להחזיר את פורום אנימה ומנגה שהייה פעם...לתת לו נסיון שוב
להחזיר את פורום אנימה ומנגה שהייה פעם...לתת לו נסיון שוב
|
|
אמממ יש לי שני הצעות
1. לתת לכל אחד את האפשרות "משתמש אנונימי"...כמובן שרק בפורומים שמתאימים לזה... ביקשתי לפני כמה ימים ולא קיבלתי :<
2.שאנשים יפסיקו לפתוח נושאים על כמה מה שעולה להם בראש...זה סבבה לדבר בפורום דיבורים אבל זה פשוט מעצבן שאנשים עושים את זה רק בשביל מונה ההודעות
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
להשקיע בשרת למשחק פופולרי בקרב הפורום יכול להיות רעיון נחמד..למשל CS.
זה יקר.נכתב במקור על ידי Hoobastank
לדעתי יש להוסיף פורום שיתוף, קיום 90% מההורדות הלא חוקיות מגיעות מתוכנות ה-P2P ואין לנו איך לשתף אחד את השני בנושא.
אור גם אני לא מחבב בכלל תרדיו ה"נאבי" הזה ויש לי תאמין לי הרבה ניסיון ברדיויים באינטרנט.....ובקשר לעיצוב התרגלתי כבר ככה שלא ממש משנה אבל תבאר באמת הגיע הזמן לעשות לו שינוי:X
אזרחות ממממ דבר טוב
תקשיב לרוסי הזה ששומע דארק ששוחט תמוח!![]()
The Hibachi!
Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
"כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!
Ballin Till We Fall...
לא יודע.. העיצוב סבבה לדעתי... יותר פעילויות מצד המנהלים .. שהמנהלים גם יפתחו קצת דיונים וישתתפו יותר..
שנוכל לתרום נקודות ולקנות כל מיני דברים
להחזיר את משחקי רשתת
ולשים אותי מנהל...
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
אני חושב שהעיצוב לא רע ...
הוא יפה אפילו מאוד אבל הוא חרוש ..
להשגיח יותר על ספאם ..
ולעשות משהו כמו צל"שים שזה אומר שכל אחד שישקיע באיזה פורום יקבל משהו .. נקודות או איזה משהו ליד הניק שלו ...
ומשחקים כמו חפש את המטמון שזה רשום כבר ...
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אור רציני אני יכול לעצב את אטרף פי כמה יותר יפה אם אתה רוצה אני יעשה לך דוגמא, איזה צבע אתה מעדיף?
ותאמת אני בעד להעיף את אפקט ולשים את RadioXvooM הם יותר טובים, מצטער איליה אבל הרדיו שלכם אין בוא כלום רק מוזיקה ללא הפסקה אולי יש 3-4 שידורים בכול השבוע.
עיצוב יש פה הרבה אנשים בפורום שיוכלים לתת יד בזה
לשים פורופ אנימה ומנגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11 אנשים רצו והמפקח שאני מתחיל לא ממש לאוהב אותו לא רצה לשים כאילו שבפורום דתות יש יותר גולשים נו באמת...
אני לא מבין את כל הקטע הזה שלכם נגד פורמים חדשים זה יהרוג אותכם אם יהיו כמה פורמים לא ממש פעילים או מה? למשל תראו פורמים שהם מקומות ראשונים בטופ סייט תראו מה יש להם...
הרדיו באמת לא משהו אבל לפני שמעיפים תביא אחר כאלו שלא יהיה מצב שלא יהיה רדיו.. הם בכלל עושים פרסומות לאטרף או משהו??
ולהשקיע בפורמים של עיצוב וכל זה לדואג לפרסים יותר גבוהים של נק' דווקא לעיצוב!!!! כדי להעיר אותם יש לי כמה רעיונות בקשר לעיצוב אבל זה יותר מדי לרשום אם מישהו ידבר באייסי איתי אז סבבה
סלח לי אבל אתה לא ברמה של סתיו וגם לא תיהיה בחיים מצטער שאני כזה פתוח איתך...נכתב במקור על ידי Mong
"פי כמה יותר יפה"
בו*
אני לומד עכשיו פלאש (זה הדבר היחידי שעוד לא למדתי בנושא המעצבים) ובפוטושופ אני חושב שאני פי כמה עליו.נכתב במקור על ידי z0o0
וזה בסדר תגיד מה שאתה רוצה :]
עיצוב.
אפשרות שאנחנו המשתמשים נוכל להעביר נק' אחד לשני ולא לחכות שנה.
להעיף את רדיו אפקט, רדיו לא מקצועי בגרוש.
להחליף באר.
להקשיב לרעיונות של פורמים חדשים, תנו לזה ניסיון אחרי זה תגידו לא.
משחקים פעם בכמה שבועות.
מנהלים שלא משקיעים להעיף.
לעשות יותר דרגות, זה רק ימשוך משתמשים.
ועוד ועוד ועוד....
אבל לוקח זמן לחשוב
את כל זה מצאתי ב3 דקות. =\.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363