1
לא אהבתי נישמע כמו שיר ראפ מפגר כזה
American Hi-Fi - Something Real
1
לא אהבתי נישמע כמו שיר ראפ מפגר כזה
American Hi-Fi - Something Real
|
|
0
Cannibal Corpse - I Cum Blood
שיר כואב , כואב מאוד.
0
מה זה הוא שר?? הוא צעוק כמו מפגר אם קול של גונזילה
U2 - With Or Without You
9
sepultura-arise
באמת
8
Gunz n roses - sweet child o mine
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
7
Judas Priest - Painkiller (יש לי הרגשה שידרגו בין 0-6, לא מגיע לכם לחיות <.<")
7 =]
ובני אתה נורמלי איזה ראפ בראש שלך אתה חי בסרט...בעיה שלך שאתה לא אוהב סיסטם ומטאל בפרט
SOAD-HYPNOTIZE
ואל תגיב אחרי במתוטא ממך XD
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
8
MUSE - Cave
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
6
Dio-Holy Diver
גרמניה הפסידה את היורו![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חה חה לך!
7
Disturbed - Down with the Sickness
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
10
אני מת על השיר הזה
papa roach-blood brothers
2
Metallica-One
10
scar symmetry-chaosweaver