קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-06-2010, 19:07
  2. הקבוצה של שיראל בפייסבוק כולם להצטרף !!
    על ידי WsInteractive בפורום טלוויזיה ישראלית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-02-2010, 21:32
  3. [פרסום]קבוצת תמיכה בפייסבוק
    על ידי TheManY בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-01-2010, 15:59
  4. [פרסום] קבוצה בפייסבוק כולם להכנס!
    על ידי Liron20009 בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-12-2009, 22:19
  5. [פרסום] קבוצת נרגילה בפייסבוק
    על ידי tamirsus בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-10-2009, 09:50
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

קבוצת LMS בפייסבוק. כולם להצטרף - עמוד 3

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    יש מספיק אנשים שנראים טוב שגם יש להם אופי טוב. הבחורה הזאת תתפתה לבגוד מאחורי הגב. בחורות לא יכולות להתנגד לדוגמן
    כן אבל מי אמר שדוגמן ייגש אליה? בגלל זה אתה צריך להתפשר אתה רואה.
    זה לא שתצא עכשיו עם בר רפאלי שתקבל דרינקים באלפי דולרים ממיליונרים דוגמנים ותתפתה לבגוד בך.
    זה אתה יוצא עם בחורה ממוצעת מינוס, (אם אתה בסוף כן בוחר להתפשר), שאמנם לא נראת דוגמנית אבל כן מספקת אותך כמו שצריך, כן אוהבת אותך, כן לא רואה בך ארנק מהלך וכן לא מקבלת הרבה צומי מגברים (בעיקר חתיכים).

אז זה החיים שצריך להתפשר עליהם אם אתה בוחר לחיות בזוגיות בלי פארנויות שחברה שלך תבגוד בך בכל יום שעובר.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    כן אבל מי אמר שדוגמן ייגש אליה? בגלל זה אתה צריך להתפשר אתה רואה.
    זה לא שתצא עכשיו עם בר רפאלי שתקבל דרינקים באלפי דולרים ממיליונרים דוגמנים ותתפתה לבגוד בך.
    זה אתה יוצא עם בחורה ממוצעת מינוס, (אם אתה בסוף כן בוחר להתפשר), שאמנם לא נראת דוגמנית אבל כן מספקת אותך כמו שצריך, כן אוהבת אותך, כן לא רואה בך ארנק מהלך וכן לא מקבלת הרבה צומי מגברים (בעיקר חתיכים).

אז זה החיים שצריך להתפשר עליהם אם אתה בוחר לחיות בזוגיות בלי פארנויות שחברה שלך תבגוד בך בכל יום שעובר.
    אני ניסיתי להתפשר אבל מה לעשות שלא משנה כמה מכוערת היתה הבחורה היא עדיין דחתה איתי

הכי הרבה שהגעתי עם בחורה אחת זה מיזמוזים בפארק ושבאתי לנשק אותה היא אמרה לי לא ואז היא לא רצתה עוד להיפגש.

אתם מדברים פה על כמה גברים כל בחורה הייתה. אתם חושבים שזה מעניין לי ת'זין? מצידי שתהיה עם 50 גברים לפניי אבל שתאהב אותי ותהיה נאמנה.

זה לא יקרה. וגברים שהם דוגמנים אוהבים לזיין הכל רק בגלל שהם יכולים. הם גם אוהבים לראות מישהו שלא נראה טוב עם בחורה כדי שיבואו ויתחילו איתה ויהרסו לו

היום המוח של גבר זה כבר לא רק להשיג בחורה. היום זה הרוב אגו ומשחקים של מי יותר טוב עם גברים אחרים

לי אף פעם לא היה את האופי המסריח הזה. תמיד רציתי אהבה רק בשבילי. אני לא מאמין בללכת ולספר לחבר'ה ודברים כאלה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

ואתה יודע מה עצוב? שהבנות היום יודעות שהן שרמוטות.. יצאתי עם אחת שאמרה לי שאני הרביעי שלה.
    מסתבר שאני ה7 או ה8 שלה לא זוכר בדיוק. (גיליתי את זה באמצע הקשר).
    ואתה יודע מה היא כל הזמן הייתה אומרת לי בזמן שהיינו ביחד? "לדעתי מי שעוברת את ה5 בנים נחשבת כבר שרמוטה"
    ואני בתמימותי חשבתי "וואלה הנה אם היא חושבת ככה אין מצב שהיא שרמוטה"

בסוף מי היה מאמין שהיא דיברה על עצמה וידעה שהיא שרמוטה ופשוט פחדה להודות בזה מולי כי ידעה שאני אחתוך את זה. (וצדקה).

אז זה לא שבנות אומרות "וואלה לשכב עם 10 עד גיל 21 זה סבבה!", הן אומרות "לשכב עם 10 עד גיל 21 זה שרמוטה רצח ! אבל אני בכל זאת אעשה את זה כי באלי להיות שרמוטה ועדיין יהיו מיליון גברים שירצו אותי".

ואגב תתעדכן מילר, 10 עד 21 זה כבר הסטוריה. היום זה כבר 10 עד 19 בממוצע. וכן, אני לא צוחק. זאת שאני מדבר עליה הייתה עם אותם 7/8 עד גיל 18! לא היה לה יום הולדת 18 עדיין והיא כבר שכבה עם 7 גברים ש5 מהם זה סטוצים של פעם אחת וגמרנו. אין מילים.
    הכרתי מישהי שרוצה אותי ויש פוטנציאל למשהו, וממה שהיא טוענת היא "השתוללה " הרבה בעבר ועכשיו היא הפסיקה ומחפשת קשר רציני בלבד "הפסקתי עם השטויות, מחפשת מישהו שיאהב אותי"..
    הבנתי שהיא עברה 10+ בולבולים בקלות

לא להתקרב?
    נערך לאחרונה על ידי WKArePHagots; 18-12-2014 בשעה 16:03.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי WKArePHagots צפיה בהודעה
    הכרתי מישהי שרוצה אותי ויש פוטנציאל למשהו, וממה שהיא טוענת היא "השתוללה " הרבה בעבר ועכשיו היא הפסיקה ומחפשת קשר רציני בלבד "הפסקתי עם השטויות, מחפשת מישהו שיאהב אותי"..

לא להתקרב?
    דפוק וזרוק

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

לא להתקרב?
    אתה רוצה משהו רציני? חברה חברה? לקשר ארוך? אין לך מה לחפש איתה.
    אתה יכול להיות איתה 3 חודשים, חצי שנה, שנה, אבל מתישהו בזמן הזה ואני מבטיח לך את זה, אתה תגלה שהיא שרמוטה בדרך כזאת או אחרת אפילו שהיא בקשר איתך.
    זה יכול להתבטא בדיבור עם בנים אחרים, פרסום תמונות חצי ערומות, דיבור עם אקסים, לצאת לשתות למסיבות לבד, ובכללי אופי של שרמוטה.

אופי זה אופי אחי, מי שעברה 10+ בקלות לא יכולה פתאום לשבת בבית ולהגיד "אני מחכה לאחד נחמד", ברגע שיבוא חתיך שיגיד לה "בואי למיטה" היא תזרום.
    אני יודע את זה בוודאות, אני מכיר את האופי הזה ומנגד מכיר גם אופי של בנות טובות.
    בנות משתרללות רגילות למנת סקס קבועה, והן רואות סקס לא כמשהו מיוחד כמו שבנות טובות רואות, אלא רואות סקס כמשהו שחייב לעשות ואין שום בושה בלעשות את זה בשביל ההנאה האישית גם אם זה לשכב עם גבר זר כל יום שעובר.

אז לא, אל תתקרב. דפוק וזרוק. נסה לדפוק כמה שיותר, להפוך אותה לסקס קבוע. תנסה כמה שיותר חזק לא לפתח רגשות.
    תוודא שעם קונדום. אם היא תגיד לך אני על גלולות, תדע שהיא מזדיינת במקביל עם עוד בנים אז על אחריותך.
    ואם בכל זאת תבחר לא להקשיב לי, כנס איתה לזוגיות, ותגלה שכל הדברים שאמרתי נכונים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

דפוק וזרוק
    אני יותר בקטע של קשר / יזיזות, לא דופק וזורק, יש לי היסטוריה לא טובה עם זה..

אתה רוצה משהו רציני? חברה חברה? לקשר ארוך? אין לך מה לחפש איתה.
    אתה יכול להיות איתה 3 חודשים, חצי שנה, שנה, אבל מתישהו בזמן הזה ואני מבטיח לך את זה, אתה תגלה שהיא שרמוטה בדרך כזאת או אחרת אפילו שהיא בקשר איתך.
    זה יכול להתבטא בדיבור עם בנים אחרים, פרסום תמונות חצי ערומות, דיבור עם אקסים, לצאת לשתות למסיבות לבד, ובכללי אופי של שרמוטה.

אופי זה אופי אחי, מי שעברה 10+ בקלות לא יכולה פתאום לשבת בבית ולהגיד "אני מחכה לאחד נחמד", ברגע שיבוא חתיך שיגיד לה "בואי למיטה" היא תזרום.
    אני יודע את זה בוודאות, אני מכיר את האופי הזה ומנגד מכיר גם אופי של בנות טובות.
    בנות משתרללות רגילות למנת סקס קבועה, והן רואות סקס לא כמשהו מיוחד כמו שבנות טובות רואות, אלא רואות סקס כמשהו שחייב לעשות ואין שום בושה בלעשות את זה בשביל ההנאה האישית גם אם זה לשכב עם גבר זר כל יום שעובר.

אז לא, אל תתקרב. דפוק וזרוק. נסה לדפוק כמה שיותר, להפוך אותה לסקס קבוע. תנסה כמה שיותר חזק לא לפתח רגשות.
    תוודא שעם קונדום. אם היא תגיד לך אני על גלולות, תדע שהיא מזדיינת במקביל עם עוד בנים אז על אחריותך.
    ואם בכל זאת תבחר לא להקשיב לי, כנס איתה לזוגיות, ותגלה שכל הדברים שאמרתי נכונים
    משהו רציני .. לא חתונה או קשר מטורף, אבל אני מעדיף מישהי שתיהיה סקס קבוע .

דיבור לבנים אחרים? לא מדאיג אותי, הכרתי בעקיפין מישהו שניסה להתחיל איתה והיא פשוט התיחסה אליו כאילו הוא אוויר, אבל הוא מכוער אז לא'דע.
    ממה שהיא אמרה לי היא ממש ביצ'ית כלפי גברים אחרים ואין לה כוח , כי היא יודעת שכולם מנסים לזיין אותה.
    אבל לפעמים היא צריכה ת'יחס ואת הזין להתפרק עליו להשתחרר.

מסיבות אומרת שנמאס לה, תמונות פרובוקטיביות היא לא מעלה לפייסבוק את זה בדקתי, עם האקסים לא בטוח היא מדברת אבל לא יודע.
    אם יש לה אופי של שרמוטה ? אולי, היא זנותית טיפה, זה כן.

קונדום אחי זה חובה אין בכלל וויכוח, מאיפה אני יודע אם יש לה מחלות או לא?

הבעיה שאני מפתח רגשות מהר..

שמע, אני רוצה לנסות, מקסימום לא הלך אז מה נעשה, אבל אני אהיה חשדן כלפיה פי 100 מאשר הייתי כלפי כל אחת..

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

יש לי הרגשה שכולכם נראים טוב

אתם מדברים על זיונים בלי סוף. על בנות שרוצות אתכם

מתי לי היה את זה? הכי הרבה שהגעתי זה מיזמוז בפארק והיא לא רצתה להיפגש אחר כך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

יש פה בין היתר עניין של גישה

כשהייתי צעיר יותר לא נגעתי בבת בכלל, בגיל 15 מישהי נתנה לי נשיקה על הלחי ועפתי מזה לשמיים כי הייתי חנון אפס.

לאט לאט התחספסתי, ועכשיו אני עם גלאח וזקן דאעש מכיר בנות , ואני לא מתאמן או משו ...

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אני יותר בקטע של קשר / יזיזות, לא דופק וזורק, יש לי היסטוריה לא טובה עם זה..

משהו רציני .. לא חתונה או קשר מטורף, אבל אני מעדיף מישהי שתיהיה סקס קבוע .

דיבור לבנים אחרים? לא מדאיג אותי, הכרתי בעקיפין מישהו שניסה להתחיל איתה והיא פשוט התיחסה אליו כאילו הוא אוויר, אבל הוא מכוער אז לא'דע.
    ממה שהיא אמרה לי היא ממש ביצ'ית כלפי גברים אחרים ואין לה כוח , כי היא יודעת שכולם מנסים לזיין אותה.
    אבל לפעמים היא צריכה ת'יחס ואת הזין להתפרק עליו להשתחרר.

מסיבות אומרת שנמאס לה, תמונות פרובוקטיביות היא לא מעלה לפייסבוק את זה בדקתי, עם האקסים לא בטוח היא מדברת אבל לא יודע.
    אם יש לה אופי של שרמוטה ? אולי, היא זנותית טיפה, זה כן.

קונדום אחי זה חובה אין בכלל וויכוח, מאיפה אני יודע אם יש לה מחלות או לא?

הבעיה שאני מפתח רגשות מהר..

שמע, אני רוצה לנסות, מקסימום לא הלך אז מה נעשה, אבל אני אהיה חשדן כלפיה פי 100 מאשר הייתי כלפי כל אחת..
    בהצלחה אחי באמת מאחל לך מכל הלב, אם נשבר לך הלב בעבר אז יהיה לך יותר קל.
    לי פשוט החברה הראשונה הייתה שרמוטה כמו זאת שתיארת פה. אז נשבר לי הלב ברגע שהתאהבתי בה בפעם הראשונה בחיים שלי שהתאהבתי במישהי, ואז גיליתי שיש לה עבר של שרמוטה + שיש לה אופי של שרמוטה.
    מיותר לציין שמאז לא התאהבתי בבחורה, לא מתוך בחירה, אלא שהרגש הזה נדפק לי.
    האמון שלי בנשים היה עוד דפוק לפני זה , אבל אחרי זה הוא נעלם לגמרי ומאז אני לא סומך על אף אחת.
    כל רגש חיובי שקשור למערכת יחסים נעלם לי בקשר לנשים.

אבל לך על זה , לצאת עם בחורה שרמוטה זה תמיד כיף, היא לא בהכרח תבגוד (יש שרמוטות שבוגדות ויש שרמוטות שלא בוגדות), אבל תמיד יהיה סקס מהנה איתה, והרבה

בנות שרוצות אותנו? אחי הבנות היחידות שרוצות אותי נראות כמו הצרות שלי. סקס? כן זה כיף, במיוחד שזה סקס קבוע, במיוחד שזה בלי השקעת מאמץ או כסף.
    איך מגיעים לזה? עם הרבה מזל.

אף אחד פה לא מיליונר ואף אחד פה לא נראה 10/10. כמו שאמרנו לך, למצוא חברה זה לא מדע אחי. אני מכיר 100 אנשים הכי מכוערים שאתה יכול לדמיין, וכן יותר ממך. מה שבעייתי אצלך זה לא המראה, אלא הגישה הרצחנית. אני באותה גישה כמוך ב100%, אני פשוט לא מוציא אותה לפומבי ולא מראה לאנשים. חברים שלי ובנות שאני יצאתי איתן יודעות שאני שונא נשים ולא סומך על נשים. זה הכל. הן לא יודעות שאני חושב שנשים הן שטן, לא יודעות שאני באמת שונא מכל הלב וחושבות שזה "שונא" בקטן.
    אתה משדר את זה החוצה, אתה משדר החוצה שליליות כלפי אנשים ושאתה שונא את העולם.
    גם אני מרגיש אותו דבר כמוך אבל משדר כלפי החוצה שאני בנאדם נורמלי שאוהב את האנשים הנכונים ואוהב זונות חסרות שכל עם ציצי מידה D שמוכנות לקחת את הזין שלי.

זה כל מה שאתה צריך בחיים. כסף, חברים וזונה שתיקח לך ת'זין ברגע שתרגיש חרמן.

בקיצור מה שאני בא להגיד לך שאני מכיר בנאדם שהיה איתי בבצפר, קח את המאפיינים שלו:
    ג'ינג'י
    1.65 גובה
    שמן
    תספורת גאלח
    פנים מכוערות מאוד

יש לו חברה כבר מעל לשנה.
    נכון היא לא 9/10 וגם לא 6/10, אבל גם אם היא 4/10, מה אכפת לך? כל עוד אתה יכול לסמוך עליה, והיא אוהבת אותך יותר מהחיים שלה, ומספקת אותך רגשית/פיזית, מה אכפת לך?

אתה יכול להשיג את כל הבנות האלה 4/10, כל אחד מאיתנו יכול. אתה בוחר שלא, וזאת הבעיה.
    כוון לליגה שלך אחי, תדע את הרמה שלך.
    תשיג בהתחלה 4/10, אם תראה במהלך הזוגיות שאתה מסוגל להשיג 5/10 לך על זה. אם תראה אחרי זה שאתה מסוגל 6/10 לך על זה.
    כל פעם תראה איפה הגבול שלך.
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 19-12-2014 בשעה 00:52.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,274 | הודעות: 8,203,867 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect