חחחחחח
לא קשור אחי!
לא אוהב נוורמור
יעני, תשאל את KINGDOM OF SAVALE או משהו כזה שאני שאליתאותה אם יש להם כאבר ויעני אמרתי לה אני לא אוהב
5
BLACK SABATH 01. War Pigs
חחחחחח
לא קשור אחי!
לא אוהב נוורמור
יעני, תשאל את KINGDOM OF SAVALE או משהו כזה שאני שאליתאותה אם יש להם כאבר ויעני אמרתי לה אני לא אוהב
5
BLACK SABATH 01. War Pigs
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
|
|
קאבר זה עם ק יעילג
אני מניח שזה בגלל מוצאך המזרחי
1000
Iggy Pop And tHE Stooges-Search And Destroy
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
יואו איך אתה יורד עליי היום אסף יא חתיכת פולני מסריח נמאס לי.
אה ודרך אגב תשאל את אמא שלך איפה הבוקסרס שלי כי מסתבר ששכחתי אותם מתחת למיטה של ההורים שלך
9 ללהקה
Bruce Springsteen-Badlands
לשעבר RedBox
5 אף פעם לא אהבתי אותו...
Give Wings To My Triumph-Hatebreed
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
לא מכיר
Santana-Black Magic Woman
לשעבר RedBox
10
ולא
אני גם לא פולני O.ם
ותפסיק לחפור אני מנסה להזמין לאמא שלך מונית אבל השובבה הזאת לא עוזבת חחח
Bad Itamar's Mom,Very Bad!
Metallica-Orion
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 18-01-2009 בשעה 17:34.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
יא חרא אז מאיפה אתה?
ראיתי את אבא שלך ב-בז"ק (בית זונות קהילתי)
9 ללהקה
Santana-Europa
לשעבר RedBox
8
אני ממוצקין
נו כה שלחתי אותו להביא משם את אמאש'ך למה היה לי חשק
Metallica-Eye Of The Beholder
איזה יופי של קטילה?
חבל שהיא לא יפה כמו אמא שלך =\
10000
DEEP PURPLE_SMOKE ON THE WATER
לשעבר RedBox
9
מה לעשות,אמא שך מרוקאית פרחה מאשדוד :/
רק עוד משהו...
אחרי הביקור שלה אצלי אתמול היא כבר יכולה לשבת?
Black Sabbath-Heaven And Hell
9
Dead Skin Mask-Slayer
אפשר להפסיק להיות ילדים מפגרים??????? קיבינימט אסף אתה מנההל אל תהיה נכה וגם אתה איתמר שניכם מתנהגים כמו דבילים.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
אז מה?
ואסף, תשאל את אמא שלך למה כואב לה הכוס =\
0
שונא סלייר,לא אישי
Deep Purple-Highwat STar
לשעבר RedBox
9(סלייר)
Meshuggah-imprint of the un-saved
נערך לאחרונה על ידי Metalichen; 18-01-2009 בשעה 17:43.
4,לא אישי
Deep Purple-Highwat STar
לשעבר RedBox
8
Lamb Of God - Ruin