פלאפל אחיי תאמין לי אני יודע התנדבתי בת"א.......
פלאפל אחיי תאמין לי אני יודע התנדבתי בת"א.......
|
|
מותר למתנדבים מתחת לגיל 18 להיות עד 11? כי אצלנו ב10 מעיפים אותנו משם
בקשר להבדל בין אטן ונטן..
בנוסף לכל מה שCompleX אמר אני אוסיף.
בנטן ישנן מספר תרופות שאינן קיימות באטן וזה בגלל חוסר הרשאה לשימוש.
כמובן המספר של התרופות האלה הוא 4-5 לא יותר..
וההבדל העיקרי הוא נוכחות הרופא..
נה"ז= נקודת הזנקה..
אין מוקד יש רק מבנה קטן בו נמצאים העובדים והמתנדבים ויש..
מקבלים מקרים דרך הקשר ולא הכריזה..
נערך לאחרונה על ידי Alon; 22-12-2005 בשעה 11:37.
זה כמו בלבן- ישנן משמרות מסודרות..
אסף, בדר"כ שולחים קודם אמבולנס לבן ואז הוא קורא לצוות נט"ן.נכתב במקור על ידי Asafgold16
לא תמיד זה תלוי מי יותר קרוב...אם האט"ן/נט"ן יותר קרוב יוציאו אותו בלי רגיל
ובקשר לתרופות לא ידעתי... אין לנו פשוט נט"ן... ובחיים לא התנדבתי על נט"ן שזה נראה לי הדבר הכי לא מעניין כי יחד עם הרופא אתה פשוט עציץ...
יאללה אני ממהר למשמרת אט"ן.. כמו שאתם רואים אני כבר מאחר..
שיהיה לכם יום טוב..![]()
שאלה: רק מי שעבר תאר"ן יכול לעלות על אט"ו ונט"ן?
guyrozenb
ממש לא נכון!!
זה תלוי לפי כל מקרה..
יתקשרו ויגידו לך MI אתה לא תשלח לבן כשיש לך נטן/אטן..
הכל לשיקול של המוקדן..
במידה והוציאו לבן זה בגלל שהנטן/אטן תפוס או בגלל שהמקרה לא מצדיק נטן כמו שיכור וכו'..
זה נכון שאם יש ת"ד קלה והנטן/אטן נמצאים ממש ליד יישלחו אותם עד שיגיעה לבן..
קורה לפעמים שמגיעים למקרה ודרוש צוות נטן/אטן לכן הנהג מזמין צוות נטן או חבירה תלוי בנסיבות..
Asafgold16
גם אתה טועה..
דווקא לצוות אטן לוקח בידיוק את אותו הזמן ואפילו מהר יותר מאשר ללבן.
אני מתייחס כמובן גם לנטן כשאני כותב אטן..
לאטן יש את אותו הציוד שיש ללבן בנוסף לכל שאר המיכשור- כל הציוד הזה מתחבר ישר, מוניטור זה תוך כדי..
ומוניטור זה דווקא חיבור מהיר..
ניתן לחבר מוניטור לאו דווקא עם 12 לדים או 4 לדים ניתן לחבר את המוניטור כמו הלייף פק בעזרת הכפות או המדבקות הגדולות- אותן המדבקות של הליף פק.
ד"א בשטח הכל נעשה מהר מאוד ולא כמו שבהדרכות זה יכול לקחת חצי דקה כדי להתחיל הנשמות ועישויים..
לת"ד יוצאים לבנים לרוב, תלוי איזה תאונה זה.. הייתה לי לא מזמן משמרת ערב בשבת שהיו לי -רק- תאונות דרכים בלבן.נכתב במקור על ידי Asafgold16
זה תלוי ברמת האירוע, אם יש תער"ן אז ברור שישלחו יותר מניידת אחרת, ואם יש תאונת שרשרת אז ישלחו יותר מניידת אחת, אבל לכול השאר ישלחו קודם לבן
בעיקר בגלל הסיבה הזאת המוקדנים הם ברמה של חובש לפחות.נכתב במקור על ידי Asafgold16
על המוקדנים לאבחן מה יכול להיות לחולה/נפגע כאשר המידע לא ברור/מינימלי לפי זה שולחים אמבולנס בהתאם למקרה..
falafel
לרוב התאונות עם נפגעים קלים- כשמדובר ברכב שהדרדר או התהפך או כל תאונה שהקינמטיקה קשה נשלח גם נטן.
guyrozenb- תערן- היה פעם אמבולנס כזה..
תחנת עזרה ראשונה ניידת..
שינו את השם ל תארן
תחנת אירוע רב נפגעים..