קרטר אתה רמאי אז אם ככה רק חיים צריך להיות בהימור אל תרמה עלק אישרת סעמק איפה רשום שיש אישור לא צריך תנקודות שלך רמאי
~HaIm69~
חייב לי 15
super G
חייב לי 15
הבוס
חייב לי 15
mp_16
אני חייב 30
חוץ מחיים אף אחד לא רשום ברשימת מהמרים
קרטר אתה רמאי אז אם ככה רק חיים צריך להיות בהימור אל תרמה עלק אישרת סעמק איפה רשום שיש אישור לא צריך תנקודות שלך רמאי
~HaIm69~
חייב לי 15
super G
חייב לי 15
הבוס
חייב לי 15
mp_16
אני חייב 30
חוץ מחיים אף אחד לא רשום ברשימת מהמרים
נערך לאחרונה על ידי Haviv; 12-12-2005 בשעה 19:54.
|
|
מזה השטויות האלה..
בגלל שלא רשמת את אלה שהימרו אז זה כאילו הגיבוי שלך למקרה שאתה מפסיד?!?!
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
סעמק זה מעצבןןןןן!!! די איזה ג'ייייף!!
מנייק=\
אני אומר חרם על ההימורים של קרטר עד שהוא לא מתנצל...
אני בעדנכתב במקור על ידי SaPaK_HaMaNuShIm
אני בטח לא יהמר אצלו
איזה נוכל מזל שלא הימרתי
נכון ואני מצתיע לך לא להמר אצלו יותר
אני מזה לא הולך להמר אצלו יותר רמאי הזה
חחחח הוא רמאי טמבל... קיצר אני לא מהמר אצלו
אללללללללה!! איזה חרם משו בנבנזונהההה!!
הואא רמאייייייי הוא רמאי הוא רמאייייי!! הוא רמאיייי!!!!!!!
![]()
טוב בקיצור תקשיבו שמישהו יעשה כמה הוא חייב לכל אחד לי הוא חייב כבר 3 ימים יש לו עד מחר ב8 בערב לעביר לכולם אם לא אתם תקבלו את הנקודות שלכם והוא יקבל איפוס נקוודת ... חד וחלק ..
ואם משהו דומה יחזור גם הגישה שלו לעשינו עסק תירד ..
Indianapolis colts Champions!!!
סוף סוף מטפלים בו תודה RaUlנכתב במקור על ידי RaUl
סליחה, אבל מי שמטפל בעניינים של פורום הימורים זה מן הסתם מנהל פורום הימורים.
קארטר, אתה לא רשמת בשום אופן בהודעה הראשית , שאתה מחייב באישור שלך כדי שההימור יהיה תקף
אי לכך ובהתאם לזאת , אתה מחוייב להעביר את הנק' לכל אבל לכל מי שזכה ועל אותו אופן לקבל נק' ממי שהפסיד.
חצי מהתלונות שאני מקבל בפרטי ובאשכול התלונות קשורות בעקיפין או בישירין אליך ולי זה כבר נמאס , אז שאו שאתה מעביר את הנק' לכל מי שזכה (אפילו אם לא רשמת הודעה תגובה שכתבת בה שאתה מאשר כי מבחינתי זה בלוף התגובות האלה) או שאתה מקבל איפוס נק' + השעייה לזמן שהמפקח הקטגורי יחליט.
יותר מזה ,אני נותן לך עד 20:00 בערב לרשום ב"עסקאות שבוצעו" את כל העברת הנק' שאתה חייב.
תחשוב שאתה בהשעייה + איפוס על תנאי
נעול.