אחי אני יוצא לשחק כדורסל קבוע פעמיים בשבוע ואני הולך למכון כושר עם אבא שלי כל יום ראשון (חופש אצלינו חח).... ואל תשכח שאני לומד כל יום עד 4:30 וחוזר הביתה ב5:15 בערך.... ואחרי זה אני אוכל ומכין שיעורים והופ השעה כבר 7:30... לא משאיר לי הרבה זמן למשחקים ולמחשב בכלליות.......נכתב במקור על ידי Born2Kill
ובקשר לאנגלית.. אולי כן לומדים מזה אבל לא אנגלית שאתה צריך... אנשים מדברים שם בסלנג.. אני מאמין שישראלים יודעים כבר את רוב הסלנג באנגלית כמו שאני ידעתי לפני שבאתי לקנדה... אין שם אנגלית אמיתית שצריכים ממש לבצפר וכאלה (אולי קצת, אבל תסכים איתי שבכלליות לא ואל תנסה לשכנע את עצמך שלשבת כל היום מול המשחק הזה יביא לך תועלת).....
ובקשר לכסף.. לא יודע מי הציע לו 10 אלף שקל וזה נשמע כמו חירטוט.. בEBAY מוכרים כאלה ב300-700 דולר זה נכון.. אבל זה אחרי שאנשים משקיעים מעל לחצי שנה במשחק הזה... במקום זה אפשר ללכת לעבוד לשם שינוי ולהרוויח בערך פי 2 יותר ולעבוד רק פעם אחת בשבוע למשך 6 שעות... חישבתי את זה 6 שעות בימי ראשון זה יוצא 42 דולר... כפול 4 זה 168 דולר בחודש.... 168 כפול 6 זה 1008 דולר בחצי שנה וכל זה מלעבוד רק פעם בשבוע... חחח אני סתם משועמם שאני עושה את זה.. אבל אי אפשר ממש להחשיב את זה בתור עבודה... או עבודה ממש גרועה שמשלמת חצי מהשכר מינימום חחח.... עריכה: טחחח ועוד שכחתי בכלל שמוציאים עוד 90 דולר ב6 חודשים על התשלום החודשי.....
שמע אני לא בא להיות פה מעצבן, אבל לשבת כל כך הרבה מול המסך בגלל משחק אחד זה לא בריא.... אנשים נבלעים במשחק הזה ושוכחים מדברים חשובים אחרים, והם גם פוגעים בעיניים ובבריאות שלהם.... אבל כל המכורים לא מתייחסים לזה ומנסים למצוא דרכים לנחם את עצמם ולהגיד לעצמם שזה כן יביא להם תועלת בחיים.. אבל זה באמת לא...
זאת המציאות

ציטוט ההודעה