אני מעדיף מסטיק
10
The Beatles - You Got To Hide Your Love Away
אני מעדיף מסטיק
10
The Beatles - You Got To Hide Your Love Away
|
|
בזוקה או מאסט?
או בכלל אורביט?
7 ללהקה
Metallica-Master Of Puppets
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
נמממ מאסט חריף מאוד הכי טעים
10
The Beatles - Ticket To Ride
או...
7
טוב תגוון עם הביטלס או שזה יחשב ספאם :/
כבר עשיתי את השיחה הזאת עם איתמר
Pink Floyd-Another Brick In The Wall pT. 2
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
10
Rush Tom Sawyer
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 20-01-2009 בשעה 21:08.
לא מכיר =\
ואיזה שיחה עשית איתי, ראש אבוקדו?
על זה שאני שומע יותר מדי פינק פלויד?
The Beatles-I Saw Her Standing There
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
10
The Beatles - Free as a bird
כן
וחפרת עם הראש אבוקדו
די כבר אתה לא מצחיק :/
7
Lynyrd Skynyrd-Freebird
10
The Beatles - All You Need Is Love
6
Dream Theater-Another Day
חחחח הרגת אותי 6 לall you need is love
0
The Beatles - Oh Darling!
אני יכול לאמר ראש אבוקדו (או כל פרי וירק אחרים שקיימים) על מי שבאלייייי.
אז אממ ראש סלמון
Beatles-Hey Jude
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
תגיד
תמשיך להיות דבע שחושב שהוא מצחיק
10
Queen-רפסודה בוהמית
!? למה לא כתבת את זה באנגלית?
10
The Beatles - Helter Skalter