר חשבתי בטח שיר רוק כזה חזק מסתבר שזה שיר משעמם טילים אחרי 10 שניות יצאתי ממנו
Weird Al-Amish Paradise
2 לכל ניקלבק
מה שיר מדהים?שיר מעפן בטירוף
בכותרת היה רוקסטר חשבתי בטח שיר רוק כזה חזק מסתבר שזה שיר משעמם טילים אחרי 10 שניות יצאתי ממנו
Weird Al-Amish Paradise
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
טוב...מה שאתה רוצה D:
10 חחחח
Weird Al - Trapped In The Drive Thru חחחח
1000!
דקלום אדיר!
Weird Al-Smells Like Nirvana
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
6
AC/DC - You Shook Me All Night Long
8.5
Kyuss - Green Machine
לא מכיר
Pantera-Cemetry Gates
אז תחפש ביטיוב!!11
5 לפנטרה
Kyuss - Molten Universe
אני אפילו מביא קישור ביטיוב
http://www.youtube.com/watch?v=n1Egz--4F24
8
Kyuss-50 million year trip
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
10!
Rhcp - American Ghost Dance