ואיי לא בטוח שאני זוכר...
אתה מאזזור נגב האזור של הכוסיות נכון?![]()
ואיי לא בטוח שאני זוכר...
אתה מאזזור נגב האזור של הכוסיות נכון?![]()
|
|
חחח גיא... רק כוסיות בראש שלך.. חחחח...
שאלה, בעצם 2:
1- בדרך כלל אחרי שעושים תאר"ן אפשר לעלות על נט"נים? או שצריך קורס נט"ן? כי אצלנו אני לא חושבת שהבוגרים עשו קורס נט"ן והם נראה לי כן עולים
2- כמה עולה קורס תאר"ן? כי חברה שלי באה לי ביציאה שזה 500+ ש"ח, זה נשמע לי הזוי.. או שלא?
ישנן תחנות שמאפשרות לבוגרי קורס תארן לעבור השתלמות נטן ולהתנדב גם באטנים/נטנים..
זה לא נכון בנוגע לכל התחנות- לכל תחנה יש אחראי מתנדבים משלה שייתן תשובה מדוייקת.
בקשר לעלות הקורס:
ב3 השנים האחרונות ישנה הוזלה של 5 שקלים כל שנה..
לפני 3 שנים היה 400
לפני שנתיים 395
המחזור האחרון 390
לכן סביבות ה 390 זו עלות הקורס..
בוודאי ובוודאי שמד"א הוא הארגון האחרון- לדעתי בכל אופן- שייקפח את המתנדבים שלו וכמובן יש סיבסוד לאנשים שלא יכולים לעמוד בתשלום מסיבה כזו או אחרת..
ד"א ניתן לפרוס למספר תשלומים.
יש עוד חצי שנה- תתחילי לשאול שאלות קרוב יותר למועד הקורס על מנת לקבל תשובות יותר מדויקות וכאלו שנוגעות אותך..
אוקי קורפס, תודה
עד שאני אראה את האחראית מתנדבים שלנו ואדבר איתה אני כבר אלך לתאר"ן... עלק אחראית..
Zipper
את תמיד יכולה ליצור קשר עם אחראי מתנדבים אזורי ולשאול אותו..
קורפס לא צריך לעשות בלאגן ולהגיע עד לאזורי.
מספיק אחראי מתנדבים בתחנה שלה אני מאמיןש הוא ידע לענות על שאלותיה ואם לא הוא יברר בשבילה.
זה אופציה..
אף אחד לא עושה בלאגן..
נחשו מי עבר קורס 60 בהצלחה מרובה?
צדקתם, אני ! חחחח
אתמול היה לנו מבחן סוף מעשי, הביאו פרמדיקים שיבחנו אותנו ולי הביאו את המקרה הכי קשה, היינו 3 אנשים על 2 נפגעים, דבר ראשון הזמנתי אמבולנס נוסף כי לא היה לנו מספיק אנשים ואז התחלתי לטפל כראש צוות שהשניים שאיתי רק מבצעים. בדקנו את האדם הראשון והיה לו "רק" שבר פתוח אז הבאנו מישהו שיקבע לו את הראש פשוט עם הצווארון בזמן שאנחנו נלך לאדם השני שנפגע יותר קשה כי הייתה לו פגיעת בטן עם הלם היפוולמי, הזמנתי לו נט"ן והתחלנו לקבע אותו לקרש-גב עד שהנט"ן הגיע ופינה אותו ואת השני פינינו בנסיעה דחופה בכל זאת. הפרמדיק שבחן אותי אמר שהייתי ממש טוב, אחרי זה עשינו החייאת יחיד ואחרי זה זוגות אבל קצת דפקתי ביחיד כי אמרתי להזמין נט"ן אחרי בדיקת הכרה אצל ילד אבל לא נורא... אחרי זה היה בדיקת לחץ דם ואחרי זה סיימנו...
בסוף המדריכים שלנו נכנסים ואומרים כזה בקול עצוב שרק 5 מתוך 16 עברו את הקורס והם היו מאוכזבים כי ציפו שכולם יעברו ואז שכולם בהלם כזה הם צחקו ואמרו שכולם עברו ושאנחנו הקורס הראשון מאז שהם עברו קורס 60 שכולם עוברים, 2 בנות בכו והיו בהלם ו-2 אחרות שמו את היד לפה ולא זזו וכל השאר קופצים שמחים בטירוףףףף\
שבוע הבא שיעור הכרת האמבולנס וכאלה ואחרי זה מתחילים לעלות עליהם איזה כיףףףףףףף
חח אסף לי הייתה את הפרמדיקית הכי נחמדה היא נתנה לנו את המקרה הכי קל
, עבדתי בגדול !!!
אסף קודם כל מזל טוב..!!!
בונא הגזימו בטירוף... חחח אתם כולה מסיימים קורס 60 מזה המקרים האלו אתם לא מסיימים פאראמדיקס חחח...
אבל כל הכבוד על הטיפול ועל ההצלחה@@!!@@
בהצלחה בהמשך...
ואתה מר"ג או ת"א?..
מזל טוב אסף![]()
איזה מקרים דפקו לך חחח מסכן, אבל שיחקת אותה יפה יפה! =]
מזל טוב! ובאמת דפקו לכם מקרים קשים! O_Oנכתב במקור על ידי Asafgold16
חבל רק שאתה לא בת"א
![]()
פלאפל אחי אתה מת"א?...............