בקצב הזה נחטוף גול.. צריך להילחם
|
|
גדוללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
איזה בושההההההההההההההההההההההההההההההה אוהדדדדדדדדדדדדדדד של ישראל מעיפים ואת הערבושים לא
1-1 =/
יכל להיגמר יותר גרוע..
תגידו אם ישראל מנצחת פעמיים את איי פארו אין מצב למקום ראשון נכון?..רק לשני..ככה לפחות הבנתי מהשדרנים
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
טוב זה גמור..................
הפסדנו את המונדיאל
אני שמח שזה נגמר .. מחצית שנייה פשוט גרועה לא מבין את ישראל כאילו מחצית ראשונה שיחקו יפה והכול ופתאום מחצית שנייה להפסיק לשחק לגמרי ..
כמה אפסים יש לנו בנבחרת זה לא יאומן קלימי סבן שחקן פשוט גרוע אין מה לעשות עוברים אותו כמו מים בהתקפה הוא לא יכול להרים כדור ככה אי אפשר לשחק רק דרך צד שמאל ... חבל מאוד אפשר היה לנצח את המשחק הזה אם ישראל היו מאמינים בעצמם ..
Indianapolis colts Champions!!!
חחח מירו צודק...
סבן אפסססססססססס
איפה בלילי תגידו לי?!?!?
הוא היה משגע את השוויצרים =/
בניון היה חלש, מאוד חלש.
בלילי לא יכל לשחק עקב כרטיסים צהוביםנכתב במקור על ידי AllenIverson
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
משחק מאוד טוב במחצית הראשונה,מחצית שנייה אולי הגרועה ביותר בקמפיין הנוכחי.
דוידוביץ עמד טוב בכול הניסיונות וזה טוב שהוא חזר לעצמו,קלמי סבן פשוט גרוע לא מבין למה גרנט עדיין נותן בו אמון הוא לא מספיק טוב והייתי אומר שעדיף להסית את חרזי לעמדת המגן ואת שמעון גרשון כבלם.
בקשר להתקפה זו הבעיה הגדולה שלנו,אני לא יודע איך נסתדר מול איי פארו החלשה שם אנחנו צריכים להבקיע והמון,אני עדיין לא מבין למה גרנט נותן ליניב קטן קרדיט שיש לך חלוצים מצוינים כמו שלומי ארבייטמן שמחכה להזדמנות.
לדעתי אברהם צריך להזמין את ברוך דגו ושלומי ארבייטמן למשחק מול פארו כד לצאת משם עם ניצחון.
עדיין יש איזהשהו סיכוי להגיע למונדיאל לא גדול אבל עדיין יש.
אני מאוכזב.
הנבחרת שלנו פשוט הייתה יותר טובה מחצית ראשונה.
גרנט משחק כדורגל ממושמע וזה בסדר אבל היה חייב להעזיר להוציא את סבן להזיז את חרזי למגן ימני להכניס את גולם כחלוץ מטרה ואז קטן ובניון באגפים יחד עם נמני גולם ובאדיר וטל מתצרפים.
ההגנה נפלאה באמת כל הכבוד.
אבל התיקו הזה אומר דבר אחד, מקום ראשון אין.
מקום שני יש סיכוי טוב, אבל לך תנצח בהצלבה =\
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
זה בדיוק מה שאני גם שואל מי הולך להבקיע שערים.. השחקן הכי מסוכן שלנו בניון לא בכושר טוב ..
חייבים 6 נקודות מול פארו כדי להשאיר סיכוי יהיה קשה ..
ומה שיפה לא הפסדנו אפילו לא משחק לא לצרפת לא לאירלנד ולא לשוויץ וזה הישג מאוד מאוד מכובד לא משנה הדרך חח
Indianapolis colts Champions!!!
יש עתיד לנבחרת בסה"כ רואים שינוי בעיקר בפן המנטלי.את השינוי הגדול לדעתי נראה בקמפיין הבא[מוקדמות יורו 2008 שיערך מול יריבתנו היום שוויץ]ונראה האם באמת אברהם גרנט הצליח לחולל שינוי,אני מאמין וגם אם נעלה להצלבה יש סיכוי לעלות הכל תלוי בתקווה שלא נקבל את אחת הנבחרות החזקות או את דנמרק =/
מה שעיצבן אותי:
אלכסנדר פריי אחד...
נאצים שוויצרים שניים
אין חלוץ.
ויודעים מה, קמפיין הבא אולי אם ארביטמן וגולם בשלים יותר יהיה חלוץ
אבל בקמפיין הבא יהיו צריכים להפרד מבנאדו קייסי חרזי... די מיצו את עצמם...
הקישור איכזב אותי באדיר וטל היו איומים. בניון גן מאכזב בנבחרת בתקופה האחרונה.
ועל קטן אני בכלל לא רוצה לדבר
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!