נכתב במקור על ידי prowinner איזה בית ספר? חח גם אני מכרמיאל. למה ישר בצפר? קודם בכלל אם אנחנו אותה שכונה חח. ותזכור שאני ביסודי בכלל
נכתב במקור על ידי Amichai למה ישר בצפר? קודם בכלל אם אנחנו אותה שכונה חח. ותזכור שאני ביסודי בכלל אני לא פדופיל על תדאג,עם באלך שלח,מסן\פייסבוק בפרטי. בדוק ראיתי אותך פעם.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
שלום אני חדש כאן
נכתב במקור על ידי prowinner אני לא פדופיל על תדאג,עם באלך שלח,מסן\פייסבוק בפרטי. בדוק ראיתי אותך פעם. לא קשור לפדופיל, יש סיכוי שאנחנו לא אותה שכונה חח, אז איך ניפגש?
נכתב במקור על ידי onlyiatraf שלום אני חדש כאן שלום
נכתב במקור על ידי Amichai לא קשור לפדופיל, יש סיכוי שאנחנו לא אותה שכונה חח, אז איך ניפגש? חח אהבתי את החתימה שלך אחי מסכן
נכתב במקור על ידי .Tal כהה חחחח וגם VeilSide עם הטוחן פורנוגרפי ו-Ori הכלי וואי כן.. אבל תשמע גם עכשיו יש פה כמה חוכמולוגים כאלה שפותחים אשכולות בדיבורים עם סרטונים הזויים של כלב מזיין בחורה.. דווקא לא רעה הבחורה..
נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW וואי כן.. אבל תשמע גם עכשיו יש פה כמה חוכמולוגים כאלה שפותחים אשכולות בדיבורים עם סרטונים הזויים של כלב מזיין בחורה.. דווקא לא רעה הבחורה.. חחח מותר בכלל? זה מגעיל
נכתב במקור על ידי onlyiatraf חחח מותר בכלל? זה מגעיל מה מותר? =-O
נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW וואי כן.. אבל תשמע גם עכשיו יש פה כמה חוכמולוגים כאלה שפותחים אשכולות בדיבורים עם סרטונים הזויים של כלב מזיין בחורה.. דווקא לא רעה הבחורה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא חרמן כן יש פה ושם אבל חסר
לחופש יש תאריך: 23.10.15
שלום
נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW מה מותר? =-O לפרסם סרטונים כאלה
נכתב במקור על ידי Amichai לא קשור לפדופיל, יש סיכוי שאנחנו לא אותה שכונה חח, אז איך ניפגש? WOOOW..חחח לקחת את זה יותר מידי רחוק,כולה רציתי לדעת איזה בית ספר אתה דקל במקרה?
נכתב במקור על ידי .Tal חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא חרמן כן יש פה ושם אבל חסר יאללה טל מה אתה אומר תהיה ה veilside או Ori הבא?
נכתב במקור על ידי almog9697 שלום אה זאת את. רוצה למצוא צלי?
חוקי הפורום