:| פאק אתם לא יכולים 5 דקות בלי לריב?
10
Pixies - Where Is My Mind?
:| פאק אתם לא יכולים 5 דקות בלי לריב?
10
Pixies - Where Is My Mind?
|
|
וואו וואו חברה תרגיעו
ואיתמר אתה מקלל כבר במשלב לשוני שזה בין חברים בבצפר/אחרי בצפר ועידן לא חבר שלך אז תרגיע!
2
Metallica -oNE
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 27-01-2009 בשעה 18:13.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מה אכפת, ההומו הזה יכול לעשות מה שהוט רוצה רק שיעזוב אותי, מישהו דיבר עם המתרומם הזה?
10
Nirvana - the Man Who Sold The World
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
aמע יש לך טעם מוזיקלי של ילד בכיתה ו'....יום יבוא ותגדל....עד אז....שב בשקט!
7 ל one
RATM-Freedom
נערך לאחרונה על ידי RustyCage; 27-01-2009 בשעה 18:15.
5
איתמר עוד קללה לא במקום וזה מדווח למנהלים אז תרגיע!
Depeche Mode-People Are People
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אחי, תרגיע
6 ללהקה
R.E.M. - Electrolite
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 27-01-2009 בשעה 18:16.
חחח טעם מוזיקלי של ילד בכיתה ו'?
עד אז אתה יכול לבוא ולמצוץ לי!
0
Nirvana-Lithium
לשעבר RedBox
^^מה שרוקנרול22 אמר...
7
Oasis-Wonderwall
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 27-01-2009 בשעה 18:16.
5
R.E.M - All The Right Friends
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 27-01-2009 בשעה 18:17.
9 ללהקה
LED ZEP_SINCE IVE BEEN LOVIN U
לשעבר RedBox
אתה גם מקלל כמו ילד בכיתה ו'....ילד...תתפוס עלי תחת כמה שבא לך באינטרנט..אבל אם הייתה מול הפנים שלי
לא היה לך את הביצים ללכלך על אליס כבר מההתחלה
7
Alice In Chains-Head Creeps
נערך לאחרונה על ידי RustyCage; 27-01-2009 בשעה 18:18.
7
SOAD-Toxicity
עוד קללה ממישהו מכם והוא מדווח למנהלים אז תרגיעו ומהר!
יש פרטי בשביל לריב
8
אליס לא כאלה טובים אז תרגיע
R.E.M - Every Body Hurts
חחח נראה לך אני מפחד ממך?
10
Led Zep-Whole Lotta Love
נערך לאחרונה על ידי Injection; 27-01-2009 בשעה 18:19.
לשעבר RedBox