חח יאלה צ'קיקיטוס נטשה הביאה לכם בראש .. עכשיו להיזהרנכתב במקור על ידי ויקי זפורוז'ן
![]()
חח יאלה צ'קיקיטוס נטשה הביאה לכם בראש .. עכשיו להיזהרנכתב במקור על ידי ויקי זפורוז'ן
![]()
|
|
חלאס כבר, זה ממש לא מצחיק!!
תעשו עם אמא שלכם ילדים, אותי תעזבווו בשקט יאלה אני לא איזה שרמוטה שתתדברו אליי ככה וגם לא בצחוק!
צודקת! שיעשה אם אמא שלו ילדים ואני יעזור![]()
מה עבר עלייך שעשית את הפרצוף הזה ?נכתב במקור על ידי ויקי זפורוז'ן
נ.ב
בתמונה "הנורמאלית"
את יפה ...
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
נכתב במקור על ידי DEXTER
יום נעים גם לך,
ואחת ששומרת על הכבוד שלה כמוני, ברור שלא ייצא..
מזה השטויות האלה, בהתחלה לקחתי בצחוק אחרי זה כבר ממש לא מצחיק אותי,
ואני לא רוצה להישמע כמו סנובית או משהו, זה פשוט לא נעים, באתי איתכם בצחוק עם התמונה הראשונה, ואחרי זה עושים לי תגובות כאלה חסרות כבוד ומשפילות ..
זו עוד תמונה מהקיץ, חח לפני הים אני וחברות שלי טיפה השתגענו חח, יש לי תמונה דומה של חברה שלי?! רוצים לראאאאאאאאאאאאאות?!נכתב במקור על ידי AvixTz
![]()
למה לא ...נכתב במקור על ידי ויקי זפורוז'ן
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
יש לך מושג כמה ילדים עכשיו הולכים להגיד, כן?!נכתב במקור על ידי ויקי זפורוז'ן
את שברת שיא
תוך חמש דקות 3 דפים
טוביאלה עפתי לשון מחר מבחן בהסטוריה ="(
לילהה טובב ..
חחחח סבבה:נכתב במקור על ידי AvixTz
ווקששששששששששששששה...
חברה שלי וידיד שלי יצאו באמת במקרה, כמעט אותו הדבר חח![]()
נכתב במקור על ידי EviL BunnY
חחחחחחח ;]
לילה טוב ובהצחלה מחר במבחן![]()
אחחחח איזה כיף שאין יותר היסטוריה ...
פוףףףףף איזה משמח זה להגיד את זה כל יום ....
את מביאה עוד תמונה שלך ?
ויקי זה הראל ממקיף ו'?נכתב במקור על ידי ויקי זפורוז'ן
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
ומי זאת בתמונה?
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
אם אנשים יתייחסו אלי בכבוד ולא יגידו כאלה דברים כמו מקודם, אז בכיף ..נכתב במקור על ידי AvixTz
נ.ב.
דניאל אתה חיי ?!
חחח אע הינה אתה חיי כפרעליך :]נכתב במקור על ידי PerfectioN
מרייייה הגבוהה, חח אתה לא מזהה?!
אפשר לקבל לפרטי ?נכתב במקור על ידי ויקי זפורוז'ן
מי זה דניאל ?