קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 19:07
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 15:49
  3. [דיון]התמונות שלכם מפייבל
    על ידי Ansem בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 18:38
  4. [דיון] אדריאנו החלוץ הכי טוב בעולם?
    על ידי British_Bloke בפורום כדורגל
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:59
  5. דיון סמאקדאון 1/9/05
    על ידי Dave Grohl בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:57
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 36 מתוך 36

[דיון]הרוסונרי במשבר? - עמוד 3

Gigi Buffon
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי delpiero
    ממתי וואלה מבינים משהו בכדורגל תגיד לי? יש להם דעה, זה שמילאן במשבר זה לא עובדה, זו דעה. אני לא לוקח כלום בפרופורציה שונה, מילאן לא במשבר, פשוט הבניה שלהם השנה הייתה לא נכונה, הפסד אחד לא קובע כלום, יקח להם קצת זמן לחבר את ההתקפה החדשה, ולשפר את ההגנה ואני בטוח ב 100% שהם ידברו חזק על האליפות העונה.
    ובאשר לטוני, אמרת שהוא לא נעלם במשחקים...זה לא נכון, הוא שחקן ממש דומה לטרזגה, לא מרגישים אותו משחק שלם ואז הוא יכול לבוא משום מקום ולהבקיע, הוא חלוץ טוב ללא ספק, אבל מכאן ועד "החלוץ שנמצא בכושר הטוב באירופה" הדרך ארוכה, הוא עוד לא הוכיח דבר ברמות הגבוהות, ושלושער מול נורבגיה (אחד בפנדל), ושערים מול קבוצות קטנות באיטליה זה לא מדד.שיראה מה הוא שווה מול קבוצות יותר טובות, שיוביל את פיורנטינה לאירופה ואז נדבר.
    לא אמרתי שוואלה מבינים,זו כתבה מעיתון הארץ,תלמדו לקרוא קצת את כול המילים,יש שם כתבה שמראה שמאז ההפסד בגמר יש צלקת על מילאן והצלקת הזו לא תעלם בקרוב,מילאן במשבר וזה ידעו,קבוצה עם סגל כזה בתחילת עונה אמורה לתת פוש ליובה ולהוביל את הליגה אבל איפה היא נמצאת.
    בקשר לטוני ההשוואה שלך לטרזגה שוב פעם טוני וטרזגה לא דומים אחד לשני,טוני חלוץ שיוצר לעצמו מצב טרזגה הוא חלוץ שצריך ליצור עבורו את המצב אין פה שוני,טוני להפך פעיל במשחק ההתקפי של הקבוצה שלו כול המשחק ומסכן את השער ולא נעלם.
    אתה רוצה עוד מדד לטוני-הוביל את פלרמו לגביע אופ"א עם סגל לא הכי חזק שיש,סיים פעמיים כמלך השערים שלהם עם כמות נכבדה וחובת ההוכחה עדיין עליו אבל עדיין אני מחזיק בדעה שלי שהוא החלוץ שנמא בכושר הכי טוב באירופה.
    ניר-כן אני יודע ה לעשות,לפעמים יש פה דפוסי כתיבה של ילדים בגן אבל אין מה לעשות יש בחירות די תמוהות.

2. קישורים ממומנים

לא אמרתי שוואלה מבינים,זו כתבה מעיתון הארץ,תלמדו לקרוא קצת את כול המילים,יש שם כתבה שמראה שמאז ההפסד בגמר יש צלקת על מילאן והצלקת הזו לא תעלם בקרוב,מילאן במשבר וזה ידעו,קבוצה עם סגל כזה בתחילת עונה אמורה לתת פוש ליובה ולהוביל את הליגה אבל איפה היא נמצאת.

נו באמת, עברו 3 מחזורים!
    אתה לוקח את זה כאילו הם כבר איבדו את האליפות, תחילת העונה לא אומרת שום דבר, המון פעמים קבוצות לא נמצאות בכושר בתחילת העונה, באיטליה הדבר מאוד שכיח, במהלך הקיץ הם עושים אימוני כושר מאוד אינטנסיבים, וזה מתוכנן שהשחקנים יהיה בכושר הטוב ביותר בשלבים המכריעים של העונה. תקח דברים בפרופורציות.

בקשר לטוני ההשוואה שלך לטרזגה שוב פעם טוני וטרזגה לא דומים אחד לשני,טוני חלוץ שיוצר לעצמו מצב טרזגה הוא חלוץ שצריך ליצור עבורו את המצב אין פה שוני,טוני להפך פעיל במשחק ההתקפי של הקבוצה שלו כול המשחק ומסכן את השער ולא נעלם.
    אתה ממש טועה כאן, אפילו הכינוי של טוני באיטליה הוא "טרזגה האיטלקי", הוא ממש דומי לטרזגה באופי משחקו, וזה ממש לא נכון שהוא מייצר מצבים לעצמו, יש לו יכולת ניצול מצבים מצוינת, והתמקמות טובה ברחבה, הוא לא איזה חלוץ כישרוני שיעבור 2 שחקנים ויקפיץ מעל השוער.

אתה רוצה עוד מדד לטוני-הוביל את פלרמו לגביע אופ"א עם סגל לא הכי חזק שיש,סיים פעמיים כמלך השערים שלהם עם כמות נכבדה וחובת ההוכחה עדיין עליו אבל עדיין אני מחזיק בדעה שלי שהוא החלוץ שנמא בכושר הכי טוב באירופה.
    שמע אני איתך בדעה שטוני חלוץ מצויין, הוא היה בעונות האחרונות הסקורר היחידי של פאלרמו, והוא לגמרי לא הוביל אותם לוופא לבדו, יש להם סגל מצויין, ולפני העונה ניבאו להם מקום בגביע וופא, כך שהוא עזר להם להשיג את המטרה, אבל לא עשה את זה לבד, כי בסופו של דבר מה שהביא אותם לוופא הוא ההגנה הנהדרת שלהם. ולפני שני עונות הוא כבש בצרורות בליגה השניה, כך שהוא עדיין לא הוכיח הרבה ברמה הגבוהה.

Gigi Buffon
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי delpiero
    נו באמת, עברו 3 מחזורים!
    אתה לוקח את זה כאילו הם כבר איבדו את האליפות, תחילת העונה לא אומרת שום דבר, המון פעמים קבוצות לא נמצאות בכושר בתחילת העונה, באיטליה הדבר מאוד שכיח, במהלך הקיץ הם עושים אימוני כושר מאוד אינטנסיבים, וזה מתוכנן שהשחקנים יהיה בכושר הטוב ביותר בשלבים המכריעים של העונה. תקח דברים בפרופורציות.

אתה ממש טועה כאן, אפילו הכינוי של טוני באיטליה הוא "טרזגה האיטלקי", הוא ממש דומי לטרזגה באופי משחקו, וזה ממש לא נכון שהוא מייצר מצבים לעצמו, יש לו יכולת ניצול מצבים מצוינת, והתמקמות טובה ברחבה, הוא לא איזה חלוץ כישרוני שיעבור 2 שחקנים ויקפיץ מעל השוער.

שמע אני איתך בדעה שטוני חלוץ מצויין, הוא היה בעונות האחרונות הסקורר היחידי של פאלרמו, והוא לגמרי לא הוביל אותם לוופא לבדו, יש להם סגל מצויין, ולפני העונה ניבאו להם מקום בגביע וופא, כך שהוא עזר להם להשיג את המטרה, אבל לא עשה את זה לבד, כי בסופו של דבר מה שהביא אותם לוופא הוא ההגנה הנהדרת שלהם. ולפני שני עונות הוא כבש בצרורות בליגה השניה, כך שהוא עדיין לא הוכיח הרבה ברמה הגבוהה.
    כן בטח עם האימוני כושר האלה שנה שעברה ראינו לאן מילאן הגיעה,יש להם מאמן אידיוט הוא ישתמש בסגל כול השנה ויגיעו להתמוטטות במחזורי הסיום,הבעיה שלהם זה מאמן,אנצלוטי מאמן מרובע בשיטה שלו,השיטת יהלום אולי הוכיחה את עצמה טובה בעונת אליפות אבל בעונה שעברה כבר למדו לסגור אותם טוב,יש להם בעיות כרגע ואם לא יהיה איזה שינוי אני לא יודע איך זה לא יראה טוב,במשחקים שלהם הם לא שיחקו מבריק,אולי למעט המשחק בצמפיונס ליג שקאקא עשה את כול העבודה ההתקפית,מילאן שאמורה להיות מכונה שאמורה עם כל ההצהרות שלה לדרוס את הליגה.

ממה שאני ראיתי טוני וטרזגה לא הכי דומים טרזגה הוא יותר שחקן שמחכה לכדור וינצל את המצב,טוני מהמשחקים שראיתי יכול ליצור לעצמו את המצב וברור שהוא תלוי בעזרה של האחרים אבל עדיין הם שונים.אבל שמע טוני היה איש המפתח עם הגנה אתה לא יכול לקחת אליפות ולהגיע לאופ"א אתה חייב תסקורר שיביא אותך לשם לפלארמו היה אותו וזה מה שבסופו של דבר הכריע את העלייה שלהם יותר מההגנה טוני היה שם כדי לכבוש.

Sheva
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
    אתה יכול לחסוך מאיתנו הודעות כאלה,הבנו שאתה מנסה להכחיש את זה שמהקבוצה שלך נמצאת במשבר וכול העולם מודע לכך,וזה לא אחד שמבין זה אחד שמסתכל על הדברים בפרופורציה שונה מאחרים שטוענים בצדק שמילאן במשבר.
    תגידו אין לכם בושה אם אני אוהד את מילאן זה אומר שאני לא יכול להיסתכל על הדברים בפרופורציה שונה כאילו אם אני אומר אותו דבר כמו דלפיירו אז הוא יכול להגיד את זה ואני לא יכול? כמה דברים אם אתם מדברים על קבוצות במשבר זה קבוצה כמו ריאל שכבר שנים לא מגיעה להישגים והפסידה השנה כבר 3 פעמים רצוף לעומת מילאן שהפסידו פעם אחת ועשו תיקו בתנאים שהיא אפשר לעשות בהם משחק כדורגל הפער מי יובנטוס הוא רק 5 נקודות וראיתם שזה פער שאפשר לסגור בלי בעיה ואפילו בכמה מחזורים אז עשו טובה זה שאני אוהד מילאן ולא חושב כמוכם זה לא אומר שאני לא יודע אם מילאן במשבר או לא!
    וניראה בהמשך העונה איך מילאן יתחברו ואז נוכל לדבר יותר בהגיון!
    נערך לאחרונה על ידי Sheva; 21-09-2005 בשעה 19:41.

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

משבר

(ז') מפנה שלילי, עצירה, תקיעה, מבוי סתום, שפל, ירידה, נסיגה, גירעון, שבר, אסון, צרה, מצוקה

זה וויכוח ממש עקר
    הכול תלוי איך מגדירים משבר ......
    אפשר לקרוא לזה משבר .. אפשר לא

אני אישית לא חושב שהם במשבר

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

משתמש מכור
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    0
    נקודות
    289
    משפט מחץ
    Real Madrid Forever!

ציטוט נכתב במקור על ידי N.Z
    תגידו אין לכם בושה אם אני אוהד את מילאן זה אומר שאני לא יכול להיסתכל על הדברים בפרופורציה שונה כאילו אם אני אומר אותו דבר כמו דלפיירו אז הוא יכול להגיד את זה ואני לא יכול? כמה דברים אם אתם מדברים על קבוצות במשבר זה קבוצה כמו ריאל שכבר שנים לא מגיעה להישגים והפסידה השנה כבר 3 פעמים רצוף לעומת מילאן שהפסידו פעם אחת ועשו תיקו בתנאים שהיא אפשר לעשות בהם משחק כדורגל הפער מי יובנטוס הוא רק 5 נקודות וראיתם שזה פער שאפשר לסגור בלי בעיה ואפילו בכמה מחזורים אז עשו טובה זה שאני אוהד מילאן ולא חושב כמוכם זה לא אומר שאני לא יודע אם מילאן במשבר או לא!
    וניראה בהמשך העונה איך מילאן יתחברו ואז נוכל לדבר יותר בהגיון!
    אם מישהו הצליח להבין יותר מ2 משפטים (בעצם הכל זה משפט אחד מחובר כי אין פה לא פסיק ולא נקודה) אני נותן לכם מה שאתם רוצים.

ראבק תפסקו.... איך אפשר להבין ככה?

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,815 | הודעות: 8,150,397 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect