שחקני טורקיה הוציאו את כל הכעס שלהם שהם לא עלו למונדיאל והם הוציאו את זה על נבחרת שוויץ ועל זה הם צריכים לקבל עונש קשה מאד כדי שילמדו לקח
שחקני טורקיה הוציאו את כל הכעס שלהם שהם לא עלו למונדיאל והם הוציאו את זה על נבחרת שוויץ ועל זה הם צריכים לקבל עונש קשה מאד כדי שילמדו לקח
|
|
סבירות גבוה שאופ"א ירחיקו את טורקיה מהמונדיאל 2010.
הלוואי שבמונדיאל יהיה משחק:
טרינידד וטובאגו מול סרביה ומונטנגרו....חחחח
ראיתם איך איזה אחד טורקי רץ נתן בעיטה לעוזר מאמן עוד לפני שהוא נכנס לחדרי הלבשה?????הייתי בהלם
אני לא מאמין שירחיקו את טורקיה על זה מהמונדיאל הבא יתנו לה עונש גדול אבל לא הרחקה!
אני מבין את הטורקים.כאיו באמת הם עם יקר לליבי,אחרי האירוח המאוד נדיב שקיבלנו אני וחברים שלי בטורקיה באמת אני מרגיש כבר כחצי טורקי[ואני לא הולך לגדל שפם עכשיו]ואני מאוד אוהב את כול התרבות שלהם החל מהכדורגל שלדעתי יש להם שחקנים מצוינם וכלה גם באוכל,בשמחת חיים שלהם והכי חשוב בשפה שלהם.
שירים בה באהבביי חרים זה גרמנ ארנאם טומבול טומבול זרום גדיי זרום זרום זרום ממנשקקוזמרמיש ממאמאמשקוזרמיאש
![]()
חמודים מי שרוצה ללמוד טורקית שיוריד שירים שלו השם הוא טטילסאס,איברהים טטילסאס,גדול זמרי טורקיה בכול הזמנים[יותר מסרטאב וטרקאן]וואה וואה איזה שירים הוא שר וכזה מתאמת ועוד שנייה יוצא לו חרא בתחתון והוא לא שר דיכאון יש לו שירים קצביים חחחחח כנסו לאטרף של זה חחחח זמר בן זונה ויש לו שפם סקסי...
![]()
שוצרינכתב במקור על ידי O-MaN1
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
הכי אני אוהב זה לראות כדורגל בערוץ הטורקי, אני אוהב לשמוע את המילים הלא מובנות "גונלום גונלום חאסן שאש !!! חריסטושדגשדג
חלגכחדג בלחלהלבב
דש גדכחגדלכחגדכגדכדג דגחכ לדגכ"
משהו כזה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחח
חחחחחח
חחחח
חח
ח
=]
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
![]()
חחחחחחחחחחח יוווו הם נראים כאילו הפרידו אותם בילדותם איזה קופ יאחד של השני יואואואואוואוווו
אפילו הגבות באותה צורה וואי
מתכון לסרט טורקי, שני תאומים שהפרידו בילדותם האחד עשיר טחון זבל והשני שר לו בלדות.