נכתב במקור על ידי RoyaIJoker עוד בערך 60 לחיצות.. אחד שחושב שהוא לא ילחץ אבל אני ישכנע אותו! עוד הרבה מה יעזור לך הלחיצה הבודדת שלי ? עם כינוי מוזר ..
נכתב במקור על ידי Aviv.E עוד הרבה מה יעזור לך הלחיצה הבודדת שלי ? עם כינוי מוזר .. לאאא הכינוי שלך! איכס.. אחד שמת על הכינוי שלי הוא פשוט לא מודה בזה
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker לאאא הכינוי שלך! איכס.. אחד שמת על הכינוי שלי הוא פשוט לא מודה בזה חולה על הכינוי שלך אחד שאני הולך לשלם לו על התת ניק ברגע שיהיו לי מספיק נקודות
נכתב במקור על ידי Aviv.E חולה על הכינוי שלך אחד שאני הולך לשלם לו על התת ניק ברגע שיהיו לי מספיק נקודות סקסיי בעליל
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror סקסיי בעליל גלדיאטור ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E גלדיאטור ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E חולה על הכינוי שלך אחד שאני הולך לשלם לו על התת ניק ברגע שיהיו לי מספיק נקודות יאללה אני מוכן לרשום כמו שרשמת באשכולילה אחד שחושב שאביב הוא סקסי
מורעל?
חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף חינוך לעושר, יציל את הדור החדש חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש "חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)
נכתב במקור על ידי -Heaven- מורעל? מלך!
נכתב במקור על ידי -Heaven- מורעל? אחד שהייתה לו חתימה יותר יפה אבל זאת קטסטרופה ! נכתב במקור על ידי Mr. Horror מלך! אותו דבר ..
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 17-07-2011 בשעה 07:22.
אחד שלא מכין חתימה יפה לעצמו
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אחד שלא מכין חתימה יפה לעצמו היייייייייייייי אמרת שהיא יפה !!! אחד שיש לו חתימה מהצייר !
אחד שיש לו כוסית בתמונת פרופיל
נכתב במקור על ידי Aviv.E היייייייייייייי אמרת שהיא יפה !!! אחד שיש לו חתימה מהצייר ! זה לא מהצייר! עבדתי עליה קשה והיא אחת היפות!! אתה יכול יותר להשקיע בניק ואז היא תהייה יפה באמת! אחד גבר שכל יום נמצא באשכולילה
נערך לאחרונה על ידי Lucky Strike; 17-07-2011 בשעה 07:27.
אחד שהיה ער כל הלילה
קרדיט לFRENZY
חוקי הפורום