אתה לא חייב לבצע את העלייה המסכנה והחסרת משמעות הזאת אם אתה לא רוצהנכתב במקור על ידי humi
אתה לא חייב לבצע את העלייה המסכנה והחסרת משמעות הזאת אם אתה לא רוצהנכתב במקור על ידי humi
|
|
אתה עשית אותה??נכתב במקור על ידי seven
גשם של עופרת יצוקה.
לי הייתה םרשת וארא קראתי את ההפטרה :||||||||נכתב במקור על ידי בלובוי
זה היה ארוךך
ידעתי הכל מושלם ודווקא בבית כנסת היו לי טעיות
באותה מילה ששרים אותה בצורה שונה סעמק :||
אני ידעתי את הטעות אמרתי לכולם טעיתי אבל כדי לנחם אותי לא מה פתאום לא טעית לא ראו
אבל בבית כנסת לא נתנו לזרוק עלי הרבה סוכריות חח אבל זה כל הכיף![]()
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אתה מדבר על מורים מגניבים!?נכתב במקור על ידי בלובוי
חחח איזה גדול המורה שלי די כזה מלך!
אני רואה אותו כזה יוצא מהבית שלי מרים גלגל עם האופניים! מנגן לי בגיטרה שירים של הקדוש ברוך הוא!
לא לומדים רק עושיים צחוקים חחחח
וזה מזה עכיף שאתה מקריא ושכולם מנשקים תתורה איזה Re5pEcT
במילה הראשונה זה עוד לא היה השיעול הזה של הבוקר אז הייתי צרוד ואז חשבו שהתרגשתי סעמק![]()
אני למדתי את הפרשה שלי לא זוכר חודש ומשהו לפני העלייה לתורה, בדיוק שבוע וחצי לפני העלייה הוא מספר לי שהוא טעה בהפטרה ואני צריך לקרוא בכלל משהו אחר, אז אפשר להגיד שלמדתי בשבוע וחצי.
אני בפרשת נוח
יש פה עוד מישהו עם זה?
אה ודרך אגב למדתי חודשיים לפני...תקופה יפה...מתגעגע
למה חרא?
חכה שתגיע לעליה :}
מליון דתיים לבושים בשחור מחכים שתעביר את הספר הזה ששוקל 58 קילו וכולם מנשקים את הספר תוך כדי שאתה לוקח אותו וכולך פחדים לא להפיל אותו ומהצבע של הדתיים
ובסוף שהאנדרנלין בגוף שלך עולה למקסימום אתה צריך לקרוא ויש לך פחדים לא לעשות טעות ואתה רוצה רק לעצום עיניים ולקרוא תוך כדיי
תבלה אצל הרבי כמה שאתה יכול X:
חח היתה לי פרשה מזה קצרה...
חצי עמוד
אני למדתי תוך יומיים וידעתי בעל פה
עלק כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אם יש משהו שהוא לא כיף זה זה.... בואנה זה פשוט סיוט על איזה כיף אתה מדבר?!?!?! כולם כזה מסביבך וזה ואתה כזה לא בטוח באצמך ומה צריך לעשות וזה והרב כל הזמן מרצה לך כזה בואננננננההההה זה אחד הדברעים הכי חרא שנהיו לי בחיים אבל אם אתה נהנה אז סבבה...נכתב במקור על ידי Ozzy