SANDMAN_61 הבאן שלך יירד בלילה, באופן אישי הייתי מקווה שלא תחזור, אבל לא נורא, נחיה איתך.
SANDMAN_61 הבאן שלך יירד בלילה, באופן אישי הייתי מקווה שלא תחזור, אבל לא נורא, נחיה איתך.
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
|
|
בואו נפתח פורום דאלאס מאבריקס
ותיהיה שם חגיגה רצינית
אני גמרתי את שלי כאן....
בנושא הזה שגרם לי להבין מה אתם רוצים לראות בפורום.
הלכתי לאכול להתראות !
טוב תראה עדן אני רוצה לכתוב סיכום, כי יש לי תחושה שהאשכול הזה מתפספס לו.
אני לא יתייחס פה בכוונה לחברך בני, לדעתי הוא סמל של תת רמה.
לעניינינו, תראה עדן אני יעשה רק הפרדה כי אתה לא עושה וזה צורם לי.
הבעייה שלי היא לא איתך כבנאדם, לדעתי אתה בנאדם על הכיפאק באמת יש הרבה כיף איתך לעיתים בפורום הזה, לא סתם אני נכנס לפה הבעייה שלי היא עם התיפקוד שלך.
אתה יודע כבר הרי שאני שייך לאנשים שלא מסתירים מה שהם חושבים, ואם אני חושב שיש בעייה אני ישר מציג אותה, לכן פתחתי את האשכול הזה מיד אחרי הנעילה שלך.
תראה עדן, שאני אומר שאני מתכוון שתהיה חזק, שתהיה לך עוצמה אני מתכוון שתהיה מסוגל לקבל ביקורת. בתור מפקח של קטגוריית ספורט אתה אמור להיות חשוף להמון המון ביקורת, כמעט בכל אשכול של דיון בפורום ספורט תמצא מחלוקת בין היתר על דעותייך שלך. בחרתי להעביר ביקורת עלייך וראה איך הגבת, ישר אתה מגיב בחולשה, חושב אם לעזוב, באמת עדן זה לא רציני. תהיה חזק, תספוג את הביקורת ותתרומם איתה גבוה יותר, אתה המפקח פה אתה אמור להיות מעלינו לא יכול להיות שאתה תגיב ככה.
כשאני אומר שלדעתי אתה הרסת את פורום כדורסל אני מתכוון לזה. בתקופה האחרונה אני חושב שהרבה מאוד בגללך הפורום הזה ירד ברמתו בגדול, כמו שבעבר הרבה מאוד בגללך הפורום הזה עלה בגדול. אם אתה זוכר בימים שבהם ניהלת, ונבחרת למפקח.
אתה נועל אשכולות בתדירות גבוהה, שאם נשים לב קשורים ברובם לקבוצתך הפועל ירושליים. אתה צריך לעשות הפרדה בין היותך אוהד לבין היותך מפקח, זה שלא מסכימים או מותחים ביקורת על קבוצתך לא נותן לך לגיטימציה לנעול את האשכול, אתה קיבלת את הסמכויות האלה מתוקף היותך מנהל טוב ולא מתוקף היותך אוהד הפועל ירושליים.
ספורט בבסיסו גורר הרבה מחלוקת וזה היופי שבו. ראה את תוכנית הטריבונה שהייתה שנה שעברה, וראה עוד הרבה תוכניות ספורט וריבים אפילו שלך יש עם חבים לגבי הספורט, באופן טבעי יש הרמת טונים וזה לגיטימי.
אתה צריך להבין שאם יש קללה קטנה או עקיצה, זה בריא וככה מתנהל פורום ספורט זו התפיסה שלי ובגלל זה מעולם לא תמכתי באף מנהל פה שהיה נועל הרבה דברים ושומר חזק על פורום כדורסל, בגלל זה אני חושב שפני היה מנהל חלומי.
עכשיו אני יגיד לך גילוי לב קטן, אני תמיד חשבתי שאתה איש חדשות וגם היו לנו קונפליקטים בעבר שאמרתי לך שאתה רק מביא חדשות לפורום. למען האמת, אני חושב שקצת השתנית אבל לא מספיק והתפיסה שלך נשארה שגויה עקב זאת. בגלל זה אני אמרתי לך בפירוש שאני חושב שצריך למנות מתחתיך מנהל לפורום כדורסל, כי אני חושב שהתפיסה שלך היא פשוט שגוייה ולא בריאה לפורום במצבו הנוכחי. אז אתה יכול להיעלב, אתה יכול להגיב בעצבים, אתה יכול גם להפנים ואתה יכול גם לא להסכים ואם אתה רוצה אתה מוזמן לדבר איתי.
אגב ככה בידידות (עם משמעותו ביחד עם מישו, בצוותא בעוד אם משמעותו תנאי, או שאלה)
:cool:
בידידות,
ליאו
נערך לאחרונה על ידי ליאו מנהיג הצבים; 15-11-2005 בשעה 16:38.
דבר איתי ונסכםנכתב במקור על ידי Jason Terry
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
קודם כל, תודה.נכתב במקור על ידי ליאו מנהיג הצבים
סוף סוף את ה מגיב עם פירוט מלא ! עכשיו אני מבין את הכוונה שלך בנושא הזה .
קודם כל אני יודע למה הייתה הכוונה כשאמרת לי להיות חזק, אני לא אידיוט או משהו למרות שלפעמים ככה אני נראה או נשמע. לגבי החשיב שלי עם לעזוב היא לא באה מהביקורת שלך, היא באה מזה שאמרת שהורדתי את הרמה של פורום כדורסל ושתדע לך זה דבר שלא כיף לשמוע, בוא אני אסביר לך למה הפורם התדרדר, וזה לא בגלל הנעילות או התיפקוד שלי, הכול תלוי בכם. המשתמשים, כשאני הייתי משתמש הייתי עושה הכול כדי לעזור לפורום לגדול ולהצליח, לכן השקעתי בצורה שגרמה לי עד היום לקבל את הפיקוח הזה, עכשיו כשהשגתי את המטרה שלי הגיע תורכם, להשקיע ולהחליף אותי במקום הזה, אבל אני רואה שאף אחד ואני אגיד את זה שוב אף אחד לא משקיע אף אחד לא פותח נושאים אף אחד לא מגיב בצורה נורמלית זה לא ייתכן ככה.
וזה לא נגרם בגללי כל אחד וההחלטה שלו....
עכשיו, אני מת על ספורט, אחד הדברים הבלתי נפרדים מהחיים ואכן היופי שבו זה ריבים והתווכחויות.... הרי תחשבו עם כולנו היינו חושבים אותו דבר היה משעמם =/ ולא כיף...
לכן כולנו צריכים לשמוח שיש כמה ששונאים את הפועל ירושלים ויש כמה שמתעבים את מכבי ת"א וכל אחד אוהב ואוהד את הקבוצה שלו. זה מושלם. למשל כשאדון קשו כאן פותח פינת נתונים או משהו דומה זה כיף לראות מישהו עם אהבה כל כך גדולה לקבוצה אחת. אבל ברגע שזה מגיע להעלבה נגיד כמו המקרה של אלון איתי ועם איגודאלה זה לא נעים לשמוע מישהו מדבר ככה על אחד השחנים העיקריים בקבוצה שלך, אבל זה כיף, אני מסכים. אחרים מתסכלים, נהנים ואפילו צוחקים.
אני זוכר שחשבת עליי כאיש חדשות וזהו... אני שמח שזה מתחיל להתבהר אצלך שאני לא אחד כזה, אני אחד בדיוק כמוכם שמבין ומת על הדבר הזה שנקרא כדורסל.
לגבי התפיסה שלי, היא לא נכונה בסדר. אז אני אנסה להבין אתכם יותר נכון כדי שאני אוכל לתפוס את זה בצורה הטובה ביותר.
לגבי הניהול תשכח מזה, זה כבר ענייני בלבד.
אין אף אחד שמגיע לו כרגע לקבל ניהול כאן...
אני לא יודע עם שמת לב אבל הייתה תקופת ניסיון למר רן שלנו וזה לא הלך .
אז יש עכשיו הפסקה ממנהל לפורום כדורסל כי אין מישהו מתאים.
זה לא קשור אליי, וזה גם לא אשמתי.
ואם גם לך ככה בידידות בא לשאול שאלה או משהו דומה אני תמיד כאן בפרטי או במסנג'ר .
ככה בידידות,
עדן![]()
איכס אתם מגעילים אותי,
מצד אחד עדן וחבורת הירושלמים העיוורים שהולכים אחרי ירושלים בלי להסתכל לצדדים, ופשוט לא רואים את האמת.
מצד שני הציניות המגעילה הזאת שלך אורי וכן גם אתם אהוביי רועי ויואב אני נגעל, זה נחמד הרבה פעמים אבל עברתם את הגבול.
לא קראתי הכל ואני לא מתכוון, אבל יש לך מושג בכלל מזה להיות מפקח ספורט? מה עדן יכול לעשות להחתים את עופר שלח על טור שבועי בפורום? הוא משקיע מעלה סיכומים דואג לסדר אני לא אומר שהוא מפקח מושלם אבל לזלזל בהשקעה שלו, מגעיל אותי.
אם יש מישהו שמבין מה זה כרוח זה אני. אם כל הכבוד לעבר הטוב של האחים זלקו בפורום שאני מאוד מכבד את זה.
פעם היה כיף פה, נמאס לי מהילדותיות של צד אחד והציניות המגעילה של הצד השני.
קחו לתשומת ליבכם אם יש לכם כבוד ואהבה למה שהיה פעם גאוות פורום אטרף בניהול אנשים גדולים כמו חן ודני.
חוץ מה2 הודעות האחרונות של אורי ועדן הכל מגעיל פה באשכול
ועוד תוספות:
לגבי ניהול, אין כרגע אף אחד מתאים ואני מכיר את הקהילת ספורט פה טוב מאוד, פשוט אין.
נערך לאחרונה על ידי -Alon-; 15-11-2005 בשעה 22:59.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
אלון
אנחנו סגרנו את זה והחלטנו על דף חדש ומשותף של כולם
אני רק יכול להגיד שלא הייתה פה טיפת ציניות והתגובות נובעות מההליכה העיוורת אחרי משהו בלי לראות חברים
בחיי שלא קרה לי שהייתי רציני כמו בנושא הזה=\
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
קראתי רק את תחילת האשכול וזה הגעיל אותי, אנשים שאני אוהב יורדים לכזאתי רמה.
איפה הימים שאני ורועי יכולנו לרדת על סקרמנטו בכיף בלי שמירו ודני יקחו ללב, שהיינו צוחקים על הפרצוף המכוער של פני הארדוואי.
סתם געגועים,
אוהב את כולכם =] בעיקר את נוביצקי הכוסון
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
מה לעשות דברים השתנו עכשיו שיורדים על שחקן אנשים לוקחים כבד
אבל זהו סגרנו
כולם אבל כולם למי שאכפת יקח על עצמו ת'פורום ויתחיל לעזור בשיקום שלו
אני ניסיתי לכתוב סיכומים על משחקי הלילה אבל זה לא שמר=[
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חחחח וואלק אתם כולה פורום זה לא עבודת חיים שלכם אבל אם להתקשר לדיון בלי קשר לעדן הפורום כבר לא מה שהיה
כי אין מה לעשות לאנשים כבר אין זמן הולכים לצבא עובדים קצת כבר אין זמן להיכנס לפה ולהיות פעיל ופשוט אחרי שהלכו כמה אנשים טובים נשאר חלל ריק פעם היית כותב פה תגובה בדיון תוך דקה יש תגובה נוספת היום תוך יום אולי יש תשובה כי פשוט אין מספיק אנשים לדיון
ועדן אני לא יגיד סתם דברים למה אין לי בעיות איתך חוץ מהקטע שאתה באמת לפעמים סתם נפגע אם יורדים על איגואדלה או משהו אתה נכנס לריגש מזה כאילו הוא דוד שלך קח את זה בקלילות זה כולה פורום אם יש דיון שיוצא מפרופורציות תסגור בכיף
קראתי את העמודים הראשונים 2 ו-1, במקום לנהל דיון אתם רבים ואני מדבר על ליאו ועל בני .
עדן עלה למפקח, בצדק ואם לדעתו צריך לנעול אז הוא ינעל ואפחד' לא יתערב או ימתח ביקורת!!1 עד מספיק בר דעת לדעת מה צריך להישאר פתוח ומה לא והוא גם מבין בתחומי הספורט ומשתתף ולכן הוא המפקח .
אני רוצה לראות את פורומי ספורט במצב הזה בלי עדן!!1 עדן עוד לפני הפיקוח הרים את הפורום בצורה מופלאה , אני רוצה לראות את ליאו מנהיג את הפורום ומעלה אותו עוד רמה !
אין לכם כלום להגיד על עדן לרעה, מפקח מצטיין שמרים כאן את הפורומים הגוססים !!1
אולי קצת יחס ואיזה מילה טובה או שניים יעזרו במקום לרדת עליו .
עדן , פשוט אל תשים על ילדים כאלו שחשים ת'עצמם .ליאו עוד אין לך את האפשרות או הזכות למתוח ביקורת על מישהו!
ישר כוח עדן כל הכבוד.
ומי אתה? מתושלח הנביא?
יאללה טוס טוס.
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
א. תודה לך
ב. אפשר לדעת מי אתה ומאיפה באת?
עריכה :
אל תיקח את זה כמשהו שלילי...
אני סתם מעוניין לדעת.
אין לי בעיה שיצטרפו עוד אנשים
אבל זה נשמע כאילו אתה מכיר אותי![]()
דוגרי אחי אתה פה יומיים אתה לא יודע את כל מה שהיה פה פעם ואיך ששהשתנה