נכתב במקור על ידי
An§em
אח שלי משחק והוא בן 30 >.>
ולזה אתה קורה טקסטורה? DOOM3? רוב הטקסטורות הן שחורות, בכלל הטקסטורות בדום 3 הן אולי הכי גרוועת שאי פעם ראיתי.
דווקא האפקטים הם החלק הגרוע בהאף לייף 2, המנוע עדיין משתמש בספרייטס והתאורה שלו יחסית קצת חלשה (במחשבה שאין תאורה דינאמית אפילו, אבל היא עדיין יפה)
ובכללי פארקריי הוא משחק שנראה טוב... הוא באמת נראה טוב, אבל מה שלא אהבתי בו זה את החלק של המשחק.
הוא לא היה כיף בגרוש... אני אחד היחדים שלא נהנו ממנו ועד היום אני באמת לא מבין למה אני לא אוהב אותו, הוא פשוט לא כיפי למשחק.
וFEAR הוא מצויין רק שיש לו כמה בעיות בעיצוב המודלים, קליפינג ודברים שונים במנוע הפיסיקה.
אבל אני משחק עכשו בפיר, והוא מלחיץ אותי בטירוףףףף, אני לא בן אדם שנבהל ממשחקים (שיחקתי בסדרת סיילנט הייל כדי להוכיח >.>) אבל פיר יודע להקפיץ אותי.
כשאני אומר שלהאף לייף 2 יש טקסטורות יפות אני מתכוון שהן ריאליסטיות, הן באמת באמת מושקעות מלמעלה למטה, זה פשוט כיף להסתכל על טקסטורות עם גרסאות שונות.
אל תתחיל איתי בכלל בהשוואה על המנוע של דום 3 על המנוע של האף לייף 2 למה המנוע של דום 3 הוא אחד המנועים הכי מסורבלים שראיתי בחיים, הוא גם אחד המנועים הכי לא מקונפגים בהסטוריה של הגרפיקה.