אתה הכי ימיני?נכתב במקור על ידי Fury
![]()
אתה הכי ימיני?נכתב במקור על ידי Fury
![]()
|
|
כןנכתב במקור על ידי H3LL^C@bR4
שמאלי [= ברוך שובך
גשם של עופרת יצוקה.
היית מתנכתב במקור על ידי CrasH`
עשית ממני צחוק חח
אני הימיני ד"א
ידעתינכתב במקור על ידי Fury
מה עם עוד תמונות?
איזה כיף לכם נראה לי יש לכם בית ספר עם מורים שהיו מנהלים של קייטנה.אצלנו יש מורים חארות שהם מחכים עד 04:00 בבוקר ליד החדרים כאילו הם שומרים על זהב (רק חסר להם נשק וזה יכול להיות ספלינטר סל ^_^) ובשעה 05:30 מתקשרים לפלאפונים של כולם ועושים השקמה אז כולם שמים על שקט,ותפסו את חברים שלי שהייתי איתם באותו חדר מתחרמנים עם בנות.וכמעט אמרו להורים שלהם אבל לפחות את זה הם הצליחו לסדר איתם אבל היתרון אצלנו בבית ספר שהטיול שנתי תמיד בתחילת שנה,ולמי ששואל איזה כיתה אני אז אני כיתה ח' בית ספר עירוני ה' רשע פשע [בטיול שנתי לא רשע פשענכתב במקור על ידי Fury
]
חחח גם לנו עשו השקמה אבל בשעה 10 חחחחחחחנכתב במקור על ידי wArezm0n
ולא התקשרו
דפקו בדלת
ואף אחד לא ענה חחחחח
מה עם התמונות??..
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
שמתי 2
מחר אני יעלה תשאר :\
אני עייף :|
נו כן פלג מה איתן? כמה אפשר לחכות כבר?
אני וחבר שלי התעוררנו ב07:00 כי הינו עייפים כי כמה קונפות פרצו לחדר שלנו דרך החלון ב04:30 אז חשבתי זה חבר אחר שלי אז אמרתי לו "תומר שתוק אל תשגע" וגם שאמא שלו משחק פאקמן במגה סון עם הסיכה באופיס שמעצבנת אנשים ואז נשארתי באוטובוס כי הייתי כדורים כי הייתי חולה אז נשארתי עם חבר שלי שאיך שהוא נפתחה לו האצבע ועם 3 בנות לא קשורות לעולם שבא להם להקיא ועוד אחת כוסית שהתחלתי איתה שלא היה לי מה לעשות בטיול ועכשיו היא ידידה שלי.:Boxing:קיצר היה טיול אחד השווים כי אז נסענו לעכו וקנינו שווארמה ^_^נכתב במקור על ידי Fury
נתנו לכם להישאר באוטובוס ?
סעאמק ,
אצלנו גם אם היית גוסס היו מורידים אותך :\
אנערף