|
|
המשפט האחרון שכתבת גרם לי להרגיש עצוב שאני עדיין נכנס לפה, אתה מבין שהרגע אמרת שכל דוגמן יכול לחיות את הרמת חיים של טום קרוז?
ומה זה פאקינג קשור למה ששאלתי? באמת אחי חלאס להיות שטוף מוח תפתח תראש קח שניה נשימה ואז תזכר שוואלה זה פורום וכל מי שזיין לך
תשכל על לסת יפה=חיים כמו של בראד פיט שיקר.
לנושא: תודה שמוליק עזרת לי להבין יותר את הנושא ועוד משהו כמה מתחשבים בציוני בגרות בהקשר של קבלה לעתודה? יש לי סך הכל ציונים גבוהים אבל היו לי שתי נפילות (80 נחשב כנפילה) במקצועות משמעותיים של 5 יחל שאני רוצה לדעת אם אני יוכל לשפר לפני הגיוס אם זה דבר קריטי גם אם יש לי ציון פסיכומטרי טוב
התנאים לקבלה לעתודה : קב"א 52 + 550 בפסיכומטרי ואתה עתודאי
אבלללללללללללללללללללללללללל
אתה אמור להירשם למוסד אקדמאי, נכון? במוסד האקדמאי מסתכלים על הפסיכומטרי והציונים שלך ...
להספיק לשפר לפני צבא יהיה כמעט בלתי אפשרי , אתה נרשם למוסד האקדמאי הרבה לפני שמגיעים מועדי החורף, מבין?
האפשרות היחידה היא לדחות גיוס לשנה, ובשנה הזאת שאחרי יב' לשפר את כל הציונים והפסיכומטרי ואז להרשם מחדש (או לחילופין להרשם למכינה קדם צבאית)
מכינה קדם צבאית זה כמו שנת שירות כזו, שבמהלכה יש לך אפשרות להשלים/ לשפר בגרויות
יש גם מכינה קדם אקדמאית, שזה בעצם קורס שמעניק המוסד האקדמאי לשיפור בגרויות, כמו בצפר מרוכז כזה, אבל אני לא יודע אם ניתנת אפשרות כזו לעתודאים
660 זה ציון די נמוך, בקושי מספיק לסף קבלה למקצועות הנדסה, ואם אתה רוצה משהו כמו הנדסת תוכנה/חשמל, תצטרך 700+
הסף קבלה לעתודאים הוא יותר מחמיר לפי מה שהבנתי מחברים, אבל ממש בספק לגבי זה