נכתב במקור על ידי LikeMe חחחחח בצפון יא טמבל ברגליים.. איפה נעלמת לי איפה? וואלה יש לך טיימינג בשמיים, היום יצאתי ממעצר של 9 יום
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
שמע לי סתום תפה
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
נכתב במקור על ידי Display וואלה יש לך טיימינג בשמיים, היום יצאתי ממעצר של 9 יום יאן אתה יודע לקח לי שנה להזכר בשם שלך חחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Shinx יאן אתה יודע לקח לי שנה להזכר בשם שלך חחחחחחחחחחחחחח יבן שרמוטה. תאשר אותי כבר בסנאפצאט ותפסיק לעשות סרטונים על מי רוצה להתאמן איתי ימגעיל אחד חחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Display יבן שרמוטה. תאשר אותי כבר בסנאפצאט ותפסיק לעשות סרטונים על מי רוצה להתאמן איתי ימגעיל אחד חחחחחחחח חח קוקסינל סנאפצ'ט זה בשביל לקבל תמונות עירום מבחורות תפסיקו להפוך את זה לאפליקציה חברתית בנות מתחילות לתפוס תחת
נכתב במקור על ידי Display יבן שרמוטה. תאשר אותי כבר בסנאפצאט ותפסיק לעשות סרטונים על מי רוצה להתאמן איתי ימגעיל אחד חחחחחחחח לא קיבלתי בקשה שלח שוב או תביא את השם משתמש שלך
נכתב במקור על ידי afx חח קוקסינל סנאפצ'ט זה בשביל לקבל תמונות עירום מבחורות תפסיקו להפוך את זה לאפליקציה חברתית בנות מתחילות לתפוס תחת תתבגר זונה אמא שלך
נכתב במקור על ידי Display תתבגר זונה אמא שלך ילד
כמה אהבההה
חחחחחחחחחחחח אני עדיין מתלהב מהמונה לייקים והודעות שלי כמו בן 13
ואני פה מגיל 13 ואני כבר בן 20 ווטאפאק
חרא אתר, כולם פה הומואים.
נכתב במקור על ידי Shinx ואני פה מגיל 13 ואני כבר בן 20 ווטאפאק אתה ממש זקן שלא תחטוף איזה התקף לב או משהו
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo אתה ממש זקן שלא תחטוף איזה התקף לב או משהו מה איתך פיפו
נכתב במקור על ידי Messi מה איתך פיפו אני מעמיד פנים כאילו אין לי עוד שעתיים בגרות במתמטיקה
חוקי הפורום