מעשן בננות חחח עדיף סיכלל לא לעשן כלום אפילו לא סיגריות
מעשן בננות חחח עדיף סיכלל לא לעשן כלום אפילו לא סיגריות
|
|
חח קוף מצוי...חשבתי שכבר אי אפשר להיות יותר מפגר אבל הנה שוב שברת שיא אריקנכתב במקור על ידי EriK
תאמין לי שאני יודע לא קצת על העניין הזה. שורף תאי מוח מזה נראה לך עושה? שורף תא ומשאיר את המקום אותו דבר? לא, זה מה שנקרא חור.
ותתחיל לדבר כמו בנאדם יא חתיכת שמוק עם אגו מנופח
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
אוי לא רק אל תגרום לא לבכותנכתב במקור על ידי meidan
לך לך ימותקף מינית
תמדבר פה שיט של ילדים בני 10 ימעפן
נערך לאחרונה על ידי fffff; 16-01-2006 בשעה 09:10.
מה שבטוח שבננות ומקלות קינמון(מה שאני עשיתי כמה פעמים) גורמות פחות נזק בסיגריות שמכילות המון חומרים מסרטנים וזפת ועוד כמה דברים...
אממ וזה מתאים יותר ל"רפואה ובריאות" שם יוכלו לספק לך תשובה יותר נכונה![]()
טוב חאלס חבל להרוס תטופיק...אתה פשוט היית חייב לקלל ולדבר כמו ילד בן 10 בתגובה שלך במקום לתקן אותי. סבבה. תקרא את התגובות של עצמך לפני שאתה מגיב סבבה? מצוייןנכתב במקור על ידי EriK
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
חיים של חבר שלך זה החלטה שלו...
זה ברור שיש לזה נזק כלשהו.... אחרי הכל זה ממסטל...
למי שאמר שגראס לו מזיק : אני אישית מכיר מישהו שקרוב לי מאוד שהגראס הרס לו את כל החיים.. שהוא התחיל לעשן גראס, הוא נכנס לדכאונות, הביטחון העצמי שלו שואף ל0. וכל החיים שלו עכשיו בזבל.. הוא כבר הפסיק עם הגראס, הוא הולך לטיפולים פסיכולוגים וכלום לא עוזר.. והכל בגלל הגראס ה"לא מזיק".
קצת לחשוב לא יהרוג אותכם..
בשביל זה עלילום שם?
ואגב לכל אלה שחושבים שהם מבינים (אריק) גראס שורף לך תאי-מח + זה ממכר ועכשיו אתה תגיד לי מה אתה דפוק יא קוף
הזה רק שתדע זה לא ממכר פיזית אבל זה ממכר תהרגשות הגוף שלך רוצה להרגיש את זה שוב ושוב ושוב ושוב עד שאתה ניהיה בן אדם דפוק (עם חורים במוח) ולא אני לא מדבר על חור אחד ענק מצד אחד של המוח לצד השני
אנח מדבר חורים כאלה ממש קטנים שנגרמים משריפת תאיי המוח באיזור
יש מבין?
אז יש כזה דבר סמים קלים אבל כל סם דופק אותך
תעשנו רק נרגילה
כי הוא עישן קבוע ,התמכרנכתב במקור על ידי משתמש אנונימי
אני מכיר כאלה שמעשנים פעם בשבועיים או פעם בחודש וטוב להם