נכון, עד אז רונאלדיניו יהיה באמצע טיפול שיניים..אולי הוא יעדר.נכתב במקור על ידי InSanitY
נכון, עד אז רונאלדיניו יהיה באמצע טיפול שיניים..אולי הוא יעדר.נכתב במקור על ידי InSanitY
|
|
המשחקים רק בסוף פברואר בגלל חופשות הכריסמס וכל החגים של הנוצרים וגם בגלל שמתחיל להיות עכשיו קת מושלג באירופה וחוץ מזה קצת מנוחה לשחקנים ששיחקו לפעמים 4 ו 5 משחקים בשבועיים...
למרות שגם אני חושב שצריך להתחיל לשחק עכשיו גם בגלל המונדיאל לא יהיה לשחקנים זמן לנשום שנייה,אויי אני מדמיין את העונה הבאה יהיה כדורגל כזה חלש השחקנים יהיו בדוק מותשים.
כולם מדברים ומדברים ותראו מה אינטר קיבלו ??? את איאקס גועל נפש שוב נסבול את האפסים האלה בליגת האלופות
בארסה צ'לסי לא איכפת לי מי יקח העיקר שיהיה כדורגל טוב כמו שנה שעברה שהיה תענוג ..
תראה אריאל יש עוד חודשיים עד המשחקים אז מי יודע באיזה תקופה כל קבוצה תבוא ומי יהיה בריא ומי יהיה פצוע לכן מאוד קשה לקבוע כרגע מה יהיה אבל שוב דאגו לעשות 3 משחקים גדולים ועוד אחד של יובה שבישבילי תמיד גדול והשאר דרק למה לליון תמיד יש מזל תמיד הם לוקחים מקום ראשון ואף פעם הם לא מקבלים קבוצה חזקה פשוט לא יאומן ... ריאל קיבלו הגרלה הכי קלה שאפשר ..
ואלירן כולם נגד ויריאל כי הם ממש לא הראו כדורגל גדול בשלב הבתים והם קיבלו את הגרלה הכי קלה שאפשר נראה מה יהיה איתם עכשיו
Indianapolis colts Champions!!!
גם פורטו לא הראו כדורגל גדול עד למשחק מול היונייטד וגם זה בקושי.ועכשיו הם רשומי בספרי ההיסטוריה.
תנו להם זמן הם ירימו את הרמה כי זה מחייב אותם כי עכשיו נכנסים לרמת כדורגל הכי גבוהה שיש באירופה.
אין הגרלה יותר טובה לבארסה מצ'לסי, כל עוד יש יריבה ראויה לבארסה ויש להם סיכוי לעוף אני שמח.
אני בטוח שמוריניו מספיק חכם לדעת מי הוא ה-X פקטור של בארסה והוא יידע איך לסגור אותו ולהקשות על בארסה.
כל אוהדי בארסה אל תחתמו על שום דבר כי יש סיכוי שתתבדו עוד מס' חודשים
ונאמר אמן
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
כמה אני שמחחחחח
כל כך חלמתי שנקבל את הזונות האלה מצ'לסי בשמינית גמר, איזה נקמה מתוקה זו תהיה
צמרמורת...
תודה לך אופ"א
=-]
מצד שני אפשר לעוף מהר מאוד..הנקמה הייתה הרבה יותר מתוקה אם הייתם פוגשים אותם בגמר, אתה לא חושב?נכתב במקור על ידי MeToRaF
בארסה לא תלויה רק על רונאלדיניו
בארסה קבוצה טובה מאוד..
יהיו משחקים חמים
אני מחכה למילאן-ביירן
זה משחק
בארסה לוקחת בטוח את צ'לסי
אם צלס'י תיקח(והיא לא)
זה יהיה נס מרגש ביותר..
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
לא נראה לי שאתה תודה להם כשבארסה יעפו כבר בשמינית הגמרנכתב במקור על ידי MeToRaF
אני שונא את 2 הקבוצות אז לא איכפת לי מי מהן תעוף אבל יש לי הרגשה שצ'לסי יעלו
העיקר יובה מטיילת בדרך לרבע הגמר(ועד לגביע)
בארסה הרבה יותר טובה משנה שעברה, היא תנצח את צלסקי
אינטר ניצחו את הדרבי שלהם אז אין לך על מה לדבר...נכתב במקור על ידי RaUl
4 משחקים תותחנים יש לנו כאן!
בראשית צלסי - בארסה אוי מיי גאד איך שאני הולך להנות מההצגות של רונאלדיניו טרי דרוגבה לאמפרד אטו
ארסנל - ריאל: התותחנים האדומים במשבר נגד העגלאקטיקוס שבמשבר אני רואה כאן קרב חזקקקקקקקקקקקקקק אי אי קדימה ארסנל לפרק אותם !
מילאן - ביירן: הקבוצה עם ההגנה הכי זקנה בליגת האלופות אבל אחת הטובות יותר עם התקפה מעולה נגד אחת ההתקפות היותר טובות של קבוצות הצמפיונס ליג אייי אני מחכה למשחק הזה בקוצר רוח
יובה - ברמן: כנ"ל אל המשחק ביירן מילאן
ואי ואי כמה שטויות מדברים פה על בארסה זה לא יאמןןןןןןן
רואים כנראה שאין לכם(רובכם) מושג בכלל איך ברסה משחקת היום...
לכל אוהדי ריאל חחחחחחח אין לכם בכלל זכות ללכלך על ברסה...להזכיר מה שקרה מפגש אחרון?!? פחח
ומה זה השטויות האלה שברסה בנויה רק על רוני?? הוא שחקן מפתח בברסה שחקן מס' 1 בעולם שיכול לשנות משחק במהלך אחד...
אבל הסקורר הגדול היום הוא ללא ספק אטו..מדאיג יותר שאם אטו יהיה חלש במשחק הזה ולא רוני...
חוץ מזה שכזכור לכם ברסה הביאה 2 במשחק האחרון בליגת האלופות בלי הכוכבים שלה אז תעשו טובה..סתמו...
אני לא יודע אם יש כל כך סיכוי לצ'לסי לעבור את ברסה כי במבחנים האמיתיים שלה ראיתי מה היא שווה,לא מלהיב בכלל...
לעומת ההצגות הבלתי פוסקות של ברסה..שלל חמישיות במהלך חודש נובמר..
קיצר זה שאתם שונאים את ברסה אל תלכלכו עלייה סתם
מה שאתה אומרנכתב במקור על ידי barak