נכתב במקור על ידי almog9697 יואו חפרת ואני יודת מילה בצרפית שוודית ו3 מילים ברוסים אני יודע מילה אחת בכל שפה שיש נגיד צרפתית? המילה: רוני XD הידעת?! את כל השמות אומרים אותו דבר בכל השפות, מלבד כמה שפות יחידות
נכתב במקור על ידי almog9697 יואו חפרת ואני יודת מילה בצרפית שוודית ו3 מילים ברוסים אני יודע כמה מילים בצרפתית וזה משיעור צרפתית שאני לומד כבר שלוש שנים. משפט בספרדית וכמה קללות ברוסית..
לשעבר 'Like
נכתב במקור על ידי Amichai אני יודע מילה אחת בכל שפה שיש נגיד צרפתית? המילה: רוני XD הידעת?! את כל השמות אומרים אותו דבר בכל השפות, מלבד כמה שפות יחידות אתה יודע שלראשונה אני מסכים איתך ?
טוב ביוש הלכתי משעמם
נכתב במקור על ידי moshesee Me encanta el Foro שכחתי להגיד שגם לקרוא אני לא משו אבל נראלי אמרת שאתה אוהב את... לא הבנתי את המילה האחרונה S:
נכתב במקור על ידי Amichai שכחתי להגיד שגם לקרוא אני לא משו אבל נראלי אמרת שאתה אוהב את... לא הבנתי את המילה האחרונה S: פורום אטרף
נכתב במקור על ידי moshesee אתה יודע שלראשונה אני מסכים איתך ? דיברנו בכלל אי פעם?
נכתב במקור על ידי moshesee פורום אטרף אהה חחחח
נכתב במקור על ידי Amichai דיברנו בכלל אי פעם? לא בגלל זה זה פעם ראשונה XD
נכתב במקור על ידי almog9697 טוב ביוש הלכתי משעמם בעי..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי moshesee לא בגלל זה זה פעם ראשונה XD חחח נאלץ לדבר יותר XD
נכתב במקור על ידי Amichai חחח נאלץ לדבר יותר XD בכיף !
עוד מעט 100 הודעות באשכול..
נכתב במקור על ידי moshesee בכיף ! אחי, בזמן שנגנוב את המסוק, אני אבריח מהר בירה וסמים..
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 28-07-2011 בשעה 01:14.
נכתב במקור על ידי Wolf Man עוד מעט 100 הודעות באשכול.. זה רק כי אני פתחתי אותו
חוקי הפורום