מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כאן תוכל לראות איך להפעיל
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כאן תוכל לראות איך להפעיל
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
|
|
תאמת אני חושב שכן אבל אני לא יודע אם להגיד במדוייק, אבל יש הרגשה , שאם הזמן שהמחשב יעני נשחק , הוא עובד טוב יותר .
אז כנראה כן , אבל בכל זאת בהדלקת המחשב (משינה) היהי לא מזמן 100 אחוז על הדיסק קשיח .
המחשב עשה הפעלה מחדש דיי הרבה זמן מבלי לעדכן עדכונים או משהו כזה פשוט הפעלה מחדש לקחה 2 דקות נראה לי .
אתמול למשל היו תקיעות קטנות במשחקים (מסטים) ואלו היו משחקים פשוטים כאלו...שעבדו לי מצויין לפניכן !
במחשב אני לא מוריד שום דבר שהוא לא ידועה לי כאמין , בנתיים הורדתי רק מסטים !
ותוכנות חנמיות מאתר היצרן .
מ א ו ש ר
אני לא מצליח להבין שני דברים.
אחד, אם שילמת על מחשב שמגיע עם וינדוס מקורי- איפה המספר המזהה החוקי שלך? אמור להיות על מדבק של מיקרוסופט בתחתית בקדמת המחשב!
שתיים, אם המחשב חזר דפוק אחרי תיקון- למה לא חזרת לחנות ודאגת שהבעיות יטופלו?
למה אתה מתעקש לעשות כל מה שניסים אומר לך, אבל מצד שני להיתעלם מכל מה שאני אומר לך?
לא שחס וחלילה אני מפקפק ביכולותיו של ניסים, אבל אתם שניכם מנסים לתקן בעיות אקראיות, בעוד שאני מנסה לגרום לך לתקן את בעיות השורש שגורמות לבעיות האלו מלחתחילה!!
שלום אלמוג , אני בלל לא מתעלם מימה שאתה אומר ,בשבילי שניכם עם רמה מקצועית בתחום .
אם אני לא טועה אתה הצעתה לי לעשות שחזור הגדרות יצרן נכון?
הקטע שזה מחיזר הכל ל0 ובגלל זה אני בורח בנתיים מהאפשרות הזאת.
1.אין אני לא יודע , פשוט אין ,המחשב הוא נקנה ממשווק מורשה והיבואן הוא רשמי.
גם נציג אסוס אמר לי שהוא לא יכול לעזור לי בזה ועליי לפנות למייקרוסופט
בכל אופן להוצאתי בעזרת תוכנה לגילוי מפתחות מוצר ,הוצאתי את המספר המזהה.
2.אה אני לא יודע , לא רציתי לשלוח ולהמין עוד זמן ואם בכלל יעשו משהו .. כפי שהסברתי , הם תיקנו רק שטיות שיכולתי בעצמי לעשות , עדכון ביוס ועדכון דרייברים.
מ א ו ש ר
קראתי איפשהו בפורום של 8 שכיום כבר לא מספקים מדבקה עם מספר סיראלי אלא זה מוטבע בביוס, אני לא יודע כמה זה נכון לכן לא הגבתי לעניין.
אז יכול להיות שזה הגיוני שאין לו מדבקה אבל כל עוד לא בדקתי את זה בעצמי מעדיף לא להגיב למה שלא בטוח בו
http://answers.microsoft.com/en-us/w...d-d9625c7e68ff
אגב כבר עם וינדוס 7 במחשבים של דל לא הייתי צריך לבצע אקטיבציה, מספיק התקנה נקיה ואוטמטית הוא היה מזהה את המפתח מוצר, בלי שום אקטיבציה ולא חייב דיסק שמגיע עם המערכת הפעלה עצמה אבל כן דיסק וינדווס 7 של חברת דל. אגב הגודל של הדיסק 5 גיגה, מערכת הפעלה פרו עם כל השפות
http://www.eightforums.com/installat...8-laptops.html
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 04-01-2014 בשעה 17:18.
מ א ו ש ר
ניסים כבר בוינדוס 7 ההפעלה של מוצרי OEM של מיקרוסופט עברו דרך שורת קוד שנקראת SLIC בביוס.
זה לא משנה את העובדה שכל מוצר מקורי של מיקרוסופט צריך להגיע עם מפתח (בין אם צריך להכניס אותו ידני ובין אם לא)
פותח אשכול, אני מבין שאתה מנסה להימנע מפירמוט המחשב.. אבל אם כל הכבוד, שיחזור נתונים היום הוא פשוט מאין כמוהו.. ופיתרון שיחזור להגדרות יצרן יפתור לך את כל הבעיות הללו, אם הוא לא יפתור אז אתה יכול לדעת ב100% שהבעיה היא בכלל חומרתית..
כל עוד לא תעשה כך לא תדע.
תודה אלמוג , תאמת אני דיי בדילמה מה לעשות:
המחשב נקנה חדש נשלח לתיקון כשעוד לא עברו 14 יום מהקניה ,
פעולות המעבדה :
1.בדיקה מקיפה של שלוש ימים
2.פרמוט =הטענה מחדש
3.עדכון ביוס +דרייברים
4.החלפת מטען -- זכור לי שנציגה אמרה שזה בעיה חומרתית ואם יש בעיה חומרתית מחליפים למחשב חדש , אבל אחרי זה דברתי עם נציג IBM ונציג מאסוס , ואמרו שאין טעם להחליף מחשב לחדש אם זו רק בעיה במטען .
השאלה שלי , האם המטען הפגום ,שהיה משמיעה רעש של זרם , יכל לפגוע לי בסוללה ?
אז הדילמה , לעשות שחזור להגדרות היצרן ואם עדיין יש בעיות , לשלוח למעבדה ובדרישה להחליף לחדש , כי הוא ככה חזר מהמעבדה .
או להמשיך להשתמש בו אבל לשתוק ומקסימום לדחות את זה ליותר מאוחר שכבר יעבור זמן שכבר המחשב לא יחשב מחשב חדש וכבר לא תיהיה סיבה לקבל חדש כשהאופציה הראשונה תיהיה תיקון .
המחשב היה בשבועיים הראושנים פשוט גיהנום
אבל הדילמה נובאת מיזה שבאמת אני רואה שיפור במחשב , וכי הוא התחיל להכנס לשימוש , לא שימוש חשוב אבל עדיין.
נערך לאחרונה על ידי ASUSN550JV; 05-01-2014 בשעה 11:54.
מ א ו ש ר
יכול להיות שיש שיפור, אבל אם המחשב עושה בעיות למה צריך לתת לו צ'אנס להישתפר?
המטען יכול להרוס את הסוללה, אבל הבעיה שיש לך לא נשמע כמו בעית סוללה בכלל..
אני במקומך משחזר ליצרן, בודק שהכל בסדר.. אם כן אז הבעיה היא במעבדה של עקומי הידיים, אם לא עוזר הולך אליהם ולא הולך עד שאני מקבל מחשב חדש
איך אתה עושה את זה עד שאתה מקבל מחשב חדש? יש להם מדיניות משלהם
דף הבפייסבוק שלהם פשוט מלא תלונות ,וכולם שם סובלים.
אבל אני באמת חשבתי לפני כמה דקות על שחזור ,
בקשר לסוללה אני לא ממש בדקתי בסטופר אבל אני מרגיש שהמחשב לא מחזיק לי יותר משעתיים של שימוש באינטרנט עם בהירות נמוכה. עד הסוף.. הוא אמור להחזיק 5 שעות ...
אבל אני נראה לי היום ישחזר להגדרות יצרן ,מקוה שהמחשב יעבוד טוב ולא אצטרך להכניס אותו למעבדה ואז להשתגע...
נערך לאחרונה על ידי ASUSN550JV; 05-01-2014 בשעה 13:14.
טוב אז ככה בצעתי שחזור הגדרות יצרן , בנתיים יש את הדברים הבאים :
סמן העכבר רוטט כשמשתמשים בטאצ' פאד , הוא זז לצדדים כזה ,פשוט רוטט כשמניחים אצבע על הטאצ' פאד.
ואם מניחים שני אצבעות כדי לגלול את העמוד , אז כל הדף שאני גוללל רוטט !
*בעיה זאת היתה קיימת לפני שחזור להגדרות יצרן .
בעיה שניה , כשמפעילים את מנהל המשימות , אז רואים שמאמץ המעבד לפתע בתוך השניה הראשונה היה 66 אחוז , לפני שחזור המערכת כשהיה לי אווסט מותקן על המחשב הוא היה מגיעה מדידי פעם סתם ככה ל99 ו100 אחוז מאמץ המעבד.
כעבור כמה שניות (המחשב היה כבר דלוק רבע שעה ) פתחתי את מנהל המשימות , ודיסק הקשיח הגיעה ל100 אחוז מאמץ! והוא ירד ל90 רק כעבור כמה שניות .
ואם זו בעיה או לא , עדכוכנים ששוקלים 500 MB לוקח בנתיים להתקין אותם לא פחות משעה ..
ביוומיים הראשונים שהמחשב הגיעה עליי ,מהחנות , היו לי בעיות של הורדות קבצים והתקנות, שני הדברים פשוט הלכו כל כך לאט שזה היה סיוט .
גם הורדה היתה על 0 אחוז מלא זמן
וגם התקנה היתה מאוד איטית .
כששלחתי למעבדה והחזירו לי , שני הבעיות נפתרו , הכל עבד תקין (האיטיות ) ומה שהם עשו זה עדכון ביוס + הטענה מחדש +עדכון דרייברים.
מ א ו ש ר
הולך עם המחשב לחנות, אומר להם שהמחשב כרגע עבר שיחזור להגדרות יצרן, והוא זז כאילו הוא מחשב בין 35.
שאתה מעונין לממש את האחריות כי לא יכול להיות שמחשב בין שבועיים עם מערכת נקיה כמו שהגיע מהיצרן עובד בצורה הזאתי.
אם אומרים לך שיתקנו במעבדה תגיד שגם אחרי התיקון מעבדה שלהם הבעיות המשיכו.
אין להם סיבה להיתווכח לא עולה להם כסף להישתמש באחריות REM ככה שהם לא אמורים להיתווכח.
היי ,
המחשב כבר לא בן שובעיים , אבל כן אבל בזמנו עוד לא עברו 14 יום והמחשב נשלח לתקיון במעבדה , .
לא אמרתי שהוא זז ומגיב לאט , אלא רק בתהליך ההתקנה של העדכונים שנמשכת עד עכשיו , ואלו 81 עדכונים ששוקלים 500 MB .
ובעיה כזאת היתה עוד לפני שנשלח למעבדה , שהורדות והתקנות , עבדו לאט מאוד , אך אחרי שהוא חזר מהמעבדה הבעיות האלו נפתרו .
אתה מדבר על לממש אחריות בקשר לחנות?
מה זה "אחריות REM"?