בסדר אישרתי לך את ההימור
בסדר אישרתי לך את ההימור
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
|
|
תוסיף להימור שלי JBL סה"כ 60
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
מאושר על 20 נ'ק
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
15 על הובנטוד
מאושר
מאושר
טוב תראו אני סוגר את האשכול היום בחמש יש לכם עד אז להמר.
מה שכן אני רואה את האירוע רק מחר אז אל תגידו לי להעביר נקודות אני יעביר מקסימום ביום שלישי.
תוצאות אפשר לראות באתר WWW.WWE.COM ואני אבקש מחבר להביא לכם את התוצאות
אתה חייב לי 20
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
לי אתה חייב 40 אבל אמרת מקסימום עד יום שלישי אז נחכה
O.K סיכום
אני חייב:
YOAV - 10
הבוס - 40
GOGITA - 10
OMRI - 20
חייבים לי:
RAUL - 30 העביר
TALLIVNY - 60
MARIK_RABAYEV - 30 העביר
HAVIV - 15 העביר
העברתי נקודות ובסך הכל יצאתי ברווח של 55 נ'ק שזה יפה
נערך לאחרונה על ידי PinkMist; 20-12-2005 בשעה 22:07.