מה קשור ידפוקנכתב במקור על ידי <<<BlooD>>>
אבל להתאבד זה סתם לברוח מהמציאות
יעני בנאדם יש לו בעיות הפיתרון זה להרוג תצמו ?
אנשים פשוט לא חושבים
ואני לא צריך לדעת עלייה כדי לחשוב תדעה שלי
מה קשור ידפוקנכתב במקור על ידי <<<BlooD>>>
אבל להתאבד זה סתם לברוח מהמציאות
יעני בנאדם יש לו בעיות הפיתרון זה להרוג תצמו ?
אנשים פשוט לא חושבים
ואני לא צריך לדעת עלייה כדי לחשוב תדעה שלי
|
|
אוקיי דבר ראשון אחי אני משתתף בצערך....דבר שני, להתאבד,לסיים חיים זה לא נורמאלי....
ודבר שלישי אל תגיד לעצמך שבגלל שהיית חבר שלה לפני זה אומר שהיא התאבדה בגללך כי היא לא........
למה בכלל היא התאבדה?נכתב במקור על ידי AL-X
סעמק, תגיד לי למה מי אתה שתשפוט אחרים שהתאבדו?נכתב במקור על ידי Fury
מי אתה שתחליט אם הם דפוקים או לא?
אתה יודע מה היה לה?
למה היא התאבדה?
האם היא הלכה לבקש סיוע?
חווית פעם מה שהיא חוותה? משהו קרוב לזה?
אני לא אבוא ואגיד לך שלא חווית דברים קשים בחיים שלך... נכון, גם אתה חווית.. אני אפילו יודע חלק... אבל לכל אחד יש את הדרך התמודדות שלו...
כשלי קורים דברים קשים אני פשוט הולך לחדר נועל את עצמי ושם מוזיקה, לא רואה אף אחד, לא שומע אף אחד, לא מדבר עם אף אחד... או שהולך לשחק כדורגל לבד, עם עצמי, בלי אף אחד.. או הולך להאמן לבד...
זה לא לברוח מהמציאות? זה האמא של הלברוח...
אני לא יודע מה איתך, אבל רוב הילדים בעולם פותרים הרבה מהבעיות שלהם בלברוח... אני לא מכיר הרבה כאלה שמישו קרא להם "מניאק" בביצפר הם הולכים לאמא או לפסיכולוג לספר על זה...
אז אל תבוא לפה, תתנהג כאילו אתה מבין גדול בחיים, ותשפוט אדם שבחר בדרך שהיא אולי שונה מהדרך שלך...
נכון, גם אני לא מאמין בדרך הזו, אבל איש איש באמונתו יחיה...
[עריכה: אני יודע שיהיו כאלה שיעשו את זה, אז מראש אני אומר, מי שיצטט טת המשפט האחרון ויכתוב "או ימות", מקבל ממני השעייה... בלי משחקים :/ ]
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
אחי אל תיקח את זה על עצמך פשוט י שאנשים שפסיכולוגית קשה להם עם העולם והם כל הזמן מערערים בקיום שלהם זה לא שהם מוגבלים או משהו אבל פשוט זה ככה...