אחי אתה באוהל שם?
גם לי היתה מסיבה של בצפר....לא הלכתי כי אני לא ממש יכול ללכת(פיזית) וגם ככה אני לא רוקד אז אין לי מה לחפש שם....
אחי אתה באוהל שם?
גם לי היתה מסיבה של בצפר....לא הלכתי כי אני לא ממש יכול ללכת(פיזית) וגם ככה אני לא רוקד אז אין לי מה לחפש שם....
|
|
חחחחחחחחח לדעתי זה בולשיט ואני אישית שונא את זה..נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
מזה "הקטע של הסבבה עם השכבה"
פחחחחחחח מי שם זין על השכבה שלי !?
שמע יש לי המון חברים בבצפר וכל זה אבל אני אישית שונא הרבה מאוד ילדים שם ובכלל לא אוהב תטיולים וכל הקטע הזה בכלל של 'מסגרת' וכל החרא הזה אני לא אוהב בכלליות קטע של "סבבה עם השכבה ועם כל החב'רה בטיולים ובמסיבות האלה''
נכתב במקור על ידי Born2Kill
חחח אתה מוזר רצח אתה מוכן לוותר על טיול שנתי וכול הסיורים הלימודיים האלה וערבי קריוקי וכל השאר...פייי אתה קצת מסובב,זה הדברים הכי שווים בתיכון כול הדברים האלו במיוחד טיול שנתי שזה השיא של הצחוקים עם כל החבר'ה אתה רואה ת'גאון של השכבה כולו בסטלה מרוב וודקה תכלס אם אתה הולך לעבור לבצפר בלי טיולים וזה אז אתה מפסיד את אחת התקופות הכי כיפיות בחיים שלך ואח"כ תאמין לי אתה עוד תצטער שלא נשארת בבצפר עם טיולים ועברת לבצפר שלומדים בו 365 ימים בשנה.
ואת זה אני אומר לך מהלב באמת אני מתגעגע רצח לטיולים השנתיים עם השכבה שלי ולכול הסיורים האלה ולדחקות באוטובוס זה הדבר שהכי חסר לי נראה לי היום
בליךנכתב במקור על ידי O-MaN1
:|
גמתם קיבלת תתיכופוניסט היום?
לכם היה בגני התערוכה לא?!!? אמרו לי לנו היה מסיבה מסכנה בבצפר
ובורן טוקיל אמרתי לך שגם נפגשתי עם ידידה שלי :|
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
כן חחח יואב הלך לדפוק פלאפל
איזה..
אניהולך לראות סרט עד שיקאגו -לברון
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
פחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי Gigi Buffon
אני אומר לך אחי אני לא אוהב טיולים שנתיים והייתי כבר בכמה זה רקוב ביותר ולא הגאון של השכבה לא שותה וודקות וברור שיש צחוקים וכל החרא אבל נמאס לי אני לא אוהב תחרא הזה עברתי תגיל של הטמטום הזה ואני לא אוהב את זה יותר ואני לא מוזר ולא מסובב אחי תעשה טובה טוב זה בולשיט אחד גדול לדעתי ולא צריך את זה עאלק תקופה מהנה בתיכון אחי תעשה טובה טוב..
מה אתה בוכה? למדתי היום עד 4:30 בכלל..נכתב במקור על ידי z0o0
והיה לי פאקינג מבחן......
טוב אבל מחר יום אחרון ואז שבועיים וחצי חופש, הללו את החגים!
שבועיים וחצי של חופש בגלל חג המולד (בעע של נוצרים) + חנוכה...
יהודים שמים מנורות קטנות כאלה ליד הבית והקנדים המשוגעים מבזבזים 30 אלף דולר על תאורה מסביב לעצים והם עושים איילים מאורות צבעוניים ומלא דברים שבאים מעצבים במיוחד בשביל זה!
המניאקים רוצים לגרום ליהודים להיראות גרוע
ozzyyyyyy tommerrrrrrrr
don't worry be happy
tommorow wiil be better you'll see
=]
have fun
חח תומר אל תהיה בוזו אני וירון באנו לבקר בבליך לא היה שווה?
ו o-man1 באיזה כיתה אתה אתה מכיר ילדים מט'?
חחחחחח שני תודה
איי היום כבר יותר טוב קמתי ב-2!! איזה כיף
ופיץ למה אתם לא מופיעים בתיגופוניסט מזה?! :|| ובחדש יש רק את ט'2 אומפג :|
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
Tomorrow ?נכתב במקור על ידי Beauty_Angel