10
R.E.M. - At My Most Beautiful
אחי, חבל שסתם יתנו לך באן תרגיע כבר
10
R.E.M. - At My Most Beautiful
אחי, חבל שסתם יתנו לך באן תרגיע כבר
|
|
7
תריבו בפרטי
ואל תתמנייאקו ותלשינו אחד על השני אחרי זה...
Metallica-Orion
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
16
Dead Kennedys-California Uber Alles
נערך לאחרונה על ידי RustyCage; 27-01-2009 בשעה 18:21.
עידן 6 לאוריון האהוב עליך?:/
Metallica-Orion
פעם נוספת
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
יאללה נו, החרא הזה חושב אני מפחד ממנו, דבר אחרון שאני אומר:
תגיד זמן ומקום ואני מביא לך 100 ילדים בשורה
4
Led Zep-Black Dog
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
10
R.E.M - At My Most Beautifull
בעעעעעעעעעע עוד אחד?!
אל תריבו פה יש פרטי!
מצדי תריבו שם
Metallica-Orion
פעם שלישית גלידה?
10
Led Zep-STH
לשעבר RedBox
10
Led-Kashmir
10
R.E.M - Night Swimming
10
Led Zeppelin-I Cant Quit You Baby
אחי, אז תגיד לעידן הזה להרגיע, ואני רציני עם ה100 ילדים, שלא ירגיז אותי.
לשעבר RedBox
שתיכם תרגיעו
10
The Beatles - All You Need Is Love
10
The Beatles-Across The universe
לשעבר RedBox
10
Pixies - Bone Machine