פששששששששש אני זוכר אותי בפעם הראשונה.. היה בחופש לפני שנה.. זה היה חזק אבל זה היה בגן ציבורי ומאז אמרתי לעצמי שיותר אני לא משתכר בגנים.. רק בבתים..
אחלה שניסית .. הרגשה משהו לפנים..
פששששששששש אני זוכר אותי בפעם הראשונה.. היה בחופש לפני שנה.. זה היה חזק אבל זה היה בגן ציבורי ומאז אמרתי לעצמי שיותר אני לא משתכר בגנים.. רק בבתים..
אחלה שניסית .. הרגשה משהו לפנים..
תודה לעופר (Crash`) על הדבר היפה הזה למעלה
|
|
מאגניב
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל 13
לא יודע גנים של צ'כי יש לי סף אלכוהול גבוהה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אחי אני יודע מה זה לשתותנכתב במקור על ידי zvovon
אבל אני לא באתי לספר את זה![]()
מזל טוב לך.
בברכה,אליוט חדידה.
חחחחחח גם אני זוכר תפעם הראשונה...זה היה בחופש הגדול...והיה הכי כיף בעולם רק צחוקים יענו אתם משתינים איזה שטויות עשינו ...
אבל פעם שנייה היה מגעיל שתינו אבסולוט והרבה כולם כבר בכו בלאגן מה הלך שם כאב הגוף וזה
פעם שלישית כבר הקאות כאבי ראש מלא מלא בלאק אווטים ויום אחרי לא יכלתי לזוז ומאז החלטתי שאני לא שותה יותר...סעמו סתם נפט מסריח אל תשתו תחרא הזה...
חחח מזל טוב ;]]
אני זוכר פעם ראשונה שלי הייתה בל"ג בעומר לפני פולל זמן חחחחח אני שתיתי כל מה שהיה חחחח לא שמתי לב מה שתיתי כל סוג של אלכוהול נכנס פנימה לא ידעתי איך לשתות התחלתי לזרוק אבנים על חתולות פגעתי במכוניות התחילה אזעקה חחח ב 5 בבוקר הגיע הזמן לחזור הביתה מהעיר במונית התחלתי עם 2 שמנות זקנות והתחרמנתי על החבר הכי טוב שלי רק צחוקים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
חח ואני האמיתי בבולגריה סיבבתי את הראש קצת עם וודקה מלון ספרייט (קוקטייל) טעים פשוט מעדן חחחחחחח צחקתי מכל דבר כל הראש שלי היה סיבוביםגם פעם ראשונה..
אייל מה קורההההההההההה אתה בבית??