בארץ חחחח לא אוהב שום קבוצה מתעב את כולן כי הם חושבים שכדורגל זה עסק וכל העסקנים הורסים תכדורגל אבל תאמת בעיקר תקבוצה של העיר שלי הפועל ב"ש הלוואי יבוא עליהם צונאמי וקתרינה על האיצטדיון והשחקנים והכול באגודה השלוכית הזאת
יובנטוס
מילאן
אינטר
ברצלונה
ריאל מדריד
מנצ'סטר יונייטד
צ'לסי
ארסנל
ליברפול
אחר
בארץ חחחח לא אוהב שום קבוצה מתעב את כולן כי הם חושבים שכדורגל זה עסק וכל העסקנים הורסים תכדורגל אבל תאמת בעיקר תקבוצה של העיר שלי הפועל ב"ש הלוואי יבוא עליהם צונאמי וקתרינה על האיצטדיון והשחקנים והכול באגודה השלוכית הזאת
|
|
חחחח גם אני שונא בארץ את הפועל ב"ש למרות שאני גר בב"שנכתב במקור על ידי Gigi Buffon
![]()
אני הכי שונא את הפועל תל אביב כי אני צהוב בנשמה וצהוב ואדום לא הולך יחד ובמיוחד את אבוקסיס
חחחחחחחחח
מכבי חיפה ות"א בעיקר
חיפה עם הפסדים לכ"ס
ומכבי ת"א עם הפסד לבני סכנין(פחחחחחחחחחח)
בכל מקרה
קבוצות מפגרות ברמותת...
אבל גם את ריאל מדריד אני שונא וכנ"ל לגבי אינטר
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
בני סכנין!!(לא שאני רואה אותה בתור חלק מהעולם...)
נכתב במקור על ידי michal
אני מריח גזענות?
עזוב להריחנכתב במקור על ידי Gigi Buffon
אם אתה לא רואה אותה אתה עיוור
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
i know
זה היה כדי להתקיל אותה ולראות מה היא תגיד
בכל אופן אם ההודעה שלך על סמך גזענות ושנאת ערבים,אז מקומה לא פה,פה כל אחד יתן כבוד גם לעם השוכן לצדנו למרות שאנחנו לא אוהבים אותם,גזענות ללא תתקבל פה.
אינטר
תגידו שאני גיזענית מה אכפת לי...אני אומרת את האמת שכל אחד מסתיר פה...
רעל מדריד והבועל ת"א
שחקן שנוא:
יש כמה... הראשון שעולה לי לראש הוא רעול.
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
תרגיעי ומהר,לא כל אחד מחזיק בדעות כמו שלך,הם גם בני אדם למרות שחסרים להם ברגים אבל הם בני אדם,ופה בפורום כדורגל אין גזענות ואין התבטאויות כאלה,אף אחד פה לא מסתיר תאמת,אם סכנין תשחק כדורגל טוב אז יגיע לה תשבוחות,אבל עכשיו אני שם לב שאת אוהדת[יותר נכון להגדיר אותכם בתור חיות]של בית"ר ירושלים אז אני רואה שאין עם מי לדבר,הבעיה אצלכם זה בשכל ולא נראה לי שאפשר לטפל בזה.נכתב במקור על ידי michal
אההה וניצן אתה פתחת ת'סקר חחחח וכולם בחרו בקבוצה שלך כשנואה ביותר מבין הספציפיות שרשמת:מסקנה:תחליך קבוצה.![]()
![]()
![]()
הופה לה מי שמדבר על גיזענות....תראה מה אתה אומר על אוהדי בית"ר ירושלים,זאת לא גזענות?!?!?!נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
תראה איך אוהדי הפועל ת"א מיתנהגים ואוהדים של בני סכנין .....זה היכל התרבות נכון? משו לתפארת מדינת ישראל! פחחחח טוב עזוב זה לא הנושא פה...
עזבו אותכם מכדורגל ישראלי גם ככה אין פה רמה
איך רועי בר נתן אומר שהוא מגלם את פריצי:"סתמי"נכתב במקור על ידי michal