קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו רוצה לשחק פיפא?
    על ידי ^NAOR^ בפורום משחקי ספורט
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-07-2007, 21:19
  2. מישהו רוצה משחק? פיפא?
    על ידי ELeMeNtAL בפורום משחקי ספורט
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-10-2006, 16:11
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 21-05-2006, 14:52
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 58

מישהו רוצה לשחק את משחק הנאגים? - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Alter_S צפיה בהודעה
    לצאת החוצה ואשכרה להטריד 200 בנות? וזאת מטרה שראויה לגאווה? רק מישהו מושפל חסר בנות שאין לו במה להתעסק בחיים אשכרה יקרא להטרדה המונית כזאת פרוייקט ויתגאה בזה
    כאילו רציני לצאת החוצה ולסמן וי על כמה בנות זרקת להן תמשפט "מי משקר יותר בנים או בנות?"
    לא יודע איך זה אצלך אבל אצלי נותנים מכות לאנשים כאלה.
    אצלי נותנים מכות לאנשים כמוך.

מה משפיל בלהתחיל עם 200 בחורות בשביל להשתפר בזה ?
    משפיל זה לשבת בפורום ולא לעשות כלום ולהאמין לשקר של המוח שלך שלהתחיל עם בחורות זה משפיל.
    מי שיוצא ומתחיל עם בחורות, הוא אחלה גבר ואמיץ, שרוצה לשפר את המצב שלו.

ואתה לא מתקרב לעשירית מהרמה של תיירי ד"א.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף זה נייר ונייר עשוי מעץ אז כסף כן גודל על העצים

ציטוט נכתב במקור על ידי LittleLionMan צפיה בהודעה

משפיל זה לשבת בפורום ולא לעשות כלום ולהאמין לשקר של המוח שלך שלהתחיל עם בחורות זה משפיל.

חחחח בוא כפרה, אני רוצה לראות כובע שיתן לי מכות
    כבר אמרתי לך מה משפיל. שלא ככה מצליחים עם בנות יא בתול. לא מתחילים עם 200 בנות ומוציאים מתוך זה איזה מספר אחד שגם איתו לא קורה כלום. ומה יש להשתפר? לדבר עם בנות ולהיות רמאי זה לא מה שישפר אותך אלא מה שישפר אותך זה ביטחון אמיתי ומבוסס שמתבסס על איך אתה נראה וכמה אתה חברותי ומעמד וכל זה.

מי שיוצא בשביל להתחיל עם בחורות וזה כל החיים שלו הוא הומו בתול אוכל בתחת, כי גבר אמיתי לא צריך לצאת להתחיל עם 200 בנות ואפילו מזה לא להשיג כלום
    מי שיוצא ועל הדרך מתחיל עם מישהי זה כבר יותר נורמאלי.

אף אחד לא אמר לך לא להתחיל עם בחורות יא אהבל אבל לא להפוך את זה לחיים שלך שאתה כל יום חושב עם מי להתחיל ועוד אשכרה לקרוא לזה פרוייקטים לסמן וי על כמה בנות ועוד אפילו אז לא להצליח

ואני באמת לא מתקרב לתיירי הזה ברמה, אני כמה רמות טובות מעליו
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 09-12-2013 בשעה 16:30.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

חחחח בוא כפרה, אני רוצה לראות כובע שיתן לי מכות
    כבר אמרתי לך מה משפיל. שלא ככה מצליחים עם בנות יא בתול. לא מתחילים עם 200 בנות ומוציאים מתוך זה איזה מספר אחד שגם איתו לא קורה כלום. ומה יש להשתפר? לדבר עם בנות ולהיות רמאי זה לא מה שישפר אותך אלא מה שישפר אותך זה ביטחון אמיתי ומבוסס שמתבסס על איך אתה נראה וכמה אתה חברותי ומעמד וכל זה.

מי שיוצא בשביל להתחיל עם בחורות וזה כל החיים שלו הוא הומו בתול אוכל בתחת, כי גבר אמיתי לא צריך לצאת להתחיל עם 200 בנות ואפילו מזה לא להשיג כלום
    מי שיוצא ועל הדרך מתחיל עם מישהי זה כבר יותר נורמאלי.

אף אחד לא אמר לך לא להתחיל עם בחורות יא אהבל אבל לא להפוך את זה לחיים שלך שאתה כל יום חושב עם מי להתחיל ועוד אשכרה לקרוא לזה פרוייקטים לסמן וי על כמה בנות ועוד אפילו אז לא להצליח

ואני באמת לא מתקרב לתיירי הזה ברמה, אני כמה רמות טובות מעליו
    אתה טוחן מים.
    אל תיסחף עם הדברים שאמרתי כדי להוציא אותם לא נכונים, זה מוציא אותך אידיוט יותר משזה נותן אמינות לתגובה שלך, "מי שלהתחיל עם בנות זה כל החיים שלו".

אתה באותה נקודה כמו כל הפורום הזה, אתה בעמדה של "להיות חתיך ועשיר", למרות שאתה לא חתיך ולא עשיר. ובינתיים אתה מאונן מנטלית על זה.

שאלה קטנה לי אליך.
    הכל זה ביטחון עצמי ? אז מה זה ביטחון עצמי ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אתה טוחן מים.
    אל תיסחף עם הדברים שאמרתי כדי להוציא אותם לא נכונים, זה מוציא אותך אידיוט יותר משזה נותן אמינות לתגובה שלך, "מי שלהתחיל עם בנות זה כל החיים שלו".

אתה באותה נקודה כמו כל הפורום הזה, אתה בעמדה של "להיות חתיך ועשיר", למרות שאתה לא חתיך ולא עשיר. ובינתיים אתה מאונן מנטלית על זה.

שאלה קטנה לי אליך.
    הכל זה ביטחון עצמי ? אז מה זה ביטחון עצמי ?
    אני נסחף? רגע אתה רוצה להגיד לי שמי שמתעסק בפיקאפ וזה התחום חיים שלו והתחביב שלו זה לא להיות נואש לבנות שכל היום מחפש כמו בתול חסר חברים בנות?

תסתכל שנייה במציאות למי יש הרבה בנות וכוסיות, לאלו שיש להם LMS (תסתכל אפילו בשכבה שלך אני מניח שאתה ילד) או לאלה שמתעסקים בפיקאפ?
    אחרי שתענה על התשובה, אני אענה לך על "מה זה ביטחון עצמי" ואז רד לכאפה ותודה שיצאת טמבל

זאת ההוכחה הכי טובה לכך שפיקאפ זה סקאם וLMS זה הסוד להצלחה, אם אתה מתכחש לה אתה עוד יותר אדיוט ממה שחשבתי.

ד"א, אתה לא יודע מי אני איך אני נראה וכמה כסף יש לי, וגם אם באמת הייתי עני ומכוער כמו שאתה טוען, תמיד אפשר לשפר את זה, וזה כל הקטע.

ולא, אני ממש לא חושב שהכל זה ביטחון עצמי (אם כבר אתם חושבים, רק שאתם מזייפים)
    אני חושב שבשביל לזיין כוסיות אתה צריך משהו מעבר לאופי ומשפטי סניה (וכמובן הכובע המפורסם)
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 09-12-2013 בשעה 17:29.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

אני אתעלם מהצפצפנות האינטרנטית הילדותית ואגיב רק למשפט הזה.
    אני חושב שבשביל לזיין כוסיות אתה צריך משהו מעבר לאופי ומשפטי סניה (וכמובן הכובע המפורסם)
    צריך אפילו מפחות מזה בשביל לזיין כוסיות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אני אתעלם מהצפצפנות האינטרנטית הילדותית ואגיב רק למשפט הזה.

צריך אפילו מפחות מזה בשביל לזיין כוסיות.
    אין לך מה להגיד, ושוב אתה מתכחש לעובדות? פעם ראית מכוער כמוך שניגש לכוסיות וזורק להן משפט בתוספת נאג ומזיין אותה?
    אני לא. מה שכן ראיתי, זה את ה"מקובלים" יוצאים עם הכוסיות, זה את בראד פיט בריליישן עם אנג'לינה ג'ולי, ועוד אינסוף דוגמאות. לי יש הוכחה וביסוס, מה לך יש?
    כי בתור בן אדם שכותב בצורה מתנשאת ומתיימר להיות חכם ושקול, יוצא לך ההפך. כי מי שמתכחש לעובדות הוא לא יותר מטבל

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0

אין לך מה להגיד, ושוב אתה מתכחש לעובדות? פעם ראית מכוער כמוך שניגש לכוסיות וזורק להן משפט בתוספת נאג ומזיין אותה?
    אני לא. מה שכן ראיתי, זה את ה"מקובלים" יוצאים עם הכוסיות, זה את בראד פיט בריליישן עם אנג'לינה ג'ולי, ועוד אינסוף דוגמאות. לי יש הוכחה וביסוס, מה לך יש?
    כי בתור בן אדם שכותב בצורה מתנשאת ומתיימר להיות חכם ושקול, יוצא לך ההפך. כי מי שמתכחש לעובדות הוא לא יותר מטבל
    הוא כנראה לא משקיע בעצמו ומאמין בתורת הפיקאפ בגלל שראה פיקאפר מכוער יוצא עם כוסית (שזה 1 ל100000) ומאמין שלו יש את היכולת לעשות אותו דבר
    פיקאפ זה המצאה למכוערים עצלנים בשביל שלא יתאמצו קצת במכון

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אני נסחף? רגע אתה רוצה להגיד לי שמי שמתעסק בפיקאפ וזה התחום חיים שלו והתחביב שלו זה לא להיות נואש לבנות שכל היום מחפש כמו בתול חסר חברים בנות?

תסתכל שנייה במציאות למי יש הרבה בנות וכוסיות, לאלו שיש להם LMS (תסתכל אפילו בשכבה שלך אני מניח שאתה ילד) או לאלה שמתעסקים בפיקאפ?
    אחרי שתענה על התשובה, אני אענה לך על "מה זה ביטחון עצמי" ואז רד לכאפה ותודה שיצאת טמבל

זאת ההוכחה הכי טובה לכך שפיקאפ זה סקאם וLMS זה הסוד להצלחה, אם אתה מתכחש לה אתה עוד יותר אדיוט ממה שחשבתי.

ד"א, אתה לא יודע מי אני איך אני נראה וכמה כסף יש לי, וגם אם באמת הייתי עני ומכוער כמו שאתה טוען, תמיד אפשר לשפר את זה, וזה כל הקטע.

ולא, אני ממש לא חושב שהכל זה ביטחון עצמי (אם כבר אתם חושבים, רק שאתם מזייפים)
    מי שכל החיים שלו וכל היום רק מחפש להתחיל עם בחורות עם נאגים ובולשיט כזה הוא לא יותר מאידיוט חסר חיים.

לצאת כל יום ולגשת לכמה בחורות כדי לשבור פחד גישה זה לא להיות מטומטם ומטריד. אתה היית מתייחס לזה כהטרדה אם הייתה פונה אליך בחורה ושואלת אותך שאלה או סתם פותחת איתך בשיחת חולין קצרה? אני מניח שלא.
    אתה בטח תגיד שאם היא מכוערת זה כאילו שהיא תבזבז לך ת'זמן ובעצם מטרידה אותך, אבל בינינו, אתה לא איש עסקים שכל שעה שלו שווה 1500 שקל ולא היה לך משהו קריטי וחשוב יותר לעשות ולא נפגעת בשום דרך מהשיחה, אפילו נהנת ממנה.
    לצאת להתחיל עם בחורה כדי לשפר את הביטחון העצמי זה די WIN WIN, הגבר מעיף יותר את פחד הגישה, והאישה נהנת משיחה קצרה/היכרות, או לפחות לא נפגעת מזה בכלל.

ונשמע שהורעלת פה ממש ברצינות על LMS

ואני גם אחד שדוגל בגישה הזו, אבל אתה צריך לפתוח את הראש שלך לעוד דברים ולהבין שהחיים טיפה יותר מגוונים מרק מלזיין/לעבוד/לבלות ולשבת בתור אצל הקוסמטיקאית/מספרה.

פיקאפ זה סקאם רק אם ממתגים אותו בתור "אומנות הפיתוי" ומוכרים לך שזה יתן לך כוס בלי הגבלה ואף בחורה לא תגיד לך לא, מה שבוודאי שלא נכון.
    אבל אם אתה מתייחס לזה בסה"כ לתאוריות בדינמיקה חברתית וכן מאמץ חלק מהגישות, יכול להיות שתצליח יותר, או לפחות תבין לרמה עמוקה יותר מה הולך סביבך, לא מזיק. אם אתה לא רוצה אתה כמובן לא חייב להאמין בזה או להיכנס לזה, אבל אל תגיד שזה סקאם ובולשיט.
    אני לא רואה בזה כלי שיעזור לי לזיין יותר, אלא סתם בתור תוספת.

ובטח שאני שם אלף זין על כל הנאגים ומשפטי "מי משקר יותר", זה לא יותר מבלוף וזה הסקאם האמיתי של כל מני שרלטים כמו סניה ושות'.

אגב, אתה אומר שאתה יכול להביא 100 הוכחות לגדולה של LMS על הפיקאפ, אבל מבטיח לך שאם תסתכל סביב אתה תקלוט שלא חייב משהו מעבר לאופי ומשפטי סניה, אבל ברור שזה לא משתווה לכמות/איכות הבחורות שתשיג ב LMS (לא מחייב, אבל יותר סביר)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    מי שכל החיים שלו וכל היום רק מחפש להתחיל עם בחורות עם נאגים ובולשיט כזה הוא לא יותר מאידיוט חסר חיים.

לצאת כל יום ולגשת לכמה בחורות כדי לשבור פחד גישה זה לא להיות מטומטם ומטריד. אתה היית מתייחס לזה כהטרדה אם הייתה פונה אליך בחורה ושואלת אותך שאלה או סתם פותחת איתך בשיחת חולין קצרה? אני מניח שלא.
    אתה בטח תגיד שאם היא מכוערת זה כאילו שהיא תבזבז לך ת'זמן ובעצם מטרידה אותך, אבל בינינו, אתה לא איש עסקים שכל שעה שלו שווה 1500 שקל ולא היה לך משהו קריטי וחשוב יותר לעשות ולא נפגעת בשום דרך מהשיחה, אפילו נהנת ממנה.
    לצאת להתחיל עם בחורה כדי לשפר את הביטחון העצמי זה די WIN WIN, הגבר מעיף יותר את פחד הגישה, והאישה נהנת משיחה קצרה/היכרות, או לפחות לא נפגעת מזה בכלל.

ונשמע שהורעלת פה ממש ברצינות על LMS

ואני גם אחד שדוגל בגישה הזו, אבל אתה צריך לפתוח את הראש שלך לעוד דברים ולהבין שהחיים טיפה יותר מגוונים מרק מלזיין/לעבוד/לבלות ולשבת בתור אצל הקוסמטיקאית/מספרה.

פיקאפ זה סקאם רק אם ממתגים אותו בתור "אומנות הפיתוי" ומוכרים לך שזה יתן לך כוס בלי הגבלה ואף בחורה לא תגיד לך לא, מה שבוודאי שלא נכון.
    אבל אם אתה מתייחס לזה בסה"כ לתאוריות בדינמיקה חברתית וכן מאמץ חלק מהגישות, יכול להיות שתצליח יותר, או לפחות תבין לרמה עמוקה יותר מה הולך סביבך, לא מזיק. אם אתה לא רוצה אתה כמובן לא חייב להאמין בזה או להיכנס לזה, אבל אל תגיד שזה סקאם ובולשיט.
    אני לא רואה בזה כלי שיעזור לי לזיין יותר, אלא סתם בתור תוספת.

ובטח שאני שם אלף זין על כל הנאגים ומשפטי "מי משקר יותר", זה לא יותר מבלוף וזה הסקאם האמיתי של כל מני שרלטים כמו סניה ושות'.

אגב, אתה אומר שאתה יכול להביא 100 הוכחות לגדולה של LMS על הפיקאפ, אבל מבטיח לך שאם תסתכל סביב אתה תקלוט שלא חייב משהו מעבר לאופי ומשפטי סניה, אבל ברור שזה לא משתווה לכמות/איכות הבחורות שתשיג ב LMS (לא מחייב, אבל יותר סביר)
    אני לא נגד להתחיל עם בחורות כדי לשבור פחד גישה. זה סבבה. אבל זה כן עלוב לעשות את זה 200 פעם בתור פרוייקט כזה ולהתגאות כאילו זיינת את בר רפאלי. קצת פרופורציות. אני מסכים איתך שחייב לגשת לבחורה, לא לפחד, לדבר איתה ולא רק להיות מוצלח בLMS. עם זאת אני חושב שככל שתהיה מוצלח יותר בLMS ככה כשתדבר עם הבחורה ילך יותר טוב. אם ההגדרה שלך לפיקאפ זה להתחיל עם בחורות אז אני בעד, אני עושה את זה הרבה, פשוט ההגדרה שלי לפיקאפ זה מסתכם בנאגים וכל זה וזה טיפשי.

ד"א, רוב הזיינים (שעושים כוסיות) שאני מכיר יש להם או סטטוס או מראה או גם וגם. לא יצא לי לראות מכוער חסר חברים מזיין.. והאלו שבאמצע מזיינים כאלו שבאמצע.
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 09-12-2013 בשעה 21:39.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אני לא נגד להתחיל עם בחורות כדי לשבור פחד גישה. זה סבבה. אבל זה כן עלוב לעשות את זה 200 פעם בתור פרוייקט כזה ולהתגאות כאילו זיינת את בר רפאלי. קצת פרופורציות. אני מסכים איתך שחייב לגשת לבחורה, לא לפחד, לדבר איתה ולא רק להיות מוצלח בLMS. עם זאת אני חושב שככל שתהיה מוצלח יותר בLMS ככה כשתדבר עם הבחורה ילך יותר טוב. אם ההגדרה שלך לפיקאפ זה להתחיל עם בחורות אז אני בעד, אני עושה את זה הרבה, פשוט ההגדרה שלי לפיקאפ זה מסתכם בנאגים וכל זה וזה טיפשי.

ד"א, רוב הזיינים (שעושים כוסיות) שאני מכיר יש להם או סטטוס או מראה או גם וגם. לא יצא לי לראות מכוער חסר חברים מזיין.. והאלו שבאמצע מזיינים כאלו שבאמצע.
    שמע, בוא נתחיל מזה שהבן אדם קם מהכיסא של המחשב ויצא החוצה לדבר עם בחורות, הוא כבר מעל רוב הילדי פורום שנמצאים שם.
    וזה לא עלוב, הפרוייקט הזה היה בשביל לעודד אחרים לקום ולעשות משהו עם החיים שלהם, ברמה כזו שכשהם יראו בחורה אם לא יגידו "הלוואי הייתי חתיך/עשיר/מפורסם יותר ככה שהסיכויים שהיא תשים עליי יהיו גבוהים יותר".
    ככל שאתה ניגש אתה מבין שהשד לא נורא כלכך ואז מה אם קיבלת לא? להמון גברים יש ביטחון עצמי ברצפה, לשמוע לא מבחורה זה קשה ומרסק את רובם.
    אז ברגע שאתה קם ומתרגל, לצורך העניין שומע 200 פעם את המילה לא, אתה מבין שזה כלום, וככה כשתראה בחורה שאתה באמת תרצה לא יהיו לך תירוצים לעצמך כי אתה תדע מה לעשות ברגע האמת ולא תיהיה לחוץ מהסיטואציה או שבור במידה ולא ילך כלום.

נאגים, לגשת ב60 מעלות או כל השטויות כובעים האלו זה לא מעניין ונראה לי שהרוב כבר הבינו שזה דבילי וסתם סקאם ושסניה היה וישאר קירח.
    ותאמין לי שאני ראיתי בעיניים שלי אנשים עם LMS גבוה הרבה יותר משלי מגמגמים מול בחורה שנראית ממוצע.
    הקטע הוא שכשאתה מכניס לך בראש שהכל זה LMS אתה כאילו משדר מה שבחורה משדרת "אני כוסית וכל מה שאני אגיד לא באמת ישנה כי אתה תרצה לזיין אותי ככה או ככה".
    אז אצל גבר זה יוצא "אני לא טוב עם נשים, אבל את יודעת שאני נראה טוב, יש לי כסף ואני די פופולארי ככה שאת מרוויחה מקשר איתי אז זה לא באמת משנה כמה נאגים אני אזרוק לך, את עדיין תרצי אותי"

שמע, כל אחד והדרך שלו לשבור פחד גישה.
    לאחד זה להתחיל עם 1000 בחורות, ולאחד זה להרוויח משכורת מינימום ולבנות על זה שאתה יודע איך לעשות טוב לבחורה ככה שאתה לא צריך שום מעטה חיצוני של שרירים/כסף וכו'...

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

חחחחח אתה לא רוצה לדעת מה עושים לקוקסינלים כמוך במקומות כמו שלנו (במקרה הטוב אתה תגמור בבית חולים בגלל דקירה קטנה)

2-אני מעל התיירי שלך בכל אספקט שאתה רוצה

אולי חוץ מכסף,כי אני עדיין BROKE ASS NIGGA אבל זה יבוא עוד מעט

כנראה שאני עדיין מביך אותך

האמת לא נראלי הוא דיבר עליך אבל אתה צודק חחח כמה שמזיינים פה תמוח על התיירי הנרי הזה אז שמע אחי ממה שראיתי אז בתמונה אני במקומו לא יוצא מהבית... גם בתקופות הכי חשוכות בחיי לא נראיתי כזה חנון מעאפן

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

תיירי אחלה גבר חלאס לדבר עליו אתם אפילו לא יודעים איך הוא נראה אז דיי לזבלתשכל.

לעניין, אני מאמין מאוד בLMS אבל לפני הLMS הכי חשוב הביטחון. לא יהיה לךS טוב אףפעם אם לא תשיג ביטחון עצמי ותפסיק לאונן על הקוביות שלך. הבאתם את הLMS בטענה שזה משפר חיים ומושך בחורות וזה נכון אבל אם בסוף היום אתם נשארים בבית וכותבים כאן פוסטים זה לא שווה כלום.
    אני לא מבין למה אתם מתנהגים כמו כוסיות, תשלבו בין השניים.
    פיקאפ זה חשוב וגם LMS זה חשוב. פיקאפ ישפר אתכם מעולה כי בדרך כבר קולטים שצריך לשפר שLMS, לעומת זאת שאתם באים בגישה שלLMS אתם באים בגישה שלהומואים שלא אוהבים בחורות, משפרים תצמכם ולא עושים אם זה כלום.
    ושלא תבינו לא נכון אין בעיה ללכת בגישה של שיפור עצמי ונגד פיקאפ, אבל אל תגידו שאתם משהו שאתם לא. אל תגידו שאתם מזיינים יותר מאנשים שאתם בכלל לאמכירים, זה התנשאות שנובעת מחוסר ביטחון.

בסופו של דבר סניה מפמפם ואתם מסיימים עוד סט של סקוואט.
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 10-12-2013 בשעה 09:13.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    חחחחח אתה לא רוצה לדעת מה עושים לקוקסינלים כמוך במקומות כמו שלנו (במקרה הטוב אתה תגמור בבית חולים בגלל דקירה קטנה)

2-אני מעל התיירי שלך בכל אספקט שאתה רוצה

אולי חוץ מכסף,כי אני עדיין BROKE ASS NIGGA אבל זה יבוא עוד מעט

כנראה שאני עדיין מביך אותך
    אתה מחכה לאישור שלי ?
    אתה רוצה שאני אגיד שאתה גבר ?

באמת שהייתי ממליץ לך ללכת לפסיכולוג ולטפל בבעיית הדימוי העצמי שלך, ואז אולי תשנה את סדר העדיפויות שלך ותנסה להיות חלק מהעולם, ולא חלק מקבוצת שחורים מקופחים שמנסים לפצות על זה יתר על המידה בהתנהגות מוגזמת,

בהסתכלות רצינית, אתה לא מביך, אתה מסכן.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אתה מחכה לאישור שלי ?
    אתה רוצה שאני אגיד שאתה גבר ?

באמת שהייתי ממליץ לך ללכת לפסיכולוג ולטפל בבעיית הדימוי העצמי שלך, ואז אולי תשנה את סדר העדיפויות שלך ותנסה להיות חלק מהעולם, ולא חלק מקבוצת שחורים מקופחים שמנסים לפצות על זה יתר על המידה בהתנהגות מוגזמת,

בהסתכלות רצינית, אתה לא מביך, אתה מסכן.
    חחחחחחח אחשלי הבעיה שלו שהוא לא עובר הלאה
    הוא בטוח ניראלי שהוא היה צריך להוולד שחור

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect