איפה הכתבה הזאת !?!?!!?!?!?נכתב במקור על ידי Esheep
איפה הכתבה הזאת !?!?!!?!?!?נכתב במקור על ידי Esheep
|
|
היתה בוואלה... מישהו הביא את זה קצת אחרי שזה קרה לו בפעם הראשונה
מממ...נכתב במקור על ידי ~sha{BL}uli~
תראה..ראש ממשלה הוא לא יהיה..ובמצב שלו...אני בספק אם הוא יחייה...
צודק במליון אחודנכתב במקור על ידי O~M~R~I
אנחנו שמחנו בקטנה..לא שמחנו ברחובות וזה...תראה איך הם חוגגים עושים "מסיבות" וכו'.נכתב במקור על ידי guy555
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
תראו מה זה ערבי ...
שרון עזר להם בשטחים הביא להם את כל הגדה המערבית ..(חברון גם בדרך ..ח"ו)
הוא עזר ורצה לתת להם והלך בדרך השלום (הלא הגיונית לא נכנס לזה ..)
כל זה והם רוצים במותו ... זה אומר משהו לא ? המטרה שלהם שכל היהודים ימותו לא ממש אכפת להם מי ואיך
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
זה הכל בגלל הפולסא דנורא, ס'אימ אימא של אלה שעשו את הטקס, צריך לזרוק אותם למים רותחים ולא להוציא משם.
אז אתה אומר שאתה מאמין לזה ...
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מן הסתם, אני יהודי למה שאני לא אאמין.נכתב במקור על ידי AvixTz
אבל אל תדאג, אלה שרצחו אותו יקבלו עונש כבד מאוד (בשמיים) על מה שעשו, תהיה בטוח בזה.
אני בטוח שה' לא יבליג על זה.
ואתה אומר את זה בתור מישהו שמכיראת כל מילארדי הערבים?
אני לא אומר שהם מלאכים ואני בטוח שאני מכיר אותם יותר טוב מהרבה פה(פגשתי הרבה פלסטינאים ירדנים מצרים) ותתפלאו אבל רובם(ואני לא מדבר על הטרוריסטים הכלבים או אלה שלא מכירים בכלל מזה ישראל סתם שונאים) לא ממש איכפת להם מאיתנו הם רק רוצים לחיות בשקט.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
לא ידוע בענייני עונשי שמיים אני לא בקיא ...
אבל בזמן שעשו לו את הפולסא דנורא זה היה בזמן מאוד "חם" ככה שאם יגידו לי שגם שרון יקבל עונש בשמיים אני אאמין ...
שרק יהיה בריא ...
אם ויהיה סיכוי שהוא יוכל לצאת מזה לא כצמח או כנכה אני מקווה שזה ייקרה
לא משנה אם אני מסכימה או לא מסכימה עם הדרך בה הוא מנהל את המדינה
בסופו ובתחילתו של דבר הוא בנאדם כמוני וכמוך, ולאחל לו מוות זה דבר נורא!
אז בתקווה שהוא יבריא עד כמה שאפשר ושייצא מזה בהכי פחות נזקים...
מצד אחד, היית בעד הפולסא דנורא, מצד שני אתה מאחל לו שיהיה בריא? יש לך פיצול אישיות או משהו? :/נכתב במקור על ידי AvixTz