נכתב במקור על ידי Display קיבלתי ס.מ.ס
נכתב במקור על ידי ExcLusv1e מלא לא שמן שמן אבל בשבלי זה שמן זה דיין לפה? הא. אני משחק טוב? אחי רציני אין לך חברים? מדבר אחושרמוטה רציני בלי שום קטע לרדת או משהו.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Seer קיבלתי ס.מ.ס אחי אחי....אבל אבל...
נכתב במקור על ידי Display אחי רציני אין לך חברים? מדבר אחושרמוטה רציני בלי שום קטע לרדת או משהו. קיצור למה אתה חופר על זה עכשיו אני משחק טוב?
נכתב במקור על ידי ExcLusv1e קיצור למה אתה חופר על זה עכשיו אני משחק טוב? תענה לי בפרטי !
ער.. בנתיים
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles ער.. בנתיים תעוף לישון קטין.
תביאו ביקורת
נכתב במקור על ידי Display תעוף לישון קטין. stfu
נכתב במקור על ידי Display אחי רציני אין לך חברים? מדבר אחושרמוטה רציני בלי שום קטע לרדת או משהו. אל דאג אחשלי תשרוד פה בלעדי שיהיה לילה קוף ו - EXCLUSIVE לילה טוב לך גם מקווה שהמצב ישתפר אחי...
נכתב במקור על ידי Heracles stfu STFU אני בספק אם אתה יודע את הפירוש. במקום לצחוק על בעיות של אנשים ביעוץ מיני תתחף לישון.
נכתב במקור על ידי Display STFU אני בספק אם אתה יודע את הפירוש. במקום לצחוק על בעיות של אנשים ביעוץ מיני תתחף לישון. על מה לענות לך ? איפו ?
נכתב במקור על ידי Seer אל דאג אחשלי תשרוד פה בלעדי שיהיה לילה קוף ו - EXCLUSIVE לילה טוב לך גם מקווה שהמצב ישתפר אחי... לילה טוב ומי זה ד"א מכירים?
נכתב במקור על ידי ExcLusv1e לילה טוב ומי זה ד"א מכירים? 100 נק' . יאללה עפתי לישון. ביי.
נכתב במקור על ידי Display 100 נק' . יאללה עפתי לישון. ביי. ביי ולא רשמת לי כלום בפרטי
חוקי הפורום