לפי דעתי סינה לא הכי מסריח אבל חרשו עליו מכל מקום והמתאבק הכי מסריח הם MNM.
לפי דעתי סינה לא הכי מסריח אבל חרשו עליו מכל מקום והמתאבק הכי מסריח הם MNM.
|
|
כל מי שאומר שקרליטו מסריח ממש טועה.
קרליטו בתחיל תדרכו בהאהקות היה בכלל מתאבק הייי פלייר פשוט כשהוא הגיע לWWE הם החליטו להגביל אותו מבחינת תרגילים הרי הWWE לא אוהבים יותר מדי תרגילים מסוכנים כמו בTNA בגלל זה לטעמי כול היכולת של קרליטו מוגבלת בגלל שכנראה אומרים לו לא לבצע יותר מדי מהלכים היי פלייר וטופ רופ,אלא מהלכים שמבוססים על כוח,אבל דווקא בNYR באלימיניישן צימב'ר קרליטו הראה קצת מהיכולת שלו כששון מייקלס שכב מחוץ לזירה והוא עשה לו איזה סלטה מעל החבל העליון וגם בקרב בראו האחרון הוא עשה מעין מונסולט כשהוא קפץ לחבל העליון ואז לשני ואז סלטה,אז להגיד שהוא לא מוכשר זה לא נכון יש לו כישורים פשוט הWWE מגבילים אותו,אם הוא היה בTNA הייתם רואים אותו עושה דברים שלא חולמים לראות בWWE.
והשנוא עליי זה JBL פשוט ערימת שומן מזדקנת בלי הרבה יכולות האבקות,גם מארק הנרי השמן גוש קבב שחור למה הביאו אותו אין לי מושג,וגם הבוגימן די מפגר.
קורט אנגל- הוא מתאבק טוב באמת יש לו ארסנל תרגילים מעולה הוא מגוון פשוט לא אוהב אותו כי הוא כזה מגעיל אותי
בוגימן - חחחחחח איזה גבר עם התולעים שלו , חלק מהסיבה שאני אוהב אותו זה שהוא עושה חיים קשים לגיי בי אל
ג'יי בי אל - חתיכת חזיר מקומט ומסריח
בעיקרון אני אוהב את קיין, בטיסטה, בנואה, מיסטיריו וביג שואו הם האהובים עליי
יהיה כיף!
מארק הנרי ואייג'
עדיין לא יודע את מי יותר:]
אני טמבל
נערך לאחרונה על ידי Motkot; 19-02-2006 בשעה 22:58.
חחחחחחחחח....... איך אפשר לשנוא את סינה מה השתגעת???????................ אני הכי שונא את קורט אנגל ו קרליטו כי הם ראמים הומוהים
אני את בוקר טיי יש לו משחק מגעיל והוא לא יכול להפסיד בכבוד זה מה שהכי מגעיל עצלו
נכתב במקור על ידי guyraz
עם אתה לא ראיתה לאחרונה קורט אנגל לא בדיוק חבר של דווארי כי דווארי הוא המנג'ר של מארק הנרי ומארק הנרי רוצה את האליפות במשקל כבד.
הבתאבק הכי שנוא עלי הוא jbl כי הוא סתם חושב את עצמו לאל וגם הוא לא ענד סרט לזכרו של אדי גררו ז"ל.