אתה בטוח שהמבין הבין? כי לפי מה שאני מבין הוא עדיין לא ראה לכן קשה למבין שיבין..
אתה בטוח שהמבין הבין? כי לפי מה שאני מבין הוא עדיין לא ראה לכן קשה למבין שיבין..
|
|
אריאל, ההודעה שלך ממש על רמה, מה אני אגיד לך, אתה ממש מוציא שם רע לחלטורה.
חכו שהפצועים יחזרו ואז נראה מה בערסה שווה בקלאסיקו.
תגידו מה שתגידו, תגיד שאני לא אובייקטיבי אבל בשנתיים האחרונות הכל פשוט הולך לטובתה של בערסה, אם לא היו נפצעים לא שחקנים אף קבוצה בליגה לא הייתה עוצרת את הרצף הזה של הניצחונות, גם לא בערסה בעצמה.
אבל יש להם מזל, מזל נגמר מתישהו.
וכן, היה מגיע לנו להפסיד, למרות השיפוט המזעזע, זה המשחק הכי גרוע של ריאל בזמן האחרון, בקהאם הבייתה ומהרררררררררררררר
די די כבר עם השטויות שלכם כל הודעה איזה 3 עמודים על מי שגיא כהן ומי זה ומי זה תפתחו נושא חדש לזה וחלאססססססס
X למעלה בפינה, אתה מוזמן ללחוץ. כשתהיה פה מנהל תדכא ספאם.נכתב במקור על ידי BedBoy
תאמין לי עם אלירן או ניצן היו מדכאים ספאם הפורום היה אנמי לגמרי.נכתב במקור על ידי BedBoy
יא מלחכי עשב! ניר אין לי כבר כוח לזה אתה יודע שלא תצליח להוציא אותי מהדעה שריאל הקבוצה עם הכי הרבה מזל בעולם מאז ומתמיד...
די כבר אתם לא מבינים שאתם לא טובים? כולה 2 נקודות מעלינו בוא נחכה להמשך העונה טוב?
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
אני לא יוציא אותך מהדעה, כי אתה אחד האוהדים הכי לא אובייקטיבים שאני מכיר.נכתב במקור על ידי InSanitY
אני אומר לך שיש לכם הרבה מזל בשנתיים האחרונות אתה אומר לי שלנו יש מזל ולוקח אותי 10 שנים אחורה...
אז דיי כבר לבלבל תביצים... את המשחק מול בטיס שלכם שנה שעברה אתה זוכר? נו מה אני אגיד לך... שיחקתם מצוין הגיע לכם תיקו...
קיצר עזוב, אם אתה באמת חושב שבערסה טובה השנה אז באמת אין מה לדבר, בליגת העלובות הניצחון שלכם על ברמן זה הניצחון הכי חוואה שראיתי בתקופה האחרונה, ברמן תקפה כ"כ הרבה, קורות, משקופים מה לא... פתאום בא דקו וכרגיל מבקיע גול אחרי שהכדור פוגע בשחקן הגנה.
דיי אתם כ"כ גרועים השנה שזה כבר לא מצחיק.... נחכה ונראה בקלאסיקו (אם רונאלדו יחזור עד אז- אם לא זה כבר סיפור אחר)
וואה הקלאסיקו יהיה חם השנה
אבל אם נלך לפי הסטטיסטיקות הקבוצה הביתית לרוב מנצחת![]()
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חבריקו סע מפה לפני שאני מתחפר עלייךנכתב במקור על ידי BedBoy
גם ככה כואב לי הראש עכשיו מהטקילה ואני לא יכול לישון אז אל תגרום לי להתעצבן
אם לא היו פה דיונים כאלה עם קצת צחוקים אז תאמין לי הפורום היה יותר שומם מWWE
בקיצור לא נראה לך אתה מוזמן לעשות פרסה ולנסוע לפורום אטרף+ ולעשות ביד.
אהה ואם אתה חושב שאתה יכול לעשות פה פורום בלי ספאם אני מוכן לתת לך את התפקיד שלי לשבוע נראה מה תצליח לעשות פה בשבוע אחד ותתגבר על ה"ספאם שיש פה".
דרך אגב אני לא מנהל דכאוני,אני שומע רק מוזיקה שחורה.
סעמק יצא לי דיבור של ערס
קיצר