|
|
זה המחסום שנקרא המחסום הנואש.
אתה מקבל לראש את המסר "היא יושבת פה איתי, ויש לה 200 הצעות. היא בחרה בי. אסור לי לזרוק אותה"
למרות שבפועל היא בת אדם בדיוק כמוך, לא מייגן פוקס, לא בר רפאלי, פשוט עוד אחת ממוצעת שאם היא נורמלית צריכה לרצות אותך כמו שאתה רוצה אותה.
אם היא לא - בעיה שלה.
אמנם אין לך 200 הצעות שמחכות בצד כמו לה, אבל אם תרצה תוכל למצוא מישהי במקומה תוך יומיים. ואולי המישהי הזאת כן תרצה אותך לעומתה.
הם לא מבינים את זה, הם = WK, הם = 70% מהגברים בעולם.
זה די דומה למחסום של "אין לי מה להפסיד".
אתה בא למבחן בידיעה שלא למדת ואין לך מושג, אתה יושב מול המבחן ולא כותב בו כלום. לא יודע כלום, לא מבין כלום מהשאלות.
אתה יודע שתיכשל, אבל למרות זאת נשאר ויושב כי "אין לך מה להפסיד ואולי הידע פתאום יקפוץ לראש מהשמיים".
אתה מגיע בחורה. רואה שהיא לא מעוניינת. אבל ממשיך ללחוץ, חושב ש"ההצלחה תבוא משמיים", בדיוק כמו במבחן. רק שהיא לא. ואתה תבזבז עוד שעתיים-שלוש, מול מבחן ריק (=בחורה שלא מעוניינת בך), רק שבמבחן אתה מבזבז רק זמן, מול הבחורה אתה תבזבז גם כסף ככל הנראה על לתת לה דרינקים בתקווה שהיא פתאום תרצה אותך.
אחרי שעה של דרינקים חינם, היא תגיד לך "בי", אתה תבין שבזבזת תזמן, ואתה עדיין תיכשל איתה, וגם תיכשל במבחן שישבת מולו 3 שעות והגשת אותו ריק בידיעה מהדקה הראשונה שאתה תגיש אותו ריק.
Carpe_Diem צודק בכל מילה. אל תנסו להמציא את את הגלגל כשאתם לא צריכים.
אני פה.
..Everyone Loves You When You're Dead..
וואלה עם כל הבולשיט של טיילר הוא צדק כשהוא אמר שצריך לאשפז את BC. אשכרה אני רואה אותו יום אחד סודיני הבא.
לפחות יש אנשים שאולי טיילר שינה להם את החיים בצורה מסוימת (וזה היה שינוי לטובה ב100%) לעומתך שאתה כולך מלא מרמורים וזיוני שכל ובאמת לקרוא את ההודעות שלך זה כמו להקשיב להזוים שעולם לנתן זהבי לרדיו. אני חושב שאתה זה ההוא עם הפורנו עם סוסים חחחחחחחחח
הייתי בדרך כלל רושם פה משפט אחרון קולע אבל המצב שלך כבר בלתי ניתן לתיקון, באמת שאין לך תקווה. אפילו הטרולינג של טיילר לא היה על מצבים כאלה גרועים.
פרוש לדוקים ותקע אותם בתחת.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
ילד אתה אוטיסט? אני נמצא בPUAHATE מ2012. הרבה לפני ההומו הזה. כל מה ש''טיילר'' (אלכס פשקוב ההומו) כתב זה העתקה מוחלטת משם. והוא לא הציע שום דרכים לשיפור אלה סתם העתיק את הLMS לפה זה הכל
אני המצאתי תאוריות ושיטות חדשות. אני עליתי על דברים חדשים באמת. אז תפסיק לזיין ת'מוח
אני רואה שהHALO EFFECT עובד חזק גם דרך פורומים LOL
בדיוק, כל מה שטיילר כתב לכם זו העתקה מPUAHATE אני גילית את הפורום פה הרבה אחרי שגיליתי את PUAHATE וראיתי שהוא רושם לכם את אותם דברים שכבר ידענו שם שזה לא דבר רע אגב, זה טוב שכמה שיותר אנשים ידעו את האמת על עולם הפיקאפ.
האמת זה כל כך ברור שכל החיים סובבים סביב הLMS, לא הייתי צריך שאף אחד ילמד אותי את העובדה הברורה הזאת, כל מה שצריך זה לצאת מהבית ולראות איך הדברים עובדים במציאות.