קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 22-09-2011, 18:03
  2. [משחק] | בית שומר *משחק פשוט חובה
    על ידי moshebj בפורום משחקי פלאש ודפדפן
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-05-2010, 11:09
  3. ראיתם את הסרט על אוהדי בית"ר?
    על ידי De@n בפורום כדורגל
    תגובות: 61
    הודעה אחרונה: 21-10-2007, 01:26
  4. [תמונות] חחחח דבר כזה לא ראיתם...פשוט קורע!
    על ידי mеidan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 14:48
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 38 מתוך 38

ראיתם הוכחה לכך שאוהדי בית"ר פשוט קופים ? - עמוד 3

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    It will always be Miller time!

אוהדי ביתר שבאו לשם:

באו לשם מלכתחילה כדי לריב אם אוהדי סכנין, באו לקלל ולעשות צרות.
    אחר כך שמרביצים להם מתחילים לבכות על המשטרה והכל, גם האוהדים של סכנין חארות אבל לא ברמה של אוהדי ביתר.

The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!

2. קישורים ממומנים

כמה בא לי לקלל חחחחחח אני מחזיק תעצמי
    רגי אני לא יגיד מה אני חושב עלייך עזוב
    מה שיש לי להגיד זה שאוהדי בית"ר התנהגו כמו שצריך באמת במהלך כל ה90 דקות הם היו בסדר גמור אפילו שזרקו חזיזים בכוונה כדי לפגוע בקורנפיין לא היו יותר מידי התפרעויות נכון שהיו קללות אני לא אומר שלא כמו שקורה עם שאר הקבוצות..
    הקהל של בית"ר היה ותמיד יהיה הקהל מס' 1 ושכל הקנאים שמתים לאכול את עצמם כרגע יסבלו

Gigi Buffon
    אורח

חבל לא פגע לו החזיז בראש,אולי היה לנו את אירועי סן סירו רק הפעם אירועי דוחא חחח

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    268
    משפט מחץ
    מה שלא הולך בכח, ילך ביותר כח

נסגור על זה שסכנין

תכף אנחנו נסגור שתקבל באן,אמרתי בלי גזענות.

אוקיי סורי
    נערך לאחרונה על ידי ronbn1; 10-01-2006 בשעה 16:58.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

רק לקרוא את כל התגובות פה מדהים ..
    כולם שכחו דבר אחד פה זה לא מלחמה לא שטחים פה זה כדורגל !! זה ספורט מי צריך את כל המכות אלה ..
    זה פשוט מגעיל מה שקורה פה וזאת לא הפעם הראשונה ... באים לכדורגל לא כדי לעודד אלה כדי ללכת מכות להרביץ להיות גברים עם כבוד והכול .. מה זה נותן להם ???? כולם יודעים מי אלה האוהדים של סכנין והערבים אני לא רוצה לפרט מה אני באמת חושב עליהם כי זה לא לפורום ואלירן ביקש בלי גזענות.. אבל מה שאני כן מצפה זה מאוהדי ביתר שהוא ישראלים בדיוק כמוני שיראו קצת בגרות .. נכון זרקו עליהם אבנים הפריצה למגרש מובנת אבל להרוס לערוץ 10 את האולפן מה הם קשורים ?? לתקוף את לופא קדוש או את עבאס סואן מה שניהם אשמים ??. וזה בלי מילה על המשטרה ..
    המשטרה פה בצפון זה פשוט ביזיון בכל דבר ואני כאחד שגר פה בעפולה רואה את זה יותר מדי פעמיים ..
    הם מעדיפים לא לראות להתחמק לא לעשות כלום כמו שקומפן אומר פשוט חלטורה ..
    פשוט לא יכול להיות שמשטרה לא מסוגלת לשמור על האצטדיון מבחוץ .. לשלוח את "האוהדים" של סכנין הביתה ..
    אירוע מביש לליגה הזאת שגם ככה לא מראה כדורגל רק אלימות ..הנה בחדשות ספורט שהראו שהגענו לספרד אבל ממש לא בגלל שהיה פה איזה משחק גדול וזה מה שבאמת עצוב ..

Indianapolis colts Champions!!!

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    268
    משפט מחץ
    מה שלא הולך בכח, ילך ביותר כח

בקשר למשטרה אתה צודק 100% ומה שמצחיק זה שהם אמרו לפני המשחק שהם מוכנים לכול תרחיש אפשרי וזה היה הכי צפוי בעולם.
    הם עמדו בצד והסתכלו על איך שהם הורסים את האולפן של דאבל פס משטרה של כוסיות אבל התמונה שהכי כואבת עד עכשיו שאני רואה את זה שהראו את אחד מסכנין דופק מטריה לאוהד ביתר באף וכול האף שלו היה דם והכי אבסורד שזה היה מילימטר משוטר השוטר היה צריך לקפוץ עליו ולזיין אותו מכות ולהכניס אותו לניידת ואיי זה פשוט מטורף איך שרואים שהוא דפק לו מטריה באף זה פשוט מטורף הוא הדביק לו טיללל לאף ובטוח שבר לו אותו ובקשר להודועה שלי מיקדום ... סורי....

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נותנים לך תיקח לוקחים לך תינגח!

ציטוט נכתב במקור על ידי ronbn1
    בקשר למשטרה אתה צודק 100% ומה שמצחיק זה שהם אמרו לפני המשחק שהם מוכנים לכול תרחיש אפשרי וזה היה הכי צפוי בעולם.
    הם עמדו בצד והסתכלו על איך שהם הורסים את האולפן של דאבל פס משטרה של כוסיות אבל התמונה שהכי כואבת עד עכשיו שאני רואה את זה שהראו את אחד מסכנין דופק מטריה לאוהד ביתר באף וכול האף שלו היה דם והכי אבסורד שזה היה מילימטר משוטר השוטר היה צריך לקפוץ עליו ולזיין אותו מכות ולהכניס אותו לניידת ואיי זה פשוט מטורף איך שרואים שהוא דפק לו מטריה באף זה פשוט מטורף הוא הדביק לו טיללל לאף ובטוח שבר לו אותו ובקשר להודועה שלי מיקדום ... סורי....
    עזוב השוטרים התחבאו מאחורי אוהדי ביתר
    פשוט בזיון!!!
    משטרה של כוסיות
    עם המשטרה לא מסוגלת לאבטח כזה משחק שיעבירו אותו לקרית אליעזר
    "חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."

Gigi Buffon
    אורח

חשבתי על זה מעוד כיוון.

האוהדים של בית"ר בטדי אף פעם לא הצטיינו בקבלת פנים חמימה,ותמיד קיבלו שחקנים עם קריאות גזעניות[להזכיר לכם מה קרה כל פעם שברוך דגו נגע בכדור,או את השירים שסלים טועמה קיבל,או את הקיראות ששמעון גרשון יהודי כמו כל אחד אחר קיבל קריאות "שמעון גרשון ערבי" וכמובן הקריאה הנפוצה ביותר שלהם,מוות לערבים,אז תאמרו לי שנייה מה אצם מצפים אוהדי בית"ר ששאר הקבוצות,שאתם מקללים את האוהדים שלהם ואת השחקנים שלהם בקריאות שבאמת מתאימות למגרשים בערב הסעודית ולא פה,תגיד מה אתם רוצים שיקרה לכם,שתגיעו לדוחא ויגישו לכם תה עם בקלוואות?או שתגיעו לבלומפילד ויחכה לכם שטיח אדום ותקבלו כוסות יין?
    בעצם מה שהאוהדים של בית"ר קיבלו בדוחא הוא מה שהם עושים לכל קהל אוהדים או לשחקנים שמשחקים מולה בטדי,איך אומרים הבומרנג תמיד חוזר למקום שממנו הוא יצא,במקרה הזה הבומרנג חזר לבית"ר ישר לפנים.
    כמובן שכאב לי לראות שמפוצצים אותם במכות,אבל אתם אוהדי בית"ר בישלתם לעצמכם את הדייסה הזו,אז תאכלו אותה ותהנו ממנה עד הסוף.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,448 | הודעות: 8,174,035 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect