לא נכון לא היו מבאים לו את כל הכי מומחים בעניין בכול המדינה אבל לא היו מנתקים אותו לדעתי
לא נכון לא היו מבאים לו את כל הכי מומחים בעניין בכול המדינה אבל לא היו מנתקים אותו לדעתי
|
|
תקשיבו,
לשרון היה אירוע מוחי לפני שבועיים
והוא שוחרר אחרי שהוא חזר למצס תפקודי טוב
הסיבה ששרון נכנס לביה"ח שוב לפני יומיים בלילה זה בגלל שאתמול היה מתוכנן לו ניתוח מעקפים
בשביל שיהיה יותר פשוט לעשות את הניתוח הרופאים נתנו לו כדורים או תרופה כזאת שמדללת את הדם.. ובגלל שהכדורים דיללו את הדם יותר מדי, הדם התפרץ לו במוח ועשה דימום כללי של האזור
לולא הכדורים
יכול להיות ששרון יהה בריא עכשיו ושוכב בהכרה מחלים מהניתוח.
בעקבות הדימום המוחי הזה קרו לו עוד דברים
אבל המצב שהוא בו עכשיו לא נגרם בגלל האירוע המוחי שלו.
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)
אחים אני יעשה את זה קצר וכואב אין מה לעשות
שרון לא יצא מזה
ותאמינו לי שזה כואב לחזוב על זה בגלל שהבן אדם תרם מאוד למדינה
תבינו שיש סיכוי גדול מאוד שהוא יכול לצאת מיזה אבל אין את הידע הנכון לרופאים למרות שזה הבית חולים הכי טוב בארץ לניתוח המוח,
אין להם את הידע אבל יש להם את רוב הטכנולוגיה, אם הם יפעילו את המוח שלהם הם יכולים להציל אותו.
תחשבו אתם לבד ותראו אם אני צודק.
אור זה לא נכון מה שת'אומר אחי, ואני אומר לך בתור אחד שכל היום עוקב אחרי זה אבל ממש עוקב
שרון נורמלי לגמרי כרגע ולפי מה שאומרים רק ביכולות מוטוריות הוא נפגע
נכון שראש ממשלה ואיש ציבור הוא לא יחזור להיות
הוא בעזרת השם לפי המצב שלו כרגע הוא יוכל לתקשר רק שרוב הסיכוים שהוא יהיה משותק בחלקים באיזורי הגוף שלו
החלק שאחראי במח אצלו על דיבור ותקשורת וכל זה לא נפגע ולכן לא כל הדברים שאמרת נכונים
ל-Oman
נו בסדר הבנו שהוא במצב קשה ואין מצב שהוא יחזור אבל מה אתה מציע לעשות? לוותר?
לא, קרו כבר דברים מעולם. ועוד משו, תראה מה קרה לעם ישראל עקב מה שקרה לשרון, יש מן תחושה של אחדות, וגם מדינות שבברית עם ישראל שולחים איחולי החלמה. בסך הכל זה עושה הרגשה טובה לראות את עם ישראל מאוחד כזה למטרה אחת.
אז חאלס להיות פסימי ולסחוט תמיץ
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
מאוחד עלק...נכתב במקור על ידי meidan
אני צריך להזכיר לך שצילמו את הרב של צפת...שהוא לא מוכן בשום פנים ואופן להתפלל לשרון?
אני צריך להזכיר שהמתנחלים אמרו שהם שמחים?
אני צריך להזכיר לך שיש המון דתיים שעכשיו עושים איזו ארוחה לרגל האירוע?
צודק... קרו דברים מעולם וזה כיף לראות בכל אתר שאתה נכנס "מתפללים לשלומך" וכול מיני כאלה ואתה רואה תפילות המוניות למענו זה מראה על אחדות בעם ולמרות ההתנתקות אתה רואה שבמצב כזה המתנחלים לשעבר מדברים עליו כאל אדם גדול ומה שיש לי להגיד שאולי הסיכיוים נמוכים אבל אסור לאבד תיקווהנכתב במקור על ידי meidan
עריכה: אומן אני ואתה כתבנו ביחד ובקשר להודעה שלך אתה מדבר שטיותאף אחד לא היה שמח מצבו הקשה של שרון
נערך לאחרונה על ידי ronbn1; 06-01-2006 בשעה 23:21.
מה אתה סתם?!נכתב במקור על ידי ronbn1
הימין הקיצוני מייחל למוות של שרון
אתה לא קורא עיתונים?!
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)
אני מדבר על החלק הנורמלי בעם!נכתב במקור על ידי Oman
לא על הימין הקיצוני! לא על המתנחלים! הנה עובדה תראה מלא כתבות באתרים בחירים כמו וואלה, תראה כמה תגובות וכמעט כולם אחולי החלמה לשרון! כל הטלויזיה מדברת על איך הוא הפך משנוא לאהוב אז אל תשחק אותה ראש קטן
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
וואי אחי סיפור מרגש... ולאומן, אתה לא יודע מה קרה לאבא שלו אז אל תגיד כלום, כי אתה לא רופא ואתה לא יודע בטח אפילו איך המוח בנוי... ודי להגיד כבר שזה נגמר, אתה לא יודע אפילו מה זה דימום מוח ואיך זה משפיע על הגוף, ומה החומרה של הדימום ומה הטיפולים שהם עושים לו...נכתב במקור על ידי Oman
תאמת זה די בטוח שהוא לא ישרוד..
אפילו שאני מקווה לשלומו וכו'...במצבו עדיף לו לא לחיות...
אני מקווה שיבריא ויחזור לעצמו
אור צודק לגמרי..
ראש ממשלה הוא לא יוכל להיות.. הוא לא יוכל לתקשר..
או שהוא יהיה נכה (וזה במקרה הטוב) או צמח.
אני אם הייתי הבן שלו או מישהו שקשור אליו או משהו כבר הייתי מעדיף שינתקו אותו מהמכשירים ושימות... בשביל מה הוא צריך את כל הסבל הזה שיש לו שיהיה לו.. שימות כמה שיותר בשקט בלי סבל..
זה נשמע כאילו אני רוצה לרעתו אבל זה ממש לא, לדעתי אריאל שרון הוא אולי ראש הממשלה הכי נורמלי שהיה לנו ב-10 שנים האחרונות... וחבל שזה מה שקורה...
אם ביבי ינצח בבחירות הבאות אכלנו אותה לדעתי..
ואני בכוונה לא מאחל רפואה שלמה.. כי רפואה שלמה לא תהיה..
ואני לא אאחל רפואה חלקית.. כי עדיף שינוח על משכבו ולא יחיה חיים מלאי סבל..
מי אמר לך שאני לא יודע על המוח..או על מזה מוח מוצף דם...נכתב במקור על ידי Frisky
אתה רופא?.... גם אני לא... למדת על גוף האדם במשך שנים?.... גם אני לא...נכתב במקור על ידי Oman