|
|
גם לנו יש מנורה כזוווווו
ואיי אייס
אמרו שיש ביקוש אבל גם במקסיכו?? נדיר
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אולי זה חייזרים?????או שזה איזה אימונים של הצבע?????.
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
זה קרה אתמול אם לא אמרו על זה כנראה זה היה התרעה,
אבל מה כול הקטע הזה עם החייזרים =|
נכתב במקור על ידי TDK
מטוס החמקן הוא מטוס STEALTH שחור שנועד שלא ייראו אותו בלילה
אין עליו אף מנורה ואתה לא יכול לראות אותו בלילה בכלל
אור = חום, המטוס לא פולט חום.
הגיונית זה בלתי אפשרי כי היו עולים על זה..
מי?
הצבא וכדומה,מק"מים וכדומה ,וכן היום אין שום דבר אנושי שיכול לעבור בלי שיראו אותו במק"ם ,כנ"ל חמקן וכל החרא הסיני שמייצרים עכשיו,להכל יש תחליפים ולהל בונים תוכנות חדשות כדי שיראו את אותם חארות ה"בלתי נראים",ככה שאני חושב שגם אם יש חייזרים שאני מאמין שיש וגם הרבה,לא מפותחים מספיק כדי לעבור גם את מערכת השמש,גם את האטמוספרה,וגם את המק"מים,ולמה דווקא בישראל חח?,יש להם את כל הגלובוס,למה דווקא במקום הפיצי הזה שהם רואים מלעמה(אם בכלל).
בקיצור כשמערכת השמש תתפוצץ/תכבה/יצליחו לעבור אותה איי פעם ,אז כן אני מאמין שיהיו חייזרים ואני יכול להבטיח לכם שהם לא נראים כמו שמראים בסרטים וכדומה זה הכל גימיק מפגר
אני ראיתי את זה בסביבות 11:00-11:30 למי ששאל...
גיא, אתה חושב נכון, אבל זה לא נכון מה שאתה אומר...
אנרגיית אור ואנרגיית חום הם שני אנרגיות שונות...
ברוב במקרים נפלטת אנרגיית חום יחד עם אנרגיית אור, אבל אין קשר בין פליטה של אנרגיית חום לבין פליטת אור...
קיצר, איך זה יכול להיות שחמקן לא תולט חום? מעניין... תסביר :/
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
קראתי איפה שהוא שזה פועל ככה וגם הסוג מתכת שלו משהו,בקיצור יש לו מקררים בתחת במנוע במושב ובכל קקה קיים ככה זה לא מוציא את החום מהמטוס עצמו ויש דברים יותר חזקים היום מה"חמקן" וגם תם יודעים מה חרא אם אין איזה 5 חייזרים במקררים בארה"ב פשוט זה סוד ממשלתי ותדעו על זה עוד 100 שנה בערך..
מקרר = פועל באמצעות מנוע. מנוע ידוע שהוא פולט חום... כל החום של כל המנועים לאן הולך? חייב להיות איזה פטנט...נכתב במקור על ידי Moshe
בקשר לחייזרים, אני לא כל כך בטוח, כי אז בטוח מישהו היה מנסה להדליף את זה החוצה [בינינו, היו משלמים על זה יםםםםם כסף בעיתונות :/ ] אבל יש כאלה... והם קיימים איפשהו, מה שכן, הם ממש ממש פרימטיביים, אפילו אולי חד-תאיים, או דו-תאיים...
....
המנועים של החמקן הם מנועים מיוחדים שפותחו על ידי פראט אנ וויטני, והם מנועים שלא פולטים חום כמעט בכלל.
זה לא חום שאתה יכול לקבל ממנו כוויה.
המנועים נמצאים בתוך גוף המטוס, והם מצופים בפלדה מיוחדת, לא סתם זה נקרא מטוס STEALTH.
המטוס לא פולט חום בכלל וכל נקודת אור שיש עליו תגרום לו להראות בממכ"ם.
בטח שיש דבר כזה מטוס שלא רואים במכ"מ, למה נראה לך שUSAF שילמו 44 מיליארד דולר על 22 חמקנים, 2 מיליארד דולר לאחד, שזה עולה כמו טייסת F16 שלנו.
למה להם לא לקנות B1B ב 100 מיליון דולר אם רואים את החמקן במכ"מ, מה זה נתן?
החמקן יכול לעבור מעל כמעט כל מדינה בעולם בלילה בלי שאף אחד ייראה שהוא עבר שם.
מעל ישראל לא, כי אנחנו קצת יותר חכמים משאר העולם, אבל גם את ל-ישראל הוא יכול להגיע בהפתעה בלי שנדע שהוא בא.
מה שעכשיו יוצא לייצור, הF-22 רפטור, הוא גם מטוס STEALTH, רק קטן, כל אחד כזה אחד כמעט 200 מיליון דולר, וגם אותו לא רואים במכ"מ.
חזקקק.....
קיצר, ממש לא נראה לי שזה היה איזשהו חמקן או מה שדיברתם עליו?...
למישהו יש צל של מושג מה זה יכול להיות?
....
חחח מוזר... אני גם רוצההההההה...